billpeppas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Θα παρεις μνήμες 800 με κανονικά timings,για να εχεις περιθώριο να "παίξεις" άνετα με την Asus P5K Deluxe Κάνε το "Θα πάρεις μνήμες με τσιπάκι Micron D9GMH/D9GKX" και συμφωνούμε 100%
skarpelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Θα παρεις μνήμες 800 με κανονικά timings,για να εχεις περιθώριο να "παίξεις" άνετα με την Asus P5K Deluxe Οταν λες κανονικα timings??Να παρω δηλ τις Geil? Κάνε το "Θα πάρεις μνήμες με τσιπάκι Micron D9GMH/D9GKX" και συμφωνούμε 100% Μπορεις να μου αναφερεις μερικες με αυτα τα τσιπακια....
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 page 1 of this thread is full of my posts regarding memories with d9gmh/gkx chips....
skarpelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Απ'οτι ειδα μονο αυτες προτεινεις και ειναι στα 667Mhz ενω εγω ενδιαφερομαι απο 800Mhz και πανω...
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ψάξε το section αυτό, υπάρχει και άλλο thread με την ίδια συζήτηση και έχω αναφέρει μπόλικες.
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ασε να βοηθήσω εγω να τελειώνουμε.... Οταν λες κανονικα timings??Να παρω δηλ τις Geil? Μπορεις να μου αναφερεις μερικες με αυτα τα τσιπακια.... Οταν λέω κανονικά timings εννοώ ότι οι 800αρες είναι συνήθως 5-5-5-16 και πειραζόντας τα volt γίνονται "γρηγορότερες" ανάλογα τι chip διαθέτουν. Τα καλύτερα κατά την εμπειρία μου, είναι τα Micron D9GMH (συνηθέστερα) και κάποια Qimonda (σε Corsair,Patriot,Goodram ) Επίσης μερικές εταιρίες παρέχουν έτοιμα "κλειδωμένα" τα timings όπως διαφημίζουν,αλλά και να μην είναι,γίνεται απο το bios μιας καλής μητρικής.Σε άλλες μνήμες όμως το "κλείδωμα" δεν εχει περιθώρια για "πείραγμα",όποτε θέλει προσοχή τι μας διαφημίζουν και τι είναι στην πράξη-Καλή προσφορά είναι η παρακάτω. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924253
skarpelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εψαξα λιγο εδω στο forum και οι πιο φτηνες 800αρες με αυτο το chip ειναι αυτες.Δεν υπαρχει κατι ποιο οικονομικο???Sorry αν γινομαι κουραστικος:oops:
Belouxiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια επειδή είμαι ασχετος με το θεμα μνήμες (και οχι μόνο), θα θελα να κάνω δυο ερωτησούλες: 1)Πως θα δω τα χαρακτηριστικά των μνημών μου ( συχνότητα, timings). Aν υπάρχει αντιστοίχο προγραμμα για linux; 2)Αν προσθέσω μνήμη πρέπει να έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με αυτη που έχω;
skarpelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια επειδή είμαι ασχετος με το θεμα μνήμες (και οχι μόνο), θα θελα να κάνω δυο ερωτησούλες:1)Πως θα δω τα χαρακτηριστικά των μνημών μου ( συχνότητα, timings). Aν υπάρχει αντιστοίχο προγραμμα για linux; 2)Αν προσθέσω μνήμη πρέπει να έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με αυτη που έχω; 1)Το καλυτερο ειναι το CPU-Z.Με τι Everest μπορεις να δεις καποια πραγματα αλλα οχι οτι με το CPU-Z.Τωρα αν δουλευει σε Linux δεν το γνωριζω 2)Δεν ειναι απαραιτητο αλλα θα αποδιδαν καλυτερα με ιδια timmings και συχνοτητα
Belouxiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 1)Το καλυτερο ειναι το CPU-Z.Με τι Everest μπορεις να δεις καποια πραγματα αλλα οχι οτι με το CPU-Z.Τωρα αν δουλευει σε Linux δεν το γνωριζω2)Δεν ειναι απαραιτητο αλλα θα αποδιδαν καλυτερα με ιδια timmings και συχνοτητα Σε ευχαριστω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.