Προς το περιεχόμενο

free rapid?

mitsakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν νομιζω να μπορεις να κατεβασεις απο διαφορετικες πηγες την ιδια ωρα...ωστοσο ο χρονικος περιορισμος αιρεται μονο αν αλαλζεις ip διευθυνση..

Δημοσ.

thx αλλά και πάλι δε ξέρω τι γίνεται. μάλλον μετά πρέπει να πατήσεις εδω:

You have not completed your offer!

You may do so by clicking here

Τώρα πήγα και με έβγαλε να γραφτώ όπου μου είπε οτι ολοκλήρωσα να την εγγραφή μου. Αλλά τώρα δε ξέρω τι γίνεται περιμένω!

edit: μου έβγαλε το mail σου και δίπλα λέει Not Complete.

Δημοσ.

1. 'Η ξέρεις τι κάνεις γιατι το λινκ που δίνεις κάνει refer, και αν και καλα γίνουν 12 refers κλπ κλπ στο συγκεκριμένο site παίρνεις 3μηνο premium account στο rapidshare.. (που δν το νομίζω)..

Επίσης λέει κ αυτό :

Only one account per household in the United States only.

We are in no way affiliated with Rapidshare.com.

Όπότε...

2. Αν δν ξέρεις τι κάνεις .. και καλα το λινκ πρέπει να το πατήσουν 12 users για να παρεις εσυ 3μηνο premium .. shit ! i dont believe it ..

Επίσης :

ii. A user must refer the correct amount of unique people who sign up and properly complete 1 offer under the terms listed above.

(B). Credit will only be received for referrals who sign up under your referral link; some applications can remove the tracking part of the URL. The user assume this risk.

©. Users may only receive 1 free gift per account and household.

Δημοσ.

einai trelo spam alla den exw dwsei e-mails pou xrhsimopoio opote den me peirazei! nai men kaneis to offer alla prepei na to ginei kai complete opou ekei zhtaei ta kerata tou

Δημοσ.

έκανα όλη την εγγραφή όντως ζήταγε πολλά μετά αλλά δε τα κοίταξα το πρώτο που έβλεπα επέλεγα. το πιο πιθανό είναι να είναι spam. για να πάρει ο άλλος το Referrals σου πρέπει να να γραφτεί και στα 2. Τώρα περιμένω απο τον άλλον που γράφτηκα εγώ να δω τι του λέει μιας και εγώ τα έκανα όλα.όταν μάθω θα σας πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...