WolfBack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα! Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που μπορεί να κάνει convert αρχεία Xvid σε Divx, χωρίς μεγάλες απώλειες χρόνου και ποιότητας στο τελικό αρχείο; Ο σκοπός που χρειάζομαι κάτι σαν κι αυτό είναι για να μπορέσω να ενσωματώσω στο τελικό αρχείο divx υπότιτλους με το Sub2Divx (μιας και από ότι φαίνεται δεν μπορεί να διαχειριστεί αρχεία xvid). (εκτός κι αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο να το κάνω αυτό χωρίς να προσφύγω στο re-encoding) Thnx!
leftermann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ένας τρόπος για να το κάνεις είναι με το virtualdub. Δες το οδηγό του kastel εδώ: http://www.kastel.gr/ Ενας άλλος τρόπος είναι το avisub. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128763 Και τα δυο είναι free. Και δουλεύουν με divx και xvid. Τα δυο προγράμματα δεν κανουν ακριβώς το ίδιο. Με το πρώτο ραβεις τους υπότιτλους στο avi και δεν τους ξεφορτώνεσαι με τίποτα, κανεις reencoding και φυσικά αργείς πολύ. Με το δεύτερο οι υπότιτλοι ενσωματώνονται στο avi χωρις reencoding μεσα σε 1-2 λεπτά, μπορείς να τους επιλέξεις και να τους αποεπιλέξεις στον player σου (divx player συγκεκριμένα. O gom πχ δεν τους βλέπει καθόλου). Σε οικιακό dvd-divx player παίζεται αν θα τους βλέπει (το δικό μου πχ δεν τους βλέπει). Αν τους βλέπει, επίσης θα μπορείς να τους επιλέξεις και να τους αποεπιλέξεις).
kpav Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Και ο gom τους βλέπει[δεξι κλικ στο εικονιδιο του divx κατω δεξια...subtitle tracks..]
WolfBack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά! Ο home player μου υποστηρίζει Divx6 με ενσωματωμένους τους υπότιτλους και γι'αυτό τον λόγο ξεκίνησα να κάνω όλες αυτές τις διεργασίες και τις συγχωνεύσεις τους στα αρχεία Divx και Xvid. Με τα Divx αρχεία δεν είχα κανένα πρόβλημα σ'αυτό, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τα Xvid. Θα δοκιμάσω τους τρόπους που αναφέρετε και ελπίζω να μην χάσω κάτι από την αρχική ποιότητα των Xvid αρχείων μου. Όσο για το AVIAddXSubs το έχω εγκατεστημένο κάπου και το δοκίμασα μόνο σε divx αρχεία. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το αυστηρά ελεγχόμενο μήκος των σειρών υποτίτλων στην εφαρμογή και δεν μου γεμίζει όλη την οθόνη (σε widescreen) και το αποτέλεσμα είναι να τους κόβει σε 3 (μπορεί και 4 σειρές). Ενδέχεται να λειτουργεί και με Xvid αρχεία το πρόγραμμα αυτό; Καλού κακού θα το δοκιμάσω...
leftermann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Και ο gom τους βλέπει[δεξι κλικ στο εικονιδιο του divx κατω δεξια...subtitle tracks..] εννοείς το εικονίδιο που εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα; Κάνω δεξί κλικ αλλά δεν βγαζει πουθενά αυτό που λες (subtitle tracks). Βγάζει το ίδιο που βγάζει αν κανεις δεξί κλικ οπουδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.