Προς το περιεχόμενο

Adsl +2 Alla Me Kleidomena Ta Torrents

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides kalimera

molis milisa me atomo mesa apo hol kai mou eipe oti etoimazontai oloi oi ellinikoi providers (sxetiko einai auto alla kai dika tou legomena) na kleidosoun ola ta torrents gia adsl + .

Auto simainei oti tsampa pires tin adsl agapite mou file sta 8mbit otan den mporeis na katebaseis tis agapimenes sou seires apo ta gnosta torrent sites kai to mono pou mporeis na kaneis einai na gineis sindromitis soni kai kala sto rapidshare opou tha mporeis apo ekei kai mono na katebazeis me tin pragmatikh (o theos na tin kanei stis poio polles periptwseis )taxitita sou oti thes arkei na to vreis kiolas :P

perimeno sxoliasmo alla kai neotera apo olous esas tous poio psagmenous

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ολοι δε πάιζει να το κάνουν, τουλάχιστον στην αρχή.απλά θεωρώ ο πρώτος που θα το κάνει έχει ήδη κλείσει και απλά δε το ξέρει!

Δημοσ.

και πως θα κλείσουν τα torrent αφού μπορείς να επιλέξεις να γίνονται encrypted τα δεδομένα που ανταλάζει ο torrent client αου? έτσι δεν μπορούν να καταλάβουν τι στέλνεις/παίρνεις.

Δημοσ.

Ξέρω πολλά δίκτυα (πανεπιστημιακά π.χ.) που έχουν κλείσει όλα τα P2P προγράμματα.

Οι χρήστες απλά ενεργοποιήσαν το encryption και αλλάξαν το default port.

Δημοσ.
ολοι δε πάιζει να το κάνουν, τουλάχιστον στην αρχή.απλά θεωρώ ο πρώτος που θα το κάνει έχει ήδη κλείσει και απλά δε το ξέρει!

Σωστός, σωστός. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι τους χαλάει να βάζουμε torrents.

Δημοσ.
Ξέρω πολλά δίκτυα (πανεπιστημιακά π.χ.) που έχουν κλείσει όλα τα P2P προγράμματα.

Οι χρήστες απλά ενεργοποιήσαν το encryption και αλλάξαν το default port.

Κανάς οδηγός για την όλη διαδικασία?

Δημοσ.
Κανάς οδηγός για την όλη διαδικασία?

Κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετική διαδικασία.

Ψάχνεις απλά το port που χρησιμοποιεί στις ρυθμίσεις και το αλλάζεις (το αλλάζεις και στο firewall+router άν έχεις).

Αν έχει κάπου connection encryption ή protocol obfuscation το ενεργοποιείς.

Δημοσ.

Μάλλον εννοούν peer to peer, οπότε πιάνεται και το DC++. Και τα encrypted πάλι δεν μπορούν να τα δουν ό,τι είναι p2p; Μου φαίνεται γίνεται, απλά είναι πιο δύσκολο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ίσως να κλειδώνουν πόρτες στα router όπως η ΟΝ. Το μεγαλύτερο θέμα είναι όμως αυτό που είπε ο Physics_Rulez, υπάρχουν και νόμιμα πράγματα στους trackers, και επίσης είναι πολύ πιθανό να στηθεί μια νέα και νόμιμη αγορά υλικού προστατευμένου από πνευματικά δικαιώματα από τους trackers τον επόμενο καιρό. Τουλάχιστον ξέρω ότι συζητιόταν κάτι τέτοιο. Και να γίνει, δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ. Ξέρει κανείς κάποια χώρα που έχει γίνει κάτι τέτοιο, ή που έστω είχε γίνει μια τέτοια προσπάθεια στο παρελθόν;

Δημοσ.
Κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετική διαδικασία.

Ψάχνεις απλά το port που χρησιμοποιεί στις ρυθμίσεις και το αλλάζεις (το αλλάζεις και στο firewall+router άν έχεις).

Αν έχει κάπου connection encryption ή protocol obfuscation το ενεργοποιείς.

To πρώτο το καταλαβαίνω (για αλλαγή port).

Το δεύτερο *encryption" γιατί δεν το έχει by default enabled; Θελώ να πω, χάνεις κάτι αν το κάνεις enabled (πχ lowId) ή κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.
To πρώτο το καταλαβαίνω (για αλλαγή port).

Το δεύτερο *encryption" γιατί δεν το έχει by default enabled; Θελώ να πω, χάνεις κάτι αν το κάνεις enabled (πχ lowId) ή κάτι παρόμοιο;

Χάνεις λίγο σε ταχύτητα, καθώς τα πακέτα που μεταφέρονται έχουν κάποιες επιπλέον πηροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...