Προς το περιεχόμενο

Κατι εχει παθει το πληκτρολογιο

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες βραδυ μου κανει την εξης μαλακια το πληκτρολογιο.Μολις εχω ελληνικα και πατησω το κουμπι του τονου αντι να περιμενει να πατησω το φωνηεν για να μου το βγαλει με τονο μου βγαζει αυτη τη μαλακια κατ' ευθειαν ΄΄. <P>Τι σκατα.Μηπως εχω πατησει κανα συνδυασμο πληκτρων που αλλαξε τιποτα;Για help. <P>Δοκιμ΄΄η <BR>Δοκιμ΄΄η <BR>Γαμ΄΄ω το κερατ΄΄ο σου smile.gif" border="0

Δημοσ.

Αυτό γίνετε γιατί πιέζεις το κουμπί του τόνου μία φορά και αυτό το καταλαβαίνει για δ''υο. smile.gif" border="0 <P>Θα σου πρότεινα να το ανοίξεις, και να το καθαρίσεις. Πραγματικά θα τα χάσεις με το τι θα βγάλει από εκεί μ΄΄εσα. smile.gif" border="0

Δημοσ.

Φιλε τι να σου πω.Δε νομιζω οτι ειναι αυτο.Ξερω τι μαζευουν μεσα τα πληκτρολογια και το χω καθαρισει καποιες φορες.Αλλα νομιζω οτι δεν οφειλεται εκει στην προκειμενη περιπτωση.<P>Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανω reset το πληκτρολογιο η επανεγκατασταση;Για να γυρισει στα default settings του κατα καποιο τροπο οπως κανουμε με αλλα κοματια hardware.

Δημοσ.

Αν έχει πέσει κάτι μέσα που είναι ηλεκτρικά αγώγιμο μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. (διπλό πάτημα)<P>Α, δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις το βύσμα από πίσω, την ώρα που ο Η/Υ είναι ανοιχτός...

Δημοσ.

Φιλε απεγκατεστησα το πληκτρολογιο απο το control panel>system και το ξαναεγκατεστησα.Τιποτα.Αλλαξα και πληκτρολογιο εβαλα ενα παλιο που ειχα.Παλι τιποτα.Πιστευω οτι εχει να κανει με το πως "βλεπει" ο υπολογιστης το πληκτρολογιο.Δεν ξερω ακριβως τι βεβαια...<P>Καμμια αλλη ιδεα;Τοσα ατομα εδω μεσα ο πρωτος ειμαι που το παθαινω; confused.gif" border="0 Α ρε αθανατα pc! tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Έχεις βάλει τίποτα περίεργο στα Accesibility Options?<P>Έχει σπάσει κανένα σιδεράκι από το βύσμα του keyboard μέσα στην υποδοχή της μητρικής;<P>Μιλάμε για PS/2 ή midi-din keyboard? Αν έχεις βάλει μετατροπέα από το ένα είδος στο άλλο επειδή δεν έχει η μητρική την ανάλογη υποδοχή, τότε μήπως είναι πρόβλημα του μετατροπέα.<P>Δοκίμασε το πληκτρολόγιο σου σε άλλο PC, αν είναι εύκολο, για να δούμε τουλάχιστον αν είνει θέμα χαλασμένου keyboard ή software ή κάποιου καμμένου κυκλώματος πάνω στην μητρική.<P>Μπορεί να φαίνονται χαζές οι ιδέες που έχω αλλά για κοίτα τες, μήπως απομονώσουμε το πρόβλημα... grin.gif" border="0<p>[ 28-11-2001: Message edited by: timiman ]

Δημοσ.

Den einai tipota apo ola auta pou lete filoi mou.Epeidh to epa8a kai egw sthn etaireia pou doulevw einai enas kainourgios ios o opoios xtypaei 2 sygkekrimena files.Kane anaba8mish sto antivirus pou exeis(an exeis) kane ena full scan kai an den to brei h to kanei quarantine asto ws quarantine ta 2 eksis arxeia : kernel32.exe & kdll.dll.O ios einai poly kainourgios kai einai o w32.badtrans.b@mm. Elpizw na se boh8hsa.An afhseis ta arxeia se quarantine morfh den exeis problhma kanena. wink.gif" border="0

Δημοσ.

Ωχ ναι ρε φιλε αυτο μαλλον ειναι γιατι χθες μου ηρθε αυτος ο ιος αλλα μου κανει εντυπωση γιατι βασικα ο ιος αυτος αν και ειναι low επικινδυνοτητας εχει να κανει με τα mail και δεν μπορω να καταλαβω πως "χτυπησε" στο πληκτρολογιο!Και τον εσβησα μαλιστα χθες αλλα φαινεται υπαρχει κατι ακομα που πρεπει να σβησω και δεν το 'χω κανει...<P>Στη δουλεια σου οταν κανατε το scan και τον σβησατε διορθωθηκε το προβλημα με τους τονους;Και επισης ποιο antivirus χρησιμοποιησατε;

Δημοσ.

Emeis exoume to Norton Antivirus 2001 - 02.Otan ekana scan ta ekane quarantine egw apla esbhsa to kdll.dll kai to ksanadhmiourghse mono tou to office opote kai epanhl8an ola opws htan prin. wink.gif" border="0

Δημοσ.

Αργά το είδα. Τέλος πάντων. Ο ιός κάνει monitoring στο πληκτρολόγιό σου, γι' αυτό έβλεπες τους διπλούς τόνους. Υποκλέπτει και κωδικούς που πληκτρολογείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...