Προς το περιεχόμενο

Monkey Island 5?

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Burning writes "According to Bruce at Rumor Reporter, it is. But not before 2008 at least. Also there is some artwork on the main Monkey Island site by Steve Purcell that is "in no way connected to any existing or canceled piratey project."

James, the fifth Monkey Island is coming. I know some of the guys who worked on the music compositions for the original PC classics, and they say that it is currently being planned amidst rumors.

http://www.rumorreporter.com/?p=251

Δημοσ.

ναι η ιδία φήμη βγαίνει κάθε ένα δυο χρόνια, προσωπικά άμα δεν δω screenshots δεν πιστεύω κάτι, τα concept είναι τελείως ανούσια.

Δημοσ.

Ο Steve πρόσφατα ξεπούλαγε στο e-bay διάφορα artworks απο προηγούμενες δουλειές.Και πρίν κάνα χρόνο είχαν κάνει την εμφάνισή τους απο ταινία που δέν προχώρησε ποτέ.Κρίμα.

• Moderators
Δημοσ.
Ο Steve πρόσφατα ξεπούλαγε στο e-bay διάφορα artworks απο προηγούμενες δουλειές.Και πρίν κάνα χρόνο είχαν κάνει την εμφάνισή τους απο ταινία που δέν προχώρησε ποτέ.Κρίμα.

Εγω παλι γιατι σκεφτηκα το monkey island(le chuck's revenge)οταν ειδα τους πειρατες της καραιβικης(την πρωτη ταινια)για πρωτη φορα?:mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγω παλι γιατι σκεφτηκα το monkey island(le chuck's revenge)οταν ειδα τους πειρατες της καραιβικης(την πρωτη ταινια)για πρωτη φορα?:mrgreen:

Καθόλου μα καθόλου τυχαίο! Μαζί με τον Johnny Depp είναι οι κυριότεροι λόγοι που πωρώθηκα με την ταινία (κυρίως με τη 2η που δεν είχε και εκείνα τα χαζοκλισέ της πρώτης).

Βλέπε πάντως σκηνή με κόκκαλο στο λαιμό του σκύλου καθώς και πειρατές φαντάσματα.

• Moderators
Δημοσ.

Όλα τα Pirates of the Carribbean είχαν αξία κυρίως γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Γιατί έφερναν σε Monkey Island :) . Γι'αυτό νομίζω ότι το 3ο δε με κούρασε καθόλου -ήθελα κι άλλο- ενώ άκουσα απο άλλους ότι βαρέθηκαν στα μέσα του.

ontopic: Καλά τα νέα για MI5 αλλά νομίζω ότι το story και τα αστεία τους θέλουν σοβαρό revamp. Γιατί αν είναι επετειακά όπως έγινε στο MI4 τότε άστα βράστα.

Αν τα παραπάνω στο post του Privateer είναι conceptual art, αυτό σημαίνει ότι θα υιοθετηθεί το interface του 3ου, έτσι ; (good news)

Δημοσ.

Γιατί η μαύρη μάγισσα-μάντισσα με τις νεκροκεφαλές? Στάνταρ σηκωμένο από Monkey Island.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...