Προς το περιεχόμενο

Αγορά κ ενεργοποιήση adsl in a box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... (λίγο άκυρο το topic)

Παρήγειλα από το e-shop ένα πακέτο adsl in a box. Άυριο λογικά θα το πάρω.

Μπορώ να κάνω ενεργοποίηση επιτόπου στο e-shop? ή θα πρέπει να την κάνω μόνος μου?

Επίσης, το ιδιόκτητο της Forthnet με καλύπτει αλλά εγώ θέλω την 6μηνη προπληρωμένη...Θα παίζω στο 1mbps ή στα 10? Θα μπορώ να είμαι με γραμμή ΟΤΕ αλλά adsl Forthnet? ή θα γίνει καμιά μαγκιά κ θα μπώ στο ιδιόκτητο χωρίς να το θέλω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

η γραμμη dsl θα ναι στο ιδιοκτητο, τα ιδια θα πληρωνες και αν δεν εξυπηρετουσε η forthnet την περιοχη σου και ησουν πανω σε μισθωμενη απο ΟΤΕ γραμμη. Το τηλεφωνο θα ναι στον ΟΤΕ εκτος αν βαλεις 2play οποτε και θα σου βγαινει φθηνοτερα. Δεν κανεις ενεργοποιηση, αιτηση κανεις, η forthnet κανει ενεργοποιηση. Δεν ξερω την πολιτικη του eshop για το αν σε βοηθαει να κανεις την αιτηση αν θες

Δημοσ.

δλδ, θα πληρώνω, το πάγιο στον ΟΤΕ, θα έχω κανονικά τηλέφωνο από ΟΤΕ, αλλά η adsl θα είναι στο ιδιόκτητο της Forthnet? Δλδ 10mbps (24 από 01/07) ?

επισημαίνω ότι θα έχω το adsl in a box (6μηνο προπληρωμένο)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που είναι τα γραφεία της Forthnet? Τα κεντρικά αλλά κ τπτ περιφερειακά αν υπάρχουν.

Ρωτάω σε περίπτωση που δεν μπορώ να κάνω αίτηση ενεργοποίησης στο e-shop, να πάω σε γραφεία της Forthnet

Δημοσ.

Δεν ψιλοβγάζω άκρη εκεί μέσα. :)

Το θέμα είναι ότι η adsl είναι για τον αδερφό μου που είναι λίγο άσχετος με την όλη υπόθεση (αιτήσεις,φίλτρα,μόντεμ,drivers) κ επειδή εγώ πρέπει να την "κάνω" από Αθήνα, πρέπει να το δώσω "σαφείς" οδηγίες.(εάν γίνει αίτηση στο e-shop τότε όλα καλά, άν όχι.έχει "τρέξιμο")

Thanx για της πληροφορίες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...