Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με αγορα on-line...

goldfinger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Ειμαι καινουργιος στο site,ειμαι ο Dennis,και πριν μια εβδομαδα εκανα τη...

κουταμαρα να κανω μια αγορα on-line, απο ενα site Αμερικης...

Η παραγγελια ηταν 100$ με τα μεταφορικα, και οταν ηρθε (UPS)

μου ζητησαν120 Ευρω Εκτελωνισμο!!!! Τρελαθηκα!!!! Τους ειπα και το

επεστρεψαν πισω...

Μπορειτε να μου πειτε κανα site Ευρωπης για ρουχα??( Δυστηχως ειμαι κυνηγος,και ενδιαφερομαι για...σχετικα προιοντα.:)

Ευχαριστω....:-o

Δημοσ.

Μεγαλο προβλημα αυτο που εθεσες φιλε. Δυστυχως σε Ευρωπη δεν εχω παρομοια εμπειρια, αλλα γενικως να ξερεις τα Ευρωπαικα sites ειναι καπως πισω σε θεματα online εμποριου. Το προβλημα το συναντησα και γω σε αγορες απο το Cabela's, αλλα μετα απο συζητησεις, ανακαλυψα οτι αν φερεις δεματα κατω των 100$ περιπου, και μεσω ταχυδρομειου και οχι με κουριερ, τοτε υπαρχει περιπτωση να μη χρεωθεις τελωνειο. Ετσι εχω κανει καποιες αγορες απο το Cabela's, αφου φυσικα την πατησα τη πρωτη φορα :-)

Δημοσ.
Μεγαλο προβλημα αυτο που εθεσες φιλε. Δυστυχως σε Ευρωπη δεν εχω παρομοια εμπειρια, αλλα γενικως να ξερεις τα Ευρωπαικα sites ειναι καπως πισω σε θεματα online εμποριου. Το προβλημα το συναντησα και γω σε αγορες απο το Cabela's, αλλα μετα απο συζητησεις, ανακαλυψα οτι αν φερεις δεματα κατω των 100$ περιπου, και μεσω ταχυδρομειου και οχι με κουριερ, τοτε υπαρχει περιπτωση να μη χρεωθεις τελωνειο. Ετσι εχω κανει καποιες αγορες απο το Cabela's, αφου φυσικα την πατησα τη πρωτη φορα :-)

Δηλ. πως?? μεσω surface shipping??? τους ρωτησα και μου ειπαν οτι κανει κανα...τριμηνο για να ερθει το δεμα...:oops:

Δημοσ.

Καμμια σχεση με τριμηνο. 2-3 βδομαδες, ισως και λιγο παραπανω. Αν κανεις την αγορα λιγο πριν χρειαστεις τα ρουχα, καλοκαιρι πχ, τα εχεις σιγουρα οταν αρχισει η σαιζον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...