nyne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ξερει κανεις ποια ειναι η ανωτερη θερμοκρασια που επιτρεπεται να δουλευει ο συγεκριμενος επεξεργαστης?Εμενα κτυπαει κατι 80 αρες και εχω αρχισει να εχω καποια προβληματα.Ειναι νορμαλ αυτη η θερμοκρασια?Επισης αν υπαρχει και καποιο προγραμα που να μετραει την θερμοκρασια?
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δεν μου φαινεται και περιεργο. Εχω δει και 90αρια. Αλλα δεν παυει να ειναι υψηλη. - Καθαρισμος απο σκονη. - Αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας. - Ανεμηστηρακια στο κουτι αν δεν υπαρχουν. - Αλλαγη ψυκτρας επεξεργαστη (με μια καλυτερη φυσικα). (απο το απλουστερο προς το δραστικοτερο)
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Eννοείς φυσικά Pentium D και όχι P4 D. Προγράμματα για θερμοκρασίες, Everest Home Edition, Si Software Sandra Pro και κατέβασε αν δεν έχεις και το Cpu-z για να βλέπεις πληροφορίες για το σύστημα. Κατά τά άλλα συμφωνώ με το #2
nyne Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Eyxaristw paidia kai egw to idio eixa skeftei apla den hxera poies einai oi normal thermokrasies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.