Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5633wlmi

kainourios80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο laptop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907745 . Για τα λεφτά του είναι αρκετά καλά τα χαρακτηριστικά του . Η acer δεν είναι και η τελειότερη μάρκα του κόσμου αλλά πολύς κόσμος έχει acer , average εταιρεία είναι απ' ό,τι έχω καταλάβει, ούτε η καλύτερη ούτε και η χειρότερη. Σκεφτομαι να το πάρω με xp kai όχι vista. H γνώμη σας;

Δημοσ.

Το πήρε φίλη μου πρόσφατα, αλλά με vista. Χτύπα το, μια χαρά είναι.

Αν και όπως λέγαμε στο άλλο topic, με λίγα παραπάνω παίρνεις..... αυτό. Χαοτική διαφορά και 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Αν και όπως λέγαμε στο άλλο topic, με λίγα παραπάνω παίρνεις..... αυτό. Χαοτική διαφορά και 3 χρόνια εγγύηση.

Συμφωνώ απόλυτα και αξίζει μέχρι σεντς τα λεφτά του !!!!

Δημοσ.

Δε διαφωνώ ότι το μοντέλο που προτείνεις είναι κλάσεις ανώτερο απλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα. Είναι καλύτερα με xp ή vista;

Δημοσ.

Κοίτα, αν συνηθίσεις τα vista καλά είναι. Προσωπικά μου τη σπάνε τα 100 confirmations για ένα copy paste...

Από άποψη performance με vista απ ότι είδα τρέχει αρκετά καλά. Με xp υποθέτω οτι θα πετάει.

Δημοσ.

Έχει καλά χαρακτηριστικά, δε λέω. Ο μόνος μου ενδοιασμός έχει να κάνει με την acer για την οποία έχουν γραφτεί κάποια άσχημα εδώ στο forum, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το service. Δηλαδή είναι να εύχεσαι μη πάθει κάτι γιατί μετά τρέχεις;

Eπίσης βασικά προτιμώ σε αυτήν τη φάση να αποφύγω τα vista γιατι είναι σχετικά καινούρια ακόμη και τρώνε περισσότερη μνήμη και τα xp μου είναι μια χαρά για την ώρα. Κάνω καλά δεν ξέρω;

Δημοσ.

Το acer έχει 2 GB μνήμη , αυτό είναι κάτι που θέλω να έχει σαν χαρακτηριστικό. Πιστεύω κάνει αρκετή διαφορά το 1 GB μνήμη .

Επίσης προτιμώ να έχει xp. Αν ήταν να βάλω vista θέλω οπωσδήποτε να έχει 2 GB ώστε να μην αρχίσει να ζορίζεται έτσι και βάλεις κανένα απαιτητικό παιχνιδάκι ή κάποια βαριά εφαρμογή.

Δημοσ.

tha sou kollaei etsi kai allios afou den leei polla o epeksergastis tou kai i karta grafikon tou,sou milao san texnikos.egw exo core2duo 5600 kai 7600 kai mias evdomadas kai thelo na to allakso...skepsou to pantos giati i karta grafikon tou tou xronou tha einai gia petama.kalitera gia mena na paris ena mixanima me kalitero epeksergasti kai meta tou vazi kai ram...i apofasi diki sou vevaia

Δημοσ.

Έχω desktop με 1 GB ram p4 στα 3.2 Ghz και την nvidia 6600 στα 256 με τα οποια ειμαι ικανοποιημενος, το laptop αυτό έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, άρα μάλλον ικανοποιημένος θα είμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...