Προς το περιεχόμενο

pou vrisketai to Linux shmera

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ένα είναι σίγουρο οχι σε server μηχανήματα .

τα windows είναι ποιο αξιόπιστα και ποιό γρήγορα έτσι λέει το:

T h e _ H i g h l y _ R e l i a b l e _ T i m e s

έτσι είναι αγόρι μου! δες τα δεδομένα ! (yeah right)

τώρα το ότι οταν γράφω dvd και έχω και 5-6 ανοιχτά προγράμματα στα xp

το μηχάνημα μου χρειάζεται χάπια και τεστοστερόνη για να μήν αγκομαχάει:confused:

ενώ στο linux πετάει . ε! αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα . σίγουρα :twisted:

Δημοσ.
Πάντως ένα είναι σίγουρο οχι σε server μηχανήματα .

τα windows είναι ποιο αξιόπιστα και ποιό γρήγορα έτσι λέει το:

T h e _ H i g h l y _ R e l i a b l e _ T i m e s

έτσι είναι αγόρι μου! δες τα δεδομένα ! (yeah right)

τώρα το ότι οταν γράφω dvd και έχω και 5-6 ανοιχτά προγράμματα στα xp

το μηχάνημα μου χρειάζεται χάπια και τεστοστερόνη για να μήν αγκομαχάει:confused:

ενώ στο linux πετάει . ε! αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα . σίγουρα :twisted:

Κοίτα να δεις! Επειδή μερικοί βολεύονται δεν φταίμε εμείς!

αλλά η σταθερότητα δεν αλλάζει :) linux rulezz

Δημοσ.

Τα Windows με έχουν ωφελήσει τουλάχιστον σε κάτι: με έχουν κάνει καχύποπτο σε όλες τις επιλογές μου (ειδικά τις καταναλωτικές). Δεν επιλέγω πια οτιδήποτε αν δεν ερευνήσω καλά όλες τις εναλλακτικές λύσεις, άσχετα τι χρησιμοποιούν ή τι λένε οι περισσότεροι, γιατί έχω δει πόσο εύκολο είναι να παγιδευτείς σε λάθος επιλογές.

Το ίδιο ισχύει και για το GNU/Linux, μπορεί για τον Α ή τον Β λόγο να έχει μια ελάχιστη δημοτικότητα και μπορεί λόγω της ελεύθερης άδειάς του να μην είναι "ύπουλο" σαν τα windows, αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μόνο ή το καλύτερο λειτουργικό για όλες τις δουλειές. Το καλύτερο είναι να ψάχνουμε ό,τι υπάρχει εκεί έξω άσχετα πόσο γνωστό είναι και να αποφασίζουμε με τα δικά μας κριτίρια ;)

Δημοσ.
Τα Windows με έχουν ωφελήσει τουλάχιστον σε κάτι: με έχουν κάνει καχύποπτο σε όλες τις επιλογές μου (ειδικά τις καταναλωτικές). Δεν επιλέγω πια οτιδήποτε αν δεν ερευνήσω καλά όλες τις εναλλακτικές λύσεις, άσχετα τι χρησιμοποιούν ή τι λένε οι περισσότεροι, γιατί έχω δει πόσο εύκολο είναι να παγιδευτείς σε λάθος επιλογές.

Το ίδιο ισχύει και για το GNU/Linux, μπορεί για τον Α ή τον Β λόγο να έχει μια ελάχιστη δημοτικότητα και μπορεί λόγω της ελεύθερης άδειάς του να μην είναι "ύπουλο" σαν τα windows, αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μόνο ή το καλύτερο λειτουργικό για όλες τις δουλειές. Το καλύτερο είναι να ψάχνουμε ό,τι υπάρχει εκεί έξω άσχετα πόσο γνωστό είναι και να αποφασίζουμε με τα δικά μας κριτίρια ;)

Μου ακούγεσαι σαν να βρίσκεσαι στο 3 επίπεδο

windows -> Linux -> BSD (freebsd,openbsd, macos)

Υ.Γ.

Τα παραπάνω είναι δικές μου σκέψεις και δεν υφίστανται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...