Προς το περιεχόμενο

πρότασεις για τροφοδοτικό.

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι wizzy, είμαι σίγουρος ότι δεν εννοεί το Enermax, αλλά το Tt TR2. Aaaax liopyr δεν κάνουν τέτοια λάθη :cry: :cry: :cry: :lol: . ( ε είσαι κομματάκι ξεροκέφαλος τόση συζήτηση και τελικά TR2 :lol: :lol: :lol:)

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pantws egw paidia exw to tt TR2 500watt k douleuei mia xara mexri twra se ena athlon 64 3500+ @2750mhz k ddr oc sta 500 k mia 8800gts 640mb oc oso paei k 3 sata(o enas raptoras) k dvd-r k dvd-rom k 6 anemistiria mesa.mexri twra to mixanima den exei kanena provlima.

Δημοσ.

filoi mou oti kai trofodotiko na valete me mia ipertasi tha kelaidai .apla na sikoni ti mitriki kai th karta grafikon ayto ftani pisteyo gia ena meso pc 400w einai ok! kai na einai apla eponimos opos thermaltake.

Δημοσ.

3. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ: TAGAN, ENERMAX NOISETAKER I & II, ANTEC

4. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ: CHIEFTEC, LEVICOM, QTEC.

+1 στις μάρκες που αναφέρεις ειδικά τα TAGAN που φημίζονταν για την αξιοπιστία τους και είναι και πανάκριβα.Έχω ήδη ιστορικό με 2 τέτοια τροφοδοτικά που έσκασαν οι πυκνωτές τους σε default συστήματα(χωρίς ο/c).

Aπορώ πως κάτι τέτοιες μάρκες υπάρχουν ακόμα κ έχουν κ όνομα.Το μόνο επώνυμο τροφοδοτικό που έχω είναι το OCZ 600 εκείνο με τα πράσινα led και τις βλακειούλες.Επειδή πότε δεν είχα High end σύστημα την βόλευα με τα τροφοδοτικά που έιχε μαζί το κουτί κ το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με ένα γέρικο PSU που απλά τα έφτυσε μετά απο 4 χρόνια κ απλά δεν άνοιγε ο υπολογιστής.Τώρα πχ έχω το OCZ στου πατέρα μου το pc (εγώ δεν πλήρωνα τόσα με τπτ.) 1 No name k ένα Τechsolo( LOL ) το όποίο έχει απίστευτης ποιότητας ηλεκτρονικά κυκλώματα μέσα κ ομολογουμένως ΔΕΝ το περίμενα για PSU των 25 euro.

Δημοσ.
Όχι wizzy, είμαι σίγουρος ότι δεν εννοεί το Enermax, αλλά το Tt TR2. Aaaax liopyr δεν κάνουν τέτοια λάθη :cry: :cry: :cry: :lol: . ( ε είσαι κομματάκι ξεροκέφαλος τόση συζήτηση και τελικά TR2 :lol: :lol: :lol:)

η σιγουριά θα σε φάει.. :mrgreen: ...

το enermax πήρα, και μια χαρά φαίνεται μέχρι στιγμής...

ακόμα και όταν του fullάρω τις στροφές, ο θόρυβος είναι ανεκτός...

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..!

Δημοσ.
η σιγουριά θα σε φάει.. :mrgreen: ...

το enermax πήρα, και μια χαρά φαίνεται μέχρι στιγμής...

ακόμα και όταν του fullάρω τις στροφές, ο θόρυβος είναι ανεκτός...

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..!

Sorry dude, αλλά έτσι όπως το είπες..., υπέθεσα και εγώ το άκρων άωτον...

Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, και sorry για το λάθος μου :wink:

Δημοσ.
Sorry dude, αλλά έτσι όπως το είπες..., υπέθεσα και εγώ το άκρων άωτον...

Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, και sorry για το λάθος μου :wink:

No prob... ;)

Δημοσ.

hello all,γιανα μην ανοιγω και εγω νεο θεμα μιας και ειμαι κ εγω σε ιδια φαση...ψαχνω λοιπον να αγορασω ενα οσο το δυνατον πιο αθορυβο τροφοδοτικο.απο οτι εχω διαβασει ως τωρα μαλλον seasonic και zalman πρεπει να ειναι τα λιγοτερο θορυβωδη PSUs.

παντως γενικα εχω μπερδευτει....

λοιπον καταρχας πως μπορω στο περιπου να υπολογισω ποσα watt θα χρειαστω?

το pc θα εχει εως εξης:

asus p5b deluxe

intel core 2 duo E6420

2gb ram gkskill pc6400

4 sata HDD

2 dvdrw

GPU (δεν εχω αποφασιει ακομα αλλα μαλλον καμια 7900 η 8600 series..)

1 tv tuner

και ασ πουμε θα εχει και 2 case fans...

μου φτανουν 450watt i 8ελω πανω απο 500?

τωρα για PSU σκεφτομουν τα εξης:

SEASONIC S12-550 ENERGY+ 80 PLUS 550W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700108

ZALMAN ZM-460-APS 460W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700197

εκτος αν ειναι να χρειαστω παραπανω watt οποτε θα o παω για τα ιδια μοντελα με παραπανω watt.ο θορυβος με νοιαζει πανω απο ολα ομως...

επισης κατι αλλο ρε παιδια οποιος μπορει να βοηθησει....

εχω μπερδευτει με τους connectores..πχ.σε αυτο το site http://www.pcper.com/article.php?ai...pe=expert&pid=3 αμα δειτε τους SATA connectors εγω απο το σχημα και την pic καταλαβαινω οτι περνει 2 SATA σκληρους (MONO??!) ενω απο κατω στη λιστα λεει (6) Serial ATA (15-pin)

τελικα ποσους HDD περνει....

thanks!

Δημοσ.

Εγώ πήρα το ThermalTake TR2 500W ρε γαμώτο. Δε διάβασα το topic πριν πάρω και βιάστηκα να πάρω ότι υπήρχε διαθέσιμο στο eshop για να βάλω την κάρτα γραφικών. Έχω βέβαια P4 2.8, αλλά και Sappire 1950PRO AGP πλέον. Ελπίζω να μη μου βγει σε κακό!

Πάντως 2 φορές που μου έχει καεί τροφοδοτικό σε 5 χρόνια, ευτυχώς δεν πήρε κι άλλα μαζί του και τη γλύτωσα φτηνά. Η μια φορά ήταν βέβαια στη Νάξο που η τάση έκανε τρελά σκαμπανεβάσματα!

Δημοσ.

Melven το σύστημά σου δεν καίει πολύ αν θες πήγαινε εδώ για να το διαπιστώσεις και μόνος σου, 355Watt υπολόγιζε μια απόκλιση του +,- 10% :wink:

Αλλά επειδή το psu είναι επένδυση και όχι αγορά που συνεπάγεται με τη μείωση κόστους, καλύτερα κοίταξε προς ένα γύρω στα 550 Watt, αφού μην ξεχνάς και τον γνώμονα αναβάθμιση (σε ένα χρόνο π.χ. μία κάρτα γραφικών καινούργια που θα καίει ίσως τα άντερά της hehehe), για αυτό και εγώ τίνω προς Seasonic :wink:

Α επίσης, η mobo σου κοστίζει περί τα 170ε νομίζω, γιατί δεν κοιτάς την P5K καλύτερα, που υποστηρίζει και Penryn :wink:? (κοστίζει βέβαια γύρω στα 20ε παραπάνω αλλά mobo είναι ok...

Δημοσ.
Εγώ πήρα το ThermalTake TR2 500W ρε γαμώτο. Δε διάβασα το topic πριν πάρω και βιάστηκα να πάρω ότι υπήρχε διαθέσιμο στο eshop για να βάλω την κάρτα γραφικών. Έχω βέβαια P4 2.8, αλλά και Sappire 1950PRO AGP πλέον. Ελπίζω να μη μου βγει σε κακό!

Πάντως 2 φορές που μου έχει καεί τροφοδοτικό σε 5 χρόνια, ευτυχώς δεν πήρε κι άλλα μαζί του και τη γλύτωσα φτηνά. Η μια φορά ήταν βέβαια στη Νάξο που η τάση έκανε τρελά σκαμπανεβάσματα!

δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ace...

κομπλέ η καρτούλα εεε???

Δημοσ.

Μια χαρά! Thanx! Επιτέλους παίζω με full ανάλυση και όλα -σχεδόν- στο full! Τελικά μια καλή κάρτα γραφικών κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια, κι ας έχω Ρ4 2.8 και 1gb Ram.

Κι εσύ βλέπω έκανες καλή αναβάθμιση! Μεγειά το νέο συστηματάκι (που λέει ο λόγος συστηματάκι!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...