Vassilis_X Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Tha ithela na agoraso ram coolers oste na exo kaliteres thermokrasies stis mnimes mou. Ti mou proteinete;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Έλα μια βόλτα από εδώ:wink: Προσωπικά προτείνω το Thermalright HR 07 για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ και επέλεξε Ram Cooler ----> HR 07. Του βάζεις και 80άρη silent ανεμιστήρα π.χ αυτόν και καθάρισες. Θα πέσουν αρκετά οι θερμοκρασίες στις o/c G.Skill σου. Για πιο φτηνό το Tt Cyclo, που είναι και όμορφο, και έχει 2 fans από τη μάνα του, αλλά σίγουρα δεν κάνει δουλειά όπως αυτό της θυγατρικής Thermalright :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Το σετακι ειναι μονο για 2 dimm? Δηλαδη αν εχεις ολα τα slots με μνημες τι κανεις? εγω εχω στο cpu την Zalman 9700NT. Θα χωρανε οι ψυχτρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ποιο σετάκι? Η HR-07 είναι για ένα dimmaki. άρα για 2 dimmakia πληρώνεις 32ε + 8ε τους δύο 80άρηδες ανεμιστήρες = 40ε Αλλά έτσι είναι ότι πληρώνεις παίρνεις.:wink: Αν πατήσεις στο site το pdf, κάπου λέει ότι για dual channel (δηλαδή δύο ντιμάκια, θέλεις δύο HR-07, κομματάκι πολλά τα λεφτά ε? ) Αν δεν σε φτάνουν πήγαινε για τα Tt Cyclo, που έτσι και αλλιώς έχουν ανεμιστήρες, και bare in mind ότι η ενεργητική ψύξη (Tt Cyclo) είναι καλύτερη από παθητική -heatsinks- :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μαλλον δε καταλαβες τι εννοουσα. πχ εγω θελω να βαλω 4dimm των 2gb στο pc μου. Συνολο 8gb μνημη. πως θα χωρεσουν 4 ψυχτρες? κατι αλλο. οι ανεμιστηρες αυτοι βγαζουν αερα απο της μνημες ηη βαζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 κανονικα όπως λέει και ο george_o/c αυτές οι HR-07 μπαίνουν μία σε κάθε μνήμη (χωράνε) και από πάνω ένας ανεμιστήρας να τις φυσάει λογικά. Εγώ έχω πάρει ένα της OCZ με 25? αλλά άμα διαθέσεις παραπάνω ? καλύτερα να πάρεις το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Από το official site της Thermalright σου παραθέτω τα παρακάτω: On your website you stated that HR-07 works in pairs. What is the maximum number of HR-07 cooler that can be installed on a motherboard? Answer: We based our design of HR-07 on what is now considered a standard, Dual channel memory. A motherboard usually have four memory slots, the maximum number of HR-07 can be installed is two in sequence of either slot 1/slot 3 or slot 2/slot 4. Since the distance between the memory slots varies from board manufacturer to board manufacturer. Therefore, we based the HR-07 on the shortest distance to adjust to the longest. Άρα υπολόγιζε 2 μνήμες μόνο με τα 2 HR-07 Eπίσης ουσιαστικά χρησιμοποιούνται μόνο 2 σε mobo που τα memory slots είναι πολύ κοντά. Άρα όσο η απόστασή τους μακραίνει τόσο μεγαλώνει και η πιθανότητα να μπει άλλο ένα π.χ. (Αν και δεν νομίζω, είναι ιδιαίτερα ευμεγέθη, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν πολύ χώρο :wink:, οπότε υπολόγιζε δύο HR-07 μέσα στο νερό :wink:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Thanks που ασχοληθηκες για μενα. το προβλημα ειναι αλλο τωρα. θα χωρανε ψυχτρες και ανεμιστηρας παρεα με το θεριο zalman 9700NT που εχω στη Cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Λογικά ο ανεμιστήρας βγάζει τον αέρα, αλλιώς ποιο το νόημα της ύπαρξής του? :wink: Τέλος διάβασε το FAQ των HR-07. Αναφέρει 7 συγκεκριμένες ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους, θα απαντήσουν ίσως και σε άλλα ερωτήματά σου. Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι επειδή η επιφάνεια των DDR3, είναι παρόμοια με αυτή των DDR2, η HR-07 υποστηρίζει και DDR3 :wink: Και δεν έχει σημασία ότι οι DDR3 είναι γρηγορότερες, αφού σαν ψύκτρα είναι πολύ καλή και θα ανταπεξέλθει :wink: αφού είναι από χαλκό (και νικελωμένο μάλιστα για ομορφιά έτσι?) Πάντως και από διάφορα site που κοίταξα παίρνει πολύ καλές κριτικές, και όλοι βέβαια λένε ότι χωράνε 2 μόνο στο mobo σε διάταξη dc (1/3, 2/4) άρα νομίζω ξέχνα τα 4 modules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Mία photo θα βοηθούσε πάρα πολύ vassilis ξέρω ποια είναι η 9700NT αλλά δεν είναι εύκολο να κατατοπιστώ. Αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν δεν χωράνε οι μνήμες σου στο 1 και 3 slot gia dc, τότε τις βάζεις στα 2 και 4 και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. σύμφωνα με τη λογική μιλάω πάντα :grin: Το πλάτος των HR-07 δεν είναι δα και τόσο μεγάλο 2.7cm, όσον αφορά το ύψος παρόλο που είναι 8.6cm, αν μπουν στο 2 και 4 slots ώστε να λειτουργούν και σε dc, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Α και bare in mind, ότι πρέπει να αφαιρέσεις τα heatspreader των g.skill σου για να βάλεις το HR-07. Έχεις γνώσεις πάνω σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 De tha elega oti exo tis gnoseis gia oli afti ti diadikasia (dioti nioufis sto o/c) vgale mama heatspreader kai bale tis psyxtras kai einai kati pou me agxonei ligoulaki mi kano kamia lakamia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις αλλάζοντας τις μαμίσιες ψύκτρες με κάποιες άλλες ? ( έστω και αν μιλάμε για τις top ThermalRight + fan ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Gia aftes milame. Thermalright HR 07 + fan 80mm ii 90mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Vassilis κάπου είχα διαβάσει μες στο forum, πως βγαίνουν οι heatsink, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. :sad: Νομίζω το είχαν πει ο Thresh kai o Billpeppas πώς βγαίνουν, αλλά καλύτερα περίμενε κάποιον που ξέρει, αν είναι να σου πει πως βγαίνουν:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Gia aftes milame. Thermalright HR 07 + fan 80mm ii 90mm Επαναλαμβάνω, τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις βάζοντας καλύτερες ψύκτρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.