Προς το περιεχόμενο

πρότασεις για τροφοδοτικό.

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και το σύστημά σου είναι κορυφή χωρίς πολλά πολλά πάρε tagan πίστεψε είναι τα καλύτερα μαζί με τα seasonic.

τα enermax ε΄θιναι πάραα πολύ υπερεκτημημένα.

tagan στα 600W δεν θα χαλάσει δεν θα σου κάψει τίποτα με τέλεια απόδοση και χαμηλό επίπεδο θορύβου

TAGAN !

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια και το σύστημά σου είναι κορυφή χωρίς πολλά πολλά πάρε tagan πίστεψε είναι τα καλύτερα μαζί με τα seasonic.

τα enermax ε΄θιναι πάραα πολύ υπερεκτημημένα.

tagan στα 600W δεν θα χαλάσει δεν θα σου κάψει τίποτα με τέλεια απόδοση και χαμηλό επίπεδο θορύβου

TAGAN !

Δημοσ.

δεν ξέρω με ποια ένοια το λες αυτό το Not commet αλλα τεσπα.

Τα ενερμαξ έιανι πάρα πολύ υπερεκτημ΄μενα μα πάρα πολύ.

Τα ταγκαν και αυτά κανείς δεν είπε οτι είνα φτηνά τροφοδοτικά, αλλα είναι κορυφαία- χωψρις να θέλω να πω πως δεν είναι καλά τα ενερμαξ.

τα ταγκαν απευθήνονται 100%σε High-end αγορές και χρήστες όπως ο φίλος μας,οπώτε η αγορά ενός ταγκαν είναι μονόδρομος.

• Super Moderators
Δημοσ.

eTasis, PC Power & Cooling kai Seasonic na to katalavw oti einai high end alla oxi kai ta Tagan...

oso gia ta Enermax h seira Infinity einai para poly kalh...poly kala logia kai gia thn Galaxy...

Δημοσ.

Μάλλων έχει μήνει λίγο πίσω και δεν ξέρεις τι είναι η tagan

ταγκαν και πάλι tagkan (και ξερώ ψωμί)όσο για τα ένερμαξ τα ταγκαν είναι ποιο μπροστά με διαφορά φυσικά το ίδιο και τα seasonic

Δημοσ.

και επίσης κάτι άλλς μάρκες που ανέφερες τώρα διαπίστωσα πως είναι μάρκες ούτε η μάνα τους δεν τις ξέρει.

tagkan και πάλι tagan

ο καθενας έχει τι γνώμη του (μόνο πυο εγω εχω δοκιμάσει)

Δημοσ.
και επίσης κάτι άλλς μάρκες που ανέφερες τώρα διαπίστωσα πως είναι μάρκες ούτε η μάνα τους δεν τις ξέρει.

tagkan και πάλι tagan

ο καθενας έχει τι γνώμη του (μόνο πυο εγω εχω δοκιμάσει)

Αυτεπάγγελτα επιστρέφω στην συζήτηση.

Σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει γάντι η φράση "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" γιατί φίλε μου η PC Power & Cooling είναι από τις κορυφαίες ( μαζί με την Zippy/eMacs ) εταιρίες στα τροφοδοτικά.

Φιλικά πάντα,

bill

Δημοσ.

Ότι να ναι ! Φίλε αμα δεν ξέρεις απο τροφοδοτικά μην λές ότι να'ναι!

Tα Tagan είναι επιεικώς μέτρια.

Εκτός αυτού έχει συμβεί αποδεδειγμένα η Tagan να δίνει αναληθή amperage για τροφοδοτικά της.

Αν και αμφιβάλλω αν ξέρεις, για πέσμου.. Τι πυκνωτές φοράει το Tagan dual engine, γιατί το λένε έτσι (που είναι και απάτη) τι ανορθωτές έχει, (μάρκα, μοντέλο) και γενικώς πέσμου περί της ποιότητας κατασκευής και περί της... κορυφαίας απόδοσης των υπερ-Tagan!!!! Οχι τίποτε άλλο αλλά σαν άσχετος που είμαι θέλω τα φώτα σου!

Εγώ σου λέω τα εξής πάντως (πέρα από την πλάκα):

Είναι ακριβά, στο επίπεδο ενός τυπικού Seasonic αλλά με χειρότερα εξαρτήματα (π.χ. πυκνωτές Fuhjyyu έναντι π.χ. Hitachi των HEC & των Nippon των Seasonic, ανορθωτές κινέζικοι έναντι π.χ. IST που φοράνε τα Toughpower και πάει λέγοντας).

Πεταμένα λεφτά είναι...

Και έλεος.. αν ειναι τα Tagan κορυφαία (εδώ γελάμε) τότε PC Power & Cooling, Zippy, Etasis, Seasonic, HEC, AcBel Polytech, κ.λ.π. τι ειναι; Οι μάπες;

Δες και μερικές παραθέσεις από review του TurboJet 1000w:

Like the PSU from Cooler Master, the TG1100-U96 has two power transformers that work in sync. The manufacturer says this improves stability of the output voltages, but this is not exactly so. As I wrote above, the two-transformer circuit is simpler in terms of component placement and is also cheaper than one transformer of double capacity. The PSU marking (TOP-Txxx) reveals the actual manufacturer of the PSU, which is Topower.

The Tagan TG1100-U96 canʼt be called quiet, of course. Itʼs got its name of TurboJet for a reason. Although the more powerful fan is hidden deep in the system case, not every system case is going to muffle its noise which becomes very high at high loads on the PSU.

I canʼt say Iʼm pleased with the Tagan TurboJet TG1100-U96. And my gripes are not actually about the PSUʼs technical characteristics, but about how they are interpreted by the manufacturer. First, the pretty useless and cumbersome screening of the cables is advertised as a means to reduce noise and pulsations (but the PSU couldnʼt fit into the requirements of the standard in terms of output pulsations; moreover, it is the single model among those included into this roundup that has a noticeable low-frequency voltage ripple on its output). Second, the PSU label shows a fan speed graph that is very misleading. It shows the speed of the slower of the two fans installed in the PSU. And talking about its parameters, the TG1100-U96 is at best equal to its opponents but is never better than them.

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/1000w-psu-roundup_11.html#sect0

TAGAN, TAGAN TAGAN ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ... :P

Δημοσ.

Για το tagan στα 600W συμφωνω απολυτα και με δεδομενο οτι περα απο την εγγυηση θα σηκωσει ανετα ολα τα υποσυστηματα σου...

Δημοσ.

άντε πες τα ρε φίλε 21century.

όσο για εσάς που λέτε , μάλλον εσείςδεν ξέρετε απο τροφοδοτικά,οκ θένκς για την πληροφοριά σχετικα με τις μάρκες των τροφοδοτικών αλλα τα ταγκαν μονο μέτρια δεν είναι,μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται...όσο για την ποιότητα κατασκευής????Η καλύτερη,τουλάχιστων σε θέμα ποιότητας σκίζει,και στο κάτω κάτω εγω εχω δοκιμάσει αρκετά τροφοδοτικά και ξέρω,δεν μένω στις απόψεις και γνώμες των άλλων ανθρώπων,αν δεν θέλετε μη το πιστεύετε και ακούστε τους άλλους,λογικό είναι άλλωστε,αλλα εγω μια φορα αυτού που έπρεπε να κάνω το έκανα.Λοιπόν ας τελειώσει αυτο το θέμα εδω, ας πάρει ένα καλό τροφοδοτικό ο φίλος μας και ολα οκ.Πάντως αυτό που πρότνα είναι πάρα πολυ καλό ειδικά για τα λεφτά του μπορώ να πω το καλύτερο

Δημοσ.

μου ποσταρες εδω και κα΄τι απαντήσεις τι είναι αυτα....

και τυο ξανα λέω άκου τους ξένουν.

Αν δεν έχει δει σκληρή δοκιμή και απλά ακούς και διαβάζεις καλύτερα να μη μιλάς

φιλικά πάντα:)

Δημοσ.
μου ποσταρες εδω και κα΄τι απαντήσεις τι είναι αυτα....

και τυο ξανα λέω άκου τους ξένουν.

Αν δεν έχει δει σκληρή δοκιμή και απλά ακούς και διαβάζεις καλύτερα να μη μιλάς

φιλικά πάντα:)

Έχεις πλάκα φίλε μου.

Ευχαριστώ μου έφτιαξες την μέρα.

Keep on dreaming [ oh btw I haven't met a PSU manufacturer yet, but hey...I just found one :D ]

-Congratulations είσαι ο πρώτος που μπαίνει στην ignore list μου για λόγους...ισχυρογνωμίας και αγνομοσύνης :D-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...