giannakis1984 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 έχω μια σύνδεση hol adsl.... χρησιμοποιώ το fritz!box έχω εγκατεστημένα τα Vista 64bit Ultimate και τρέχω το utorrent μετά από κάποιες ώρες που τρέχει το utorrent, ενώ έχω κανονικά πρόσβαση σε σελίδες στον firefox ( είτε στον ΙΕ ) χάνεται η πρόσβαση και δεν μπορώ να επισκεφτώ καμία σελίδα...... Ενώ παρατήρησα ότι στο utorrent το ανεβοκατέβασμα συνεχίζεται....μόνο σελίδες δεν μπορώ να ανοίξω...ούτε το messenger....τίποτα... για πείτε καμία ιδέα... PS: όχι να βγάλω τα vista :D
mitsakos13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 και αν κλείσεις το torrent εκείνη τι στιγμή τι γίνεται? μπορείς να μπαίνεις ή όχι?
giannakis1984 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 δεν αλλάζει κάτι.....ακόμα και το fritz!box να ξεσυνδέσω δεν αλλάζει κάτι....αν το βγάλω από την πρίζα ή από το lan εννοώ....αν κάνω restart το πι-τσί λειτουργούν κανονικά πάλι όλα....
giannakis1984 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 από το event viewer είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με το eventid 4226.φτάνει στο όριο των συνδέσεων και από εκεί και μετά με κόβει.τουλάχιστον εντοπίστηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.