Προς το περιεχόμενο

mobo με τρελή ταχύτητα

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει πως το υλικό (μέταλλο) το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή των κυκλωμάτων της mobo παίζει μεγάλο ρόλο. π.χ. αν η mobo χρησιμοποιεί χάλκινα κυκλώματα η ταχύτητα από τον επεξεργαστή παιρνόντας το κύκλωμα "χάνει" πολύ γιαυτό και βλέπουμε τέτοια αποτελέσμετα. (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε :D). Θα ήθελα να ρωτίσω άν ισχύει κάτι τέτοιο, και αν ναι (που έτσι νομίζω...στο μέλλον θα υπάρχουν mobo με ειδικά κράματα μετάλλων στα οποία θα μπορεί να "ρουφιχτεί" όλη η απόδοση του επεξεργαστή) ποιές mobo είναι ποιό κοντά σε αυτό? οι πιό καινούργιες?

θέλω σχόλια

Δημοσ.

μυριζομαι απιστευτο χαλασμενο τηλεφωνο εδω περα, το οποιο ξεκινησε απο τo υλικο κατασκευης των ολοκληρωμενων κυκλωματων(τσιπακια για να συνενοουμαστε) το πυριτιο το οποιο ειναι ημιαγωγος και εχει ως χαρακτηριστικο να διατηρει τις ημιαγωγικες του ιδιοτητες σε υψηλες θερμοκρασιες. Οποτε φανταζομαι ολα αυτα ξεκινησαν απο μια συζητηση για δημιουργια κραματων τα οποια θα αντικαταστησουν το πυριτιο στην κατασκευη των ολοκληρωμενων κυκλωματων, μπλεχτηκε καπου στα χαλκινα καλωδια της τηλεφωνικης μας γραμμης και...τρεχα γυρευε

Δημοσ.

το μελλοντικό υλικό που θα φτιάχνονται οι CPU έχει βρεθεί και είναι το καρβίδιο του πυριτίου

υλικό σκληρότερο και ανθεκτικό στις θερμοκρασίες.

με λίγα λόγια επεξεργαστές από πολύτιμους λίθους εργαστηρίων,(lab stone). οποτε.. γιατί να μην έχουμε και επίχρυσα κυκλώματα η από πλατίνα ?

μονο οι γυναίκες θα φοράνε κοσμήματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...