redvein Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα: Εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανένα προφανή λόγο, δεν μπορεί ο υπολογιστής μου να μπουτάρει από τον σκληρό αν και ο 2ος, αναγνωρίζεται στα bios. Αν πάλι αλλάξω το boot sequence και το κάνω να μπουτάρει πρώτα από το cd-Rom και μετά από τον σκληρό και βάλω το cd των windows χωρίς να επιλέξω να μπουτάρω από το cd, μπαίνω κανονικά στα windows. Εχει κανένας καμιά ιδέα; υ.γ.: Το FIXMBR το δοκίμασα και δεν δούλεψε!
gallos3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 1ο,(αν και λίγο χαζό.)Μήπως έχεις ξεχάσει καμιά δισκέττα και προσπαθεί να bootάρει από Α? 2ο Δοκίμασε να βάλεις το jumberακι του σκληρού στη θέση cable select και bootαρε κανονικά από το c. 3o Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά δοκίμασε:start=>run sfc /scannow
ApSiMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 1ο,(αν και λίγο χαζό.)Μήπως έχεις ξεχάσει καμιά δισκέττα και προσπαθεί να bootάρει από Α?2ο Δοκίμασε να βάλεις το jumberακι του σκληρού στη θέση cable select και bootαρε κανονικά από το c. 3o Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά δοκίμασε:start=>run sfc /scannow na prosthesw sto 1o (an k xazo) ektos apo disketa mipws exeis kana USB disk (eite flash eite skliro) k mperdevei to boot sequense? emena ena stickaki mou vgazei ayto to provlima....
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 άκυρο. δεν είχα διαβάσει προσεκρικα το topic και έγραψα μλκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.