Προς το περιεχόμενο

problhma me 8orybo

Mariosxaniaomg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δίκιο το έγραψα βιαστικά,λοιπόν έλεγα μήπως το σίδερο κρατούσε καλύτερα τον ήχο και επειδή τώρα έχω βάλει μονωτική ταινία εκεί που ήταν οι υποδοχές της κάρτας ήχου λέω μήπως περνάει περισσότερος θόρυβος.ΑΝ και δεν νομίζω αλλά.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΒΡΕ Μάριε από τα Χανιά.....OMG!Mας έχεις σπάσει τα νεύρα με τις "εξηγήσεις" σου,τόσο,όσο ο θορυβός από το pc έχει σπάσει τα δικά σου...:mrgreen:

Γράφεις λες και ΜΟΛΙΣ έκανες 1 στάση,από το τρέξιμο που πάτησες,επειδή είχε βγάλει πόδια ο υπολογιστής σου και σε κυνήγαγε....

Εντάξει,σίγουρα δεν είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία,και αυτό εξηγεί τις "πολύ προσωπικές περιγραφές σου",αλλά :

Συγκεντρώσου λίγο στο να κάνεις 1 σωστότερη περιγραφή,ΚΑΙ για να μπορέσουμε να σε καταλάβουμε και ίσως να σου προτείνουμε λύσεις,αλλα ΚΑΙ επειδή αυτή η προσπάθεια "συγκέντρωσης" θα σου κάνει περισσότερο καλό,απ' το απλώς να βρεις 1 λύση στο πρόβλημα θορύβου που αντιμετωπίζεις....

ΟΥΤΕ που να σου περάσει δε από το μυαλό,πως αυτά που σου λέω στα λέω για να σε "μειώσω"...Έτσι έχουν τα πράγματα,και στα λέω για το δικό σου καλό....

Στο θέμα σου τώρα:

Αν τελικά κατάλαβα καλά,"φοβάσαι" μήπως η απουσία της κάρτας ήχου,αφήνει 1 "τρύπα" στο πίσω μέρος του υπολογιστή,την οποία η μονωτική ταινία που έβαλες για να καλύψεις το κενό,μπορεί να την κλείνει,αλλά ο θόρυβος (που υποθέτεις ότι έρχεται απ' το εσωτερικό του υπολογιστή)ΔΕΝ σκεπάζεται....

Λοιπόν:

Το "τέλειο" θα ήταν να....ηχογραφούσες τον θόρυβο και να έδινες 1 link για το αρχείο(μπας και μας θυμίσει τίποτε).

Παρ' ολ' αυτά,1ας και λες ότι γερμένο το pc "μουγκρίζει" λιγότερο,νομίζω ότι απλά τα "φύλλα" του κουτιού έχουν "χάσει το ζύγι τους" από τη στιγμή που ξεβίδωσες την κάρτα ήχου,δονούμενα ακουμπούν μεταξύ τους,και κάνουν τον περίφημο θόρυβο...

Μια βίδα που λες ότι "δεν βιδώνει",αν ήταν πάντα εκεί,κάτι δεν κάνεις καλά και δεν βιδώνει(ίσως χαλασες τα πάσα της; ),ή απλά θέλει υπομονετική δουλειά(λες ότι όταν πιέζεις στο σημείο εκείνο με το δάχτυλο ο θόρυβος χάνεται,οπότε η λύση σου μάλλον είναι να ξαναβιδώσεις εκεί τη βίδα....Το να ανεβάσεις επίσης 1 φωτό της περιοχής εκείνης,είναι άλλη 1 καλή ιδέα...)

Το να λασκάρω λιγάκι κάποια βίδα του τροφοδοτικού,ενός "unballanced" κουτιού υπολογιστή,μου έδωσε επίσης κάποτε λύση σε παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα......Δεν νομίζω το πρόβλημά σου να είναι αλλού,γι' αυτό ψάξ' το με το να "σφίξεις" κατάλληλα τα μέρη του κουτιού σου...

Δημοσ.

Loipon paidia otan anoigw to pc kai gia kana 5lepto oi8ermokrasia ths mobo einai 29 ba8moys kelisioy kai ths cpu to idio meta apo kana 5lepto anevainei kai meta apo kana 10lepto paei stoys 41 i mobo kai 36 i cpu kai arxizei kai kanei 8orybo poly kai enan paraxeno hxo.TI ftaiei se ayto?Eyxaristw gia tis apanthseis prokatabolika.

Δημοσ.

Αν έχεις κανα black $ decker, καλώς, αλλά κ με απλή σκούπα κ με ένα βουρτσάκι (εξάρτημα), με προσοχή αφού ανοίξεις το πλαινό του κουτιού, αρχίζεις... Δεν είναι δύσκολο κ ούτε χρειάζεται να φοβάσαι μην κάνεις καμιά ζημιά! Αντέχουν ακόμα και αν ακουμπάς το βουρτσάκι πάνω στα εξαρτήματα! Βάλε τη σκούπα να ρουφά τους ανεμιστήρες, ώστε αυτοί να παίρνουν στροφές κ να φύγει το χνούδι!

Με το που τελειώσεις, θα δεις διαφορά...

Δημοσ.

με πινελο απο γουρουνοτριχες :P πολυ αποτελεσματικο!και φυσικα φυσιμα...και να βαλεις ανεμιστηρες μπρος πισω. καλο θα κανουν. να ειναι κατω απο 30db ομως...

Δημοσ.

Και φύσιμα, σωστά! Μόνο που αν δεν έχεις φυσητήρι, ετοιμάσου για ολλά φτερνίσματα...

Κάτω από 20db θα έλεγα εγώ, 2 ανεμιστήρες, όπως λεει κ ο tolis!

Δημοσ.

Ανοίγεις το πλαινό του κουτιού (ξεβιδώνεις 2, 3 βίδες από πίσω) κ βρίσκεσαι "αντιμέτωπος" με το εσωτερικό του κουτιού κ την σκόνη... Ε, βάζεις το black & decker να ρουφά όπου βλέπεις να έχει σκόνη (αν φυσσάει κιόλας το decker, ακόμα καλύτερα, άρχισε με αυτή την κίνηση). Απλά καλό θα ήταν να έχεις ένα βουρτσάκι μπροστά ώστε να μην έρχεται σε επαφή το σκληρό πλαστικό του decker με τα εξαρτήματα του pc.

Mην τρομάζεις, αφού το ανοίξεις κ δείς το "χάος" (λογικά), θα την βρείς την άκρη...

edit: Α, κ πρώτα βγάλε την τροφοδοσία, ε? Μην σε πάρω κ στον λαιμό μου...

Δημοσ.

ναι εγω το καθαριζω καθε βδομαδα περιπου ξεσινδεω τα παντα απο πισω το ανοιγω απο τις 2 πλευρες και το βγαζω στο μπαλκονι απο τη μια το πιστολακι και απο την αλλη σκουπα σαν καινουριο θα σου γινει και φυσικα θερμοκρασια κανικη

ΠΡΟΣΟΧΗ μην φυσας με το στωμμα σου η συγκεκριμενη σκονη ειναι 100% καρκινογωνο υλικο!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην φυσας με το στωμμα σου η συγκεκριμενη σκονη ειναι 100% καρκινογωνο υλικο!!!!!

Μια πηγουλα σχετικα με αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...