xalia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Έχουμε κονσόλες έχουμε και TV. Το ζητούμενο είναι να παίξουμε? δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση τελικά! Πήρα προχθές μία Samsung και έβαλα cube και wii για να χαρώ. Το wii μια χαρά το cube χάλια σαν το nickname μου! To έχω συνδέσει με scart, τι επιλογές έχω? Meanwhile πήρα composite καλώδιο για το wii και η εικόνα τώρα είναι εντυπωσιακή! Composite για cube δε βρήκα, νόμιζα ότι υπάρχει αλλά και πάλι έχω μία είσοδο composite άρα κάποια πατέντα θα έπρεπε να βρω για να τα έχω όλα πάνω? any ideas???
APatewnas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Poia samsung phres kai poso? Psaxnw na parw kai egw tv ayton ton kairo.
GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Έχουμε κονσόλες έχουμε και TV. Το ζητούμενο είναι να παίξουμε? δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση τελικά! Πήρα προχθές μία Samsung και έβαλα cube και wii για να χαρώ. Το wii μια χαρά το cube χάλια σαν το nickname μου! To έχω συνδέσει με scart, τι επιλογές έχω? Meanwhile πήρα composite καλώδιο για το wii και η εικόνα τώρα είναι εντυπωσιακή! Composite για cube δε βρήκα, νόμιζα ότι υπάρχει αλλά και πάλι έχω μία είσοδο composite άρα κάποια πατέντα θα έπρεπε να βρω για να τα έχω όλα πάνω? any ideas? Μάλλον component εννοείς. Για το gamecube δεν υπάρχει component. Λογικό είναι πάντως μια τηλεόραση που βγάζει 720p να μην δείχνει "όμορφα" υλικό 480p(Wii) και 480i(GameCube). Σε απλή τηλεόραση θα έδειχναν σαφώς "καλύτερα". Αν θές να δείς την πραγματική απεικονιστική δύναμη της TV σου, βάλε πάνω ένα Xbox360 / PS3.
Pytzamarama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Υπαρχει component στο Cube απο τη Digital εξοδο. Η χρηση composite ειναι γενικα πολυ κακη επιλογη. Προφανως ειναι θεμα interlaced σηματος. Μου φαινεται πως το RE4 στο Cube εχει progressive επιλογη.
xalia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 πλάκα πλάκα τώρα που έχω καλή tv μπορεί και να το σκεφτώ το xbox360 (ακούς pytzamarama?) αν το wii έπαιζε cube backups δε θα με έκαιγε και τόσο για το gc. δίκιο έχετε component λέγεται, τρέχω ebay!
KenZone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 πλάκα πλάκα τώρα που έχω καλή tv μπορεί και να το σκεφτώ το xbox360 (ακούς pytzamarama?)αν το wii έπαιζε cube backups δε θα με έκαιγε και τόσο για το gc. δίκιο έχετε component λέγεται, τρέχω ebay! dn paizei ?
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 πλάκα πλάκα τώρα που έχω καλή tv μπορεί και να το σκεφτώ το xbox360 (ακούς pytzamarama?)αν το wii έπαιζε cube backups δε θα με έκαιγε και τόσο για το gc. δίκιο έχετε component λέγεται, τρέχω ebay! xalia, το Wii παίζει ανετότατα GC games και backups.
xalia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 δεν το έχω chiparei. όλα τα backups του cube τα έχω σε mini dvd
Pytzamarama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Αντε ρε xalia χτυπα ενα,εδω μεχρι και ο Panther το σκεφτεται
xalia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 κάτσε να δω τι θα έχει το επόμενο πακέτο που θα βγει. meanwhile δε το γλυτώνω το 50+ για το καλώδιο! χτυπάει ότι να ναι τιμές στο ebay
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Αντε ρε xalia χτυπα ενα,εδω μεχρι και ο Panther το σκεφτεται Mα δεν το σκέφτομαι. Το XBOX360 έχει πολύ ωραία παιχνίδια. Ο μόνος λόγος που δεν έχω αγοράσει ένα είναι ότι δεν έχω πλέον το χρόνο για να παίξω και άλλα παιχνίδια. DS+Wii+GameCube παιχνίδια και είμαι καλλυμένος για πολύ καιρό ακόμα. Το παιχνίδι που θα με έκανε να το αγοράσω ήταν το Oblivion, αλλά το έπαιξα πρώτα στο PC και το βαρέθηκα πολύ γρήγορα. Τώρα περιμένω Mass Effect, Bioshock + 65nm XBOX360 όπου ευελπιστώ να λυθούν τα προβλήματα του hardware. Γιατί αν είναι να καταλήξω να αγοράσω στη τελική 2 XBOX360, τότε καλύτερα να αγοράσω καινούργιο PC.
xrest Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 τα 2 360 δεν τα αγοραζουμε λογω προβληματων στο hardware.αυτο το κρυο banaki τα φταει ολα.και δε παιζει 360 χωρις live.τωρα χωρις live νιωθω το 360 νεκρο.τεσπα εγω περιμενω το halo3 bundle για την αποκτηση ενος 2ο 360.εκτος αμα μου την δωσει και παω τωρα και το παρω
modecris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Και για να επανέλθουμε στο θέμα,αν έχεις Home Cinema με ενισχυτή κτλ,τα συνδέεις όλα εκεί και τελειώνει το παραμύθι.
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 τα 2 360 δεν τα αγοραζουμε λογω προβληματων στο hardware.αυτο το κρυο banaki τα φταει ολα.και δε παιζει 360 χωρις live.τωρα χωρις live νιωθω το 360 νεκρο.τεσπα εγω περιμενω το halo3 bundle για την αποκτηση ενος 2ο 360.εκτος αμα μου την δωσει και παω τωρα και το παρω Tα 2 XBOX360 δεν τα λέω λόγω του ban. Αν αγοράσω το XBOX360 την ίδια μέρα θα έχει mod-αριστεί= bye bye εγγύηση. Οπότε RRoD μετά από μερικές μέρες/βδομάδες = αγορά 2ου XBOX360. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν αγοράζω ακόμα XBOX360. Κονσόλα χαμηλής ποιότητας στη κατασκευή της + γκαντέμης πάνθηρας = ολική καταστροφή (πιθανότητα ~100%)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.