koniarisgiorgos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Γειά σας παιδιά. Ξέρει κανείς ποια συνάρτηση API πρέπει να χρησιμοποιήσω για να στείλω email με τη visual basic. Επειδή με τις συναρτήσεις δεν τα πάω πολύ καλά θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος μου εξηγούσε με ποιό ακριβώς τρόπο χρησιμοποιείται. πχ. αν η συνάρτηση ήταν sendmail θα ήθελα να μου εξηγήσετε τί βάζουμε μέσα στην παρένθεση. Ας πούμε sendmail(κείμενο,παραλήπτης κ.λ.π.). Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν υπάρχει κάτι πιο απλό με τη visual basic είναι δεκτό!!!
ntaryl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Καλησπερα Απο πρωτη ματια θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο http://www.pscode.com απο εκει και περα μπορεις να χρησιμοποιησεις socket api ,mswinsck.ocx . Αργοτερα που θα ειμαι σπιτι θα κοιταξω να σου δωσω μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση καλο απογευμα
koniarisgiorgos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ. Δεν κοίταξα όλη τη σελίδα ακόμα αλλά βρήκα την ενότητα με τις συναρτήσεις της API. Έχει πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι μπορούσα να κάνω με μια παραθυρική γλώσσα. Όσο για το ελεγκτήριο .ocx, το γνώριζα αλλά δεν ξέρω τί πρέπει να γράψω στις ρυθμίσεις του. Αν ξέρεις τις ρυθμίσεις και έχεις όρεξη να μου τις εξηγήσεις, γιατί ξέρω ότι τώρα σου σπάω τα νέυρα, στείλτες μου περιλιπτηκά. Ά, και κάτι άσχετο. Πώς γίνεται μετά από κάθε σου απάντηση σε ένα θέμα να γράφει αυτά τα πράγματα. Code or die κτλ?
ntaryl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καλησπερα παλι με πετυχαινεις εκτος σπιτιου ειμαι σε ενα φιλο και φτιαχνω κατι . ψαχνοντας στην σελιδα που σου εδωσα θα βρεις τα παντα απο εκει και περα ειναι καλυτερο να το βρεις μονος σου και αν δεν βρεις κατι να σε βοηθησω τοτε . οσο γι αυτα που γραφω απο κατω απο καθε απαντηση ειναι η υπογραφη μου.πας πινακα ελεγχου και απο εκει επεξεργασια υπογραφης και εκει γραφεις οτι θελεις να εμφανιζεται κατω απο καθε απαντηση σου . παντως αμα χριεαστεις κατι μην διστασεις να ρωτησεις . καλο βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.