joker9 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 εχω φτιαξει ενα μετριο HDPC για να βλεπω ταινιες σε HDTV. το μονο τωρα προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ελεγχω το PC απο αποσταση και ετσι καθε τοσο και λιγακη πρεπει να πηγαινω στο mouse.. η αποσταση απο το PC ειναι περιπου 3,5 μετρα βλεπω στα e-shops διαφορα ασυρματα keyboard & mouse (και mini keyboard& mouse ) αλλα δεν ξερω αν θα δουλευουν σε αυτην την αποσταση. τι αποστασεις δουλευουν τα ασυρματα περιπου και γενικα τι λυσης εχω σε αυτο το προβλημα
panospanos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Για ποντίκι αυτό Wireless Notebook Laser 8000 και για πληκτρολόγιο αυτό Jitbit Virtual Keyboard Το ποντίκι δουλεύει άψογα για τα 3-4 μέτρα που είναι το PC από μένα και μάλιστα με το stickaki κρυμένο στο πίσω μέρος (είναι λίγο ακριβούτσικο βέβαια). Για το πληκτρολόγιο μη περιμένεις να κάνεις μυστήριους συνδυασμούς με Ctrl-Shift-Alt κλπ. αλλά για να γράφεις ονόματα αρχείων και καναδυό άλλα πρόχειρα πράγματα είναι μια χαρά.
joker9 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 αποτι ειδα το ποντικι ειναι bluetooth αρα ψαχνω για κατι παρομιο. το προγραμματακι ειναι αστερι φιλε!ευχαριστω!
kag3to Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το ποντίκι που αναφέρει ο panospanos1 είναι πολύ καλό.έχω τηλεχειριστήριο ασύρματο που έχει 2,4Ghz σύνδεση και ποιάνει στα 9 μέτρα χαλαρά
dimitris2004! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 το ποντίκι που αναφέρει ο panospanos1 είναι πολύ καλό.έχω τηλεχειριστήριο ασύρματο που έχει 2,4Ghz σύνδεση και ποιάνει στα 9 μέτρα χαλαρά Σε παρακαλώ πες μας πιο είναι αυτό το τηλεχειριστήριο. Ευχαριστώ.
joker9 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 δεν ξερω πιο αναφερει ο φιλος kag3to αλλα εγω πηρα αυτο που ποιανει το ιδιο,περιπου 9-10 μετρα για πλακα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.