Προς το περιεχόμενο

επεκταση εγγυησης

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις πεθανε το Vaio μου, το 11" ΤX1XP.

To εχω αγορασει Ιανουαριο του 2006 και δεν αγορασα καμια επεκταση εγγυησης.

Σημερα λοιπον καλεσε στο service τους σε ενα νουμερο 00800 κατι. Αφου συνεννοηθηκα στα Αγγλικα και αφου ειχαν ολα τα στοιχεια μου (εδωσα απλα το serial number μου και μεσω του product registration που ειχα κανει πριν καιρο ειχαν τα παντα) με ενημερωσαν πως θα ερθει DHL αυριο να παραλαβει το laptop για ενα ταξιδακι προς Αγγλια. Το κερασακι στη τουρτα: your laptop is still under warranty according to our database.

Are you sure?

Yes yes, you are under warranty. Your warranty expires on January 2008. Δυο χρονια δηλαδη μετα την αγορα.

I am saved.

Δημοσ.

και το αστειο ειναι πως οταν CPTBILL το αγορασες... τα παντα ελεγαν πως εχεις ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ εγγυηση. WTF is going on here?

Μηπως η Sony Hellas μας λεει μαλακιες? :???:

Δημοσ.

lllllllllooooooolllllllll παρακαλα να μην το δει ΑΥΤΟ η sony hellas γιατι την εβαψες.

Αμα λεω οτι ειναι μπαχαλο το ελληνικο σερβις κατι ξερω.

Δημοσ.

2 ενδεχομενα

1. ειχες 2 χρονια εγγυηση αλλα δεν το χες καταλαβει

2.μηπως εχεις και 2ο σονυ λαπτοπ σπιτι γιατι και εγω το ιδιο περιστατικο συναντησα, αλλα νομιζαν πως εννοουσα το 2ο σονυ λαπτοπ που εχω

επισης σε μενα μιλησα κανονικα στα ελληνικα, και το σερβις ηταν βελγιο

το λαπτοπ ταξιδεψε εκει και γυρισε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
re paides, ex8es phra ena laptop ths hp alla den eixa akousei kati gia thn epektash egguhshs... twra mporw na thn kanw? an nai, apo pou kai poso kostizei? :D

Απο την στιγμη της αγορας για την σειρα Pavilion εχεις 1 μηνα στην διαθεση σου να αγορασεις την επεκταση εγγυησης. 120 με 150 ευρω κοστιζει αν δεν κανω λαθος και ειναι για 3 χρονια.

Δημοσ.
Απο την στιγμη της αγορας για την σειρα Pavilion εχεις 1 μηνα στην διαθεση σου να αγορασεις την επεκταση εγγυησης. 120 με 150 ευρω κοστιζει αν δεν κανω λαθος και ειναι για 3 χρονια.

εχει 3 μηνες απο την ημερομηνια αγορας και μπορεις να την παρεις απο εδω

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=788&zenid=so7l216ph5b5n0cruhrlmtg3g3

Δημοσ.
εχει 3 μηνες απο την ημερομηνια αγορας και μπορεις να την παρεις απο εδω

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=788&zenid=so7l216ph5b5n0cruhrlmtg3g3

ok.... μην το παιρνεις τοις μετρητοις τι λεει εκει. Εχω Pavilion και πριν 10 μηνες που πηρα την επεκταση εγγυησης, η HP ανεφερε καθαρα πως εχω 30 μερες στην διαθεση μου να την ενεργοποιησω! Επισης η επεκταση που πηρα ηταν PAVILION ONLY, οχι Pressario. Στην σειρα Compaq απο την αλλη, ειναι 3 μηνες το περιθωριο για ενεργοποιηση.

Βασικα, ειναι λιγο μπερδεway οι εγγυησεις της HP (εχει πολλα ειδη και το 247 δεν τις εχει ολες) και ισως ειναι καλυτερα η επικοινωνια με HP για να δωσουν ακριβεις κωδικους εγγυησεων και περιοδο ενεργοποιησης.

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε,

επειδή πήρα πρόσφατα HP Pavillion 6388ea και είχα ασχοληθεί με την επέκταση εγγύησης της HP...

Το πακέτο λέγεται HP Care Pack.

Για την σειρά Pavillion της HP ο κωδικός είναι ο U4817A ή U4817E.

Θα βρεις το πακέτο κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά της Στουρνάρη...

Η τιμή του παίζει από 90 έως 120 ευρώ....

Αφού το αγοράσεις θα μπεις σε κάποια διεύθυνση που γράφει μέσα στο εγχειρίδιο και εκεί θα κάνεις εγκατάσταση των κωδικών του Care Pack.

Κατά την εγκατάσταση θα χρειαστείς και το σειριακό αριθμό του laptop.

Μπορείς να πάρεις τα στοιχεία αυτά πατώντας Fn+Esc.

Ο συνδιασμός αυτός στα Pavillion σου δίνει το σειριακό αριθμό και τη εμπορικη ονομασία του Pavillion.

Από την στιγμή που κάνεις την εγκατάσταση θα λάβεις ένα e-mail που αναφέρει την ημερομηνία που θα έχεις κάλυψη από το HP Care Pack.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...