Προς το περιεχόμενο

H θερμοκρασια ανεβαινει

dust7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Θελω Μια Απαντηση Επειγοντωσ Γιατι Θα Τα Παιξω!!!!

Εχω Εναν Intel Pentium 4 Στα 3ghz Motherboard Asus P5ld2-vm

Mnhmh 2*1gb (η Μια Ειναι Jetram Sta 667ηζ Kai H Αλλη Στα 1gb 533ηζ.το Μηχανιμα Το Εχω Ενα Χρονο Και Κατι.περιπου Πριν Απο Ενα Εξαμηνο Εβαλα Την Δευτερη Μνημη 1gb Marka Μια Στα 533ηζ.το Αναφερο Μηπωσ Ειναι Αυτο Το Προβλημα!ειχα Κανει Οverclocking Για Κανα 3μηνο Αλλα Μετα Απο Αυτο Μου Ειπε Στο Ξεκινημα Του Υπολογιστη Εβγαλε To Protect Που Εχει Η Asus Για Overclocking Οτι Πρεπει Να Το Ξανακανω Μανισιο.το Εκανα Αλλα Εχω Το Εξησ Προβλημα Οποτε Τρεχω Προγραμματα (βαρεια) H Θερμοκρασια Ανεβαινει Πολυ Και Η Χρηση Cpu Ο Υπολογιστησ Κολλαει Ακουγεται Μεσα Απο Το Κουτι Τρεισ Φορεσ Μπιπ Και Βγαζει Μια Μπλε Οθωνη Με Τα Κινεζικα Γραμματα,και Απο Εκει Και Περα Ο Υπολογιστησ Δεν Ξεναφορτωνει Τα Windows Και Θελει Format.μολισ Κανω Τρεχει Καλα Και Μετα Παλι Τα Ιδια.ερωτημα:εχω Καταστρεψει Την Cpu Kai Me Βαρεια Προγραμματα Σκαει?τι Να Ειναι?αν Αλλαξω Cpu Θα Εχω Ξανα Προβλημα?η Φταινε Οι Μνημεσ?ευχαριστω Για Την Υπομονη Σασ Περιμενω Απαντηση Γρηγορα

Δημοσ.

Μπες στο bios κάνε load defaults μετά πήγαινε στις μνήμες και όρισε να δουλεύουν στα 533Mhz. Αν εξακολουθείς να έχεις το πρόβλημα... χμμ, πιθανότατα να χρειαστείς και λίγη ρίγανη :) :)... κάν' τα αυτά και πες αν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

simera ta ekana ayta kai paei kala den exei faei kollhma mexri stigmhs.pos tha katalabo oti thelei allagi cpu?

leeo na kano mia agora na allakso cpu kai na balo intel dual core2 ton 6600.

tha ton paro apo ta e-direct 195euro alla thelo mia na moy peis an kseris an kanei giatin mother board moy.mpika sthn asus kai leei oti pairnei den tha exo problima?les?

Δημοσ.

Αφού έχεις μια μνήμη που δουλεύει στα 533,όλες θα σου τις δουλεύει εκει ο υπολογιστής.Άρα αν θες πάνω από 533,πρέπει να βγάλεις εκείνη την μνήμη.Δες αν υπάρχει και κάποιο update για το bios σου για να το flashαρεις.Νομίζω οτι δεν πρέπει να τρέχει κάτι με τον επεξεργαστή σου,αλλά μόνο με τις μνήμες σου.Μην βάζεις πολλές και διαφορετικές μάρκες μνημών στον υπολογιστή σου.Κατέβασε και τρέξε memtest.Είναι free.

Δημοσ.
Μπες στο bios κάνε load defaults μετά πήγαινε στις μνήμες και όρισε να δουλεύουν στα 533Mhz. Αν εξακολουθείς να έχεις το πρόβλημα... χμμ, πιθανότατα να χρειαστείς και λίγη ρίγανη ... κάν' τα αυτά και πες αν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Θα συμφωνήσω με το φίλο, απλά για πιο σιγουριά εγώ θα έλεγα να κάνεις clear cmos, να επαναφέρεις δηλ τις αρχικές ρυθμίσεις του bios.

Όσον αφορά την αγορά του καινούριου επεξ, πες τι δουλειές κάνεις με τον υπ να σου πω τη γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...