Προς το περιεχόμενο

Gigabyte

thanos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια Ακουγονται Πολυ Καλα Λογια Για Τισ Μητρικεσ Ths Gigabyte. Να Την Εμπιστευτω? Σκεφτομαι Να Παρω Μια Με Το Chipset 965...

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος gigabyte μητρικής,της 965p-dq6 συγκεκριμένα και μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος.Όχι όμως όσο θα ήθελα απο μια μητρική που έδωσα 230 ευρώ να την πάρω(τόσο είχε τότε που την πήρα!)

Καλό overclocking,αν και έπρεπε να κάνω βουντού για να ανακαλύψω το κρυφό μενού στο bios για περαιτέρω ρυθμίσεις,κάτι που ούτε το manual δεν αναφέρει!!!!!

Γενικά καλές μητρικές βγάζει,και η dq6 και η ds4-ds3 είναο πολύ αξιόλογες προτάσεις.go for it

Δημοσ.
Καλό overclocking,αν και έπρεπε να κάνω βουντού για να ανακαλύψω το κρυφό μενού στο bios για περαιτέρω ρυθμίσεις,κάτι που ούτε το manual δεν αναφέρει!!!!!

Mipws 8a mporouses na anafereis pws mpenoume sto kryfo menu? :-D

Egw exw thn GA-965P-S3 kai den exw kanena parapono.

Δημοσ.

+1. Απλά άψογες.

και όχι τώρα τελευταία... χρόνια τώρα.

Η δικιά μου έφτασε τα 3 και συνεχίζει ....

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα PC τον τον 10/2003 αν θυμάμαι καλά και είχε μέσα την GA-8KNXP μαζί με τον northwood 3GHZ. Παιδιά ακόμα η μητρική τα σπάει. Δεν μασάει πουθενά. Βέβαια έκανε και 300 ευρώ τότε.

Οπότε +1 για gigabyte!!!

Δημοσ.

Καθηστε να δούμε και τα νέα μοντέλα της Αbit με την νέα ιδιοκτησία.

Πρίν λίγο καιρό ήταν 2η μετά την Αsus σε ποιότητα και τεχνολογία.-Λογικό είναι όταν μειώνεται ο ανταγωνισμός να ανεβαίνουν και άλλες φίρμες.-Πάντως η Gigabyte στο διάστημα αυτό ανέβηκε ποιοτικά επειδή η Asus έριξε το βάρος στην αύξηση μεριδίου αγοράς με φθηνότερα προιόντα.-Ενας λόγος λοιπόν που φήμες αναφέρουν συγχώνευση.Τεχνολογία και μαρκετινγ Αsus +σταθερή ποιότητα Gigabyte.

Δημοσ.

Εγώ έχω την Gigabyte 965p-S3, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από O/C αλλά και από θέμα σταθερότητας. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το North Bridge ζεσταίνεται πάρα πολύ. Το ακούμπησα χτες με το χέρι και μόνο που δεν έπαθα έγκαυμα! Όλα τα άλλα είναι σε νορμάλ θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Εγώ έχω την Gigabyte 965p-S3, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από O/C αλλά και από θέμα σταθερότητας. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το North Bridge ζεστένεται πάρα πολύ. Το ακούμπησα χτες με το χέρι και μόνο που δεν έπαθα έγκαυμα! Όλα τα άλλα είναι σε νορμάλ θερμοκρασίες.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό,ψήνεται κανονικά.Η dq6 έχει και pipes αλλά δεν κάνουν και πολλά,πρέπει να βάλω κανα ανεμιστηράκι και στο north και στο south.

Δημοσ.

Χρειάζεται καλή ψύξη ή κυκλοφορία αέρα στο κουτί.Οσο αφορά τα pipes αυτά δεν κάνουν και πολλά,είτε λόγω μη καλής ποιότητας,είτε λόγω ότι ο ζεστός αέρας δεν φεύγει αλλά ανακυκλώνεται σε πολλές περιπτώσεις.

Πάντως σε κάθε περίπτωση τα κυκλώματα που διαφημίζονται σαν αντοχής Γιαπωνέζικα 100% κλπ,σε σχέση με τ'απλά mobo,δεν ισχύουν πάντα και είναι διαφημιστικό κόλπο,εκτός αν η πλακέτα PCB έχει σκούρο χρώμα που ακόμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλύτερη κατασκευής.

Δημοσ.

paidia efw lew na parw tin GA-N680SLI-DQ6 aurio (paraskeui). exete na peite i na proteinete kati? 280euro paei to mali. alla einai i top auti ti stigmi thewrw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...