Προς το περιεχόμενο

πρότασεις για τροφοδοτικό.

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Silent Arrow: Να δούμε πόσο καιρό θα παίζει το PSU που έχει το case αυτό...

Και εγω αυτο του ειπα οτι ειναι θεμα χρονου να τα παιξει αυτο το PSU. Οι πυκνωτες του ηδη πρεπει να εχουν παραμορφωθει πολυ.... Αλλα τα σηκωσε ολα ομως και μολις 420watt....

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι όμως ο Silent Arrow έχει δίκιο. Οι πυκνωτές με την φθορά "φουσκώνουν", το επόμενο στάδιο είναι η διαρροή ηλεκτρολύτη και στο τέλος σκάνε...

Δημοσ.

Eμενα παντως οταν ζορισα ενα noname τροφοδοτικο innovator απο e-shop αρπαξε μπροστα στα ματια μου φωτια το κοκκινο καλωδιο που βγαινει απο το psu..Tελικα μιας και βιαζομουν πηρα στα γρηγορα πριν κανα διμηνο το fortron epsilon 700w...Tι γνωμη εχετε για αυτο?Εκανα πατατα?

Το ξερω οτι ειναι υπερβολικα μεγαλο για αυτο το pc αλλα επικειται αναβαθμιση και πηρα καποιο με πολλα watt....Εσκασα και 120 ευρω

Δημοσ.

Λοιπον αφου ξερεται τοσα πολλα για τροφοδοτικα ακουστε και αυτο.

εκανα πριν λιγο καιρο ενα pc. τα υλικα τα βρηκα εγω. ειναι.

m/b gigabite ds4 775

cpu dual2core 6600 2.4

vga 3d cube 8800gts 640mb

2 diskous 250g

1dvd rw

2g μνημες στα 800

kai 1 psiktra zalman cnps9500 led

ξεχασα να τον πω το πιο σημαντικο.το τροφοδοτικο. οταν λοιπον πηγα και πηρα το pc μου ειπε οτι μοθ εβαλε αυτος ενα και μου το κανει δωρο.μολις ερχομαι σπιτι ανοιγω το κουτι και βλεπω ενα τροφοδοτικο "ερμης α.ε. 400w. τι ειναι αυτο? δεν ξερω καθολου απο τροφοδοτικα θελω να παρω αλοο αλλα ποιο? για ριξτε καμια ιδεα? υποψιν θελω να βαλω και φωτακια και αλλα πολλα στο κουτι. εως 150ευρω

Δημοσ.

@jimse γενικά το σύστημά σου καίει λίγα πράγματα, γύρω στα 320Watt... Από εκεί και πέρα, με 2 usb devices, φωτάκια, ανεμιστήρες και τέτοια υπολόγιζε 380-400 για να είσαι μέσα. Αλλά επειδή τους υπολογιστές τους κρατάμε συνήθως περίπου 3 χρόνια και μες σε αυτό το χρονικό διάστημα κάνουμε και μικροαναβαθμίσεις (καμιά καινούργια VGA, μία ίδια σε SLI αν έχει πέσει η τιμή της λ.χ.) πάντα πρέπει να κοιτάμε το psu σαν επένδυση, και όχι σαν τα υπόλοιπα PC parts. Από εκεί και πέρα έχουμε πει χίλιες φορές:

Heroichi Windmill 500Watt, Seasonic 500Watt, Heroichi Win Power 550Watt, Seasonic 500Watt Energy+, Seasonic 550Watt Energy+ :wink:

Όλες οι παραπάνω λύσεις είναι μια χαρά, με κορυφαία το Win Power 550Watt της HEC, και το M12 550Watt (δεν το έχω βάλει), S12 Energy+ 550Watt της Seasonic. Για περισσότερα psu δες εδώ για Heroichi, Seasonic, Etasis, Tt Toughpower (τα Toughpower μόνο ε?) και Corsair.

Υ.Γ.1 Το Corsair 520Watt είναι πράγματι κορυφή, δες εδώ ΑΡΙΣΤΟ PSU :wink:

Y.Γ.2 Για led lights, cathode lights, fans, και fan controllers και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με modding ======> http://www.checkmate.gr

Y.Γ.3 Καλώς ήρθες στο Insomnia :grin:

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ george_o/c με κατατοπησες πληρως γιατι διαβασα το ποστ αυτο και τρομαξα μην παθει καμια ζημια το pc.μαλλον θα καταληξω στο Corsair 520Watt φαινετε πολυ καλο και με καλυπτει και στα λεφτα μου. tnx!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα

ειχε ο ξαδερφος μου εναν dual core υπολογιστη που τον πουλησε και ειχε πανω ενα τροφοδοτικο 520 βατ.

θα μου χαρισει το τροφοδοτικο απλα ρωταω επειδη δεν το εχω δει θα τεριαζει σε μητρικη ASUS P5K για core 2 duo η χρησιμοποιουνε αλλο βυσμα τροφοδοσιας?

Δημοσ.

Gia sas paidia!!!

Lipon paratirisa tin sizitisi sas

paidia kanete ena psilolathaki legontas pos ta tagan den ine kala trofodotika (an katalava kala-an oxi mi me parexigite to exo afto xaxa).

Tha ithela miha na do k ego apotelesmata kai genika apodixis....

tespa ta tagan den ine kai ta kalitera opos kai ta enermax.Iparxun kai kalitera,

alla ine poli piotika kai axiologa trofodotika....

Pantos miha aku ta paidia kati xerum....

oso gia ta tagan pu epimenis...sto xana leo ine para poli kala,sto idio epipedo me ta enermax,alla giati na sigkrinis dio toso kales eteries??Apo oti katalava gia na ipostirizis tagan malon tagan exis.Katse na to xaris kai mi les oti na nai...ta tagan genika ine poli kala!

Δημοσ.
Gia sas paidia!!!

Lipon paratirisa tin sizitisi sas

paidia kanete ena psilolathaki legontas pos ta tagan den ine kala trofodotika (an katalava kala-an oxi mi me parexigite to exo afto xaxa).

Tha ithela miha na do k ego apotelesmata kai genika apodixis....

tespa ta tagan den ine kai ta kalitera opos kai ta enermax.Iparxun kai kalitera,

alla ine poli piotika kai axiologa trofodotika....

Pantos miha aku ta paidia kati xerum....

oso gia ta tagan pu epimenis...sto xana leo ine para poli kala,sto idio epipedo me ta enermax,alla giati na sigkrinis dio toso kales eteries??Apo oti katalava gia na ipostirizis tagan malon tagan exis.Katse na to xaris kai mi les oti na nai...ta tagan genika ine poli kala!

Να υποθέσω ότι εσύ είσαι ο miha jr ;)

Ξέρεις ότι κάνοντας δεύτερο account παραβιάζεις τους κανόνες λειτουργίας του insomnia και μπορείς να φας ban έτσι ?

GG

Δημοσ.
Να υποθέσω ότι εσύ είσαι ο miha jr

Ξέρεις ότι κάνοντας δεύτερο account παραβιάζεις τους κανόνες λειτουργίας του insomnia και μπορείς να φας ban έτσι ?

GG

Pios miha jr re pedia??Pio deftero account???Me douleuete??Akoma den graftika se afto to iperoxo foroum me tis episis iperoxes gnosis ton xriston tou kai thelete na me trelanete??

Δημοσ.
Pios miha jr re pedia??Pio deftero account???Me douleuete??Akoma den graftika se afto to iperoxo foroum me tis episis iperoxes gnosis ton xriston tou kai thelete na me trelanete??

slourp! slourp! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...