Προς το περιεχόμενο

πρότασεις για τροφοδοτικό.

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δώσω 100 ε για τροφοδοτικό, όχι γιατι τα λυπάμαι, αλλά γιατί απλά δεν τα έχω.

:(

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Liopyr, στο budget που διαθέτεις, μακράν θα πρότεινα αυτό που προανέφερες τελευταίο δηλ. το Enermax 535W FMA2 από το πλαίσιο που το έχει και σε πολύ καλή τιμή. και είναι πολύ αθόρυβο, με 2 coolerακια και ρυθμιστικό στροφών.

Δημοσ.

Πάντως αν καταλήξεις στο Enermax, σπεύσε στο πλαίσιο γιατί έφερε τελευταία λίγα κομμάτια και γενικώς το μοντέλο δεν κυκλοφορεί και ειδικά στην τιμή αυτή.

Δημοσ.

Άρα -Garry_Kokkin- τι θα πρότεινες σε πληθώρα κομματιών σε όχι και τόσο καλή τιμή? Αστειεύομαι.

Απλά, η ελληνική αγορά δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγεις αυτό που θες στην τιμή που το θες και όταν το θες. Όταν λοιπόν βρίσκεις μια καλή "ευκαιρία" στο περιορισμένο budget που θες να κυμανθείς και την κατάλληλη στιγμή, τότε τη χτυπάς.

Αλλά πραγματικά τι εννοείς δεν κατάλαβα. . . ότι είναι ελλατωματικά και τα "σπρώχνει" το πλαίσιο?

Δημοσ.
8a sumfwvisw me tov Candyman® kai 8a proteivw prosopika to

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700493

(THERMALTAKE W0105 TOUGHPOWER 700W)

Ta a3izei ta lefta tou :-)

+1 Και απο εμένα.Καλή επιλογή.Αν και έχω ANTEC σκέφτομαι να πάρω αυτό γιατί όπως είπανε και τα παιδιά ποιο πάνω το psu είναι επένδυση.

Αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να περιμένω να πάρω ένα καλό γιατί όσες φορές βιάστηκα την πάτησα.Και το φτηνό ακριβό καταλήγει στην τελική.

Δημοσ.
τα λίγα κομμάτια του "πλαισίου" με καλή τιμή είναι να τα φοβάσαι.ο νοών νοείτο.

Gary, +10 man!

Αλλά πραγματικά τι εννοείς δεν κατάλαβα. . . ότι είναι ελλατωματικά και τα "σπρώχνει" το πλαίσιο?

Αυτά δεν λέγονται δημόσια νομίζω! ;) .και όπως λέει και ο Gary, ο νοών νοείτo.

Δημοσ.
Gary, +10 man!

ΑΧΑΧΑΧΑΧ LOL :lol:

Αλήθεια αληθεύει αυτό για το πλαίσιο? Καλά κάνω και αγοράζω από e-shop νομίζω.

Δημοσ.
Gary, +10 man!

Δεν λέω ότι η αγορά είναι "άγια". . . αλλά αυτό που λέτε είναι αβάσιμο. Κι αν αυτό ισχύει, γιατί ισχύει στα "λίγα κομμάτια" και όχι στα πολλά; Ποιο θα ήταν άλλωστε το κέρδος για ένα νομισματοκοπείο σαν το πλαίσιο; Να πουλήσει ένα φτωχικό τροφοδοτικό, το οποίο θα αντικαταστήσει εν ριπή οφθαλμού σε περίπτωση που αυτό πάθει ζημιά; Φανταστείτε να μην είχε και το ποιο ανθρώπινο service της ελληνικής αγοράς. . . Θα φτάναμε να το παραλληλίσουμε με την cosmodata :)

Τα forum πάντως υπάρχουν για να λέγονται κάποια πράγματα "δημόσια", γι'αυτό ονομάζονται έτσι άλλωστε. . . Τα υποννοούμενα παραμένουν υποννοούμενα. Φιλικά

Δημοσ.

Εγώ θα πώ το εξής απλά. Έχει παρατηρήσει κανείς σας συχνά πυκνά ολόκληρες παρτίδες hardware να βγαίνουν ελλατωματικές στο ελλάντα, και ειδικά από ένα συγκεκριμένο κατάστημα (όποιο θέλετε); Αν ναι, σημειώστε το.

Ας πούμε ότι εγώ έχω ένα κατάστημα. Αγοράζω μια παρτίδα hardware (π.χ. τροφοδοτικά) που δεν πέρασε ποιοτικό έλεγχο. Όπως ξέρουμε, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των προϊόντων μπορεί να δουλεύει κανονικά και μάλιστα για μεγάλο διάστημα (έως να λήξει η εγγύηση τουλάχιστον). Αν το ποσοστό που θα δουλέψει είναι αρκετά μεγάλο (που είναι) τότε το κέρδος μου επιτρέπει να καλύψω την ζημιά από τις αντικαταστάσεις αυτών που θα "χτυπήσουν" χωρίς να έχω χασούρα. Αντιθέτως το κέρδος παραμένει μεγάλο ειδικά αν λάβει υπόψη του κανείς την σαφώς χαμηλότερη τιμή αγοράς.

Και κάτι τελευταίο. Μπροστά στο κέρδος, ηθική δεν υπάρχει. Τώρα τον χαρακτηρισμό "νομισματοκοπείο" προτιμώ να μην τον σχολιάσω γιατί αν μπώ στην διαδικασία να λέω για το Πλαίσιο, θα γεμίσει ο server.

themisb: Αυτό το φόρουμ ανήκει σε κάποιους, φαντάζομαι. Δεν γράφουμε ότι να'ναι γιατί την μύνηση άλλοι θα την φάνε, όχι εμείς. Προσωπικά για μένα είναι θέμα ευαισθησίας.

Δημοσ.

Candyman, δεν θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου. . . Οφείλω όμως να πω ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το όλο σκεπτικό . . . ότι πήρε το πλαίσιο μια μεγάλη παρτίδα 10 τροφοδοτικών :-D (σημειωτέον επώνυμων), τα οποία δεν πέρασαν από QC, περιείχαν δεύτερης διαλογής εξαρτήματα κτλ, ήταν μεταχειρισμένα και επισκευασμένα αλλά είχαν μπει ξανά σε ζελατίνα, σε "συνεννόηση" με την Enermax η οποία τα παραχώρησε 4? φθηνότερα χονδρική για να βγάλει το πλαίσιο 20? κέρδος. . .

Σε μια μεγάλη παρτίδα θα το καταλάβαινα να συμβαίνει και συμβαίνει (δεν μιλάω για το πλαίσιο αλλά γενικά) και μπορεί να συμβαίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα, εις γνώση του ή μη. Αλλά κόλλησες ξαφνικά στο ότι είπα στο φίλο liopyr να τρέξει να προλάβει κάποιο από τα τελευταία κομμάτια. Τι να του πρότεινα, να πάρει chieftec me 60?, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν πολλά στα ράφια;

Επίσης δεν σου είπα να κάνεις εισαγγελική έρευνα, απλά να εξηγήσεις τι εννοείς. Αν έλεγες μια λέξη πέραν του "νοών νοήτω" δεν θα ήταν μηνύσιμο και θα αποδείκνυες ότι έχει μια ουσία ο υπαινιγμός σου. Άσε λοιπόν τα περί ευαισθησίας σε μένα. Πολλά είπα, που δεν αφορούν το θέμα γι'αυτο δεν θα ξανααναφερθώ.

Δημοσ.

Καταρχήν όπως είδες και εγώ συμφώνησα στην αγορά που πρότεινες. Μην συγχέεις τα πράγματα.

Δεν είπα ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μπορεί να ανήκει σε μια ελατωματική παρτίδα, είπα απλά τι -μπορεί- να συμβαίνει. Επίσης το παράδειγμα σου ήταν απλοϊκό. Αν μιλάμε για μερικές χιλιάδες τεμάχια, καταλαβαίνεις πως τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Εν πάσει περιπτώσει είμαστε off-topic.

Αν ακόμα θες λεπτομέρειες μπορούμε να τα πούμε και με p.m.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...