privateer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Burning writes "According to Bruce at Rumor Reporter, it is. But not before 2008 at least. Also there is some artwork on the main Monkey Island site by Steve Purcell that is "in no way connected to any existing or canceled piratey project." James, the fifth Monkey Island is coming. I know some of the guys who worked on the music compositions for the original PC classics, and they say that it is currently being planned amidst rumors. http://www.rumorreporter.com/?p=251
v-tidus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Έλα ρε privateer! Κορυφή φίλε μου, μου έφτιαξες τη μέρα, μακάρι να ισχύουν τα νέα!
PCM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ΜΑΚΑΡΙ να βγει! Α ρε Guybrush, δεν ξερεις πόσο μας ελειψες.
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ναι η ιδία φήμη βγαίνει κάθε ένα δυο χρόνια, προσωπικά άμα δεν δω screenshots δεν πιστεύω κάτι, τα concept είναι τελείως ανούσια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ελπιζω να μην ειναι απλα rumour /me crossing fingers!
zedone Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ο Steve πρόσφατα ξεπούλαγε στο e-bay διάφορα artworks απο προηγούμενες δουλειές.Και πρίν κάνα χρόνο είχαν κάνει την εμφάνισή τους απο ταινία που δέν προχώρησε ποτέ.Κρίμα.
littlelouievegos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Guybrush Threepwood FTW! Μακαρι να ειναι αληθεια.
Mijithroulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μακαρι να ειναι αληθεια, αν ανακοινωθει τι starcraft και μαλ.... θα στησω αντισκηνο εξω απο μαγαζι να το περιμενω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ο Steve πρόσφατα ξεπούλαγε στο e-bay διάφορα artworks απο προηγούμενες δουλειές.Και πρίν κάνα χρόνο είχαν κάνει την εμφάνισή τους απο ταινία που δέν προχώρησε ποτέ.Κρίμα. Εγω παλι γιατι σκεφτηκα το monkey island(le chuck's revenge)οταν ειδα τους πειρατες της καραιβικης(την πρωτη ταινια)για πρωτη φορα?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγω παλι γιατι σκεφτηκα το monkey island(le chuck's revenge)οταν ειδα τους πειρατες της καραιβικης(την πρωτη ταινια)για πρωτη φορα? Καθόλου μα καθόλου τυχαίο! Μαζί με τον Johnny Depp είναι οι κυριότεροι λόγοι που πωρώθηκα με την ταινία (κυρίως με τη 2η που δεν είχε και εκείνα τα χαζοκλισέ της πρώτης). Βλέπε πάντως σκηνή με κόκκαλο στο λαιμό του σκύλου καθώς και πειρατές φαντάσματα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Όλα τα Pirates of the Carribbean είχαν αξία κυρίως γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Γιατί έφερναν σε Monkey Island . Γι'αυτό νομίζω ότι το 3ο δε με κούρασε καθόλου -ήθελα κι άλλο- ενώ άκουσα απο άλλους ότι βαρέθηκαν στα μέσα του. ontopic: Καλά τα νέα για MI5 αλλά νομίζω ότι το story και τα αστεία τους θέλουν σοβαρό revamp. Γιατί αν είναι επετειακά όπως έγινε στο MI4 τότε άστα βράστα. Αν τα παραπάνω στο post του Privateer είναι conceptual art, αυτό σημαίνει ότι θα υιοθετηθεί το interface του 3ου, έτσι ; (good news)
SGP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Γιατί η μαύρη μάγισσα-μάντισσα με τις νεκροκεφαλές? Στάνταρ σηκωμένο από Monkey Island.
zedone Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 http://www.worldofmi.com/comments.php?type=news&id=1259&action=read
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.