Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ImageShack.

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά, λοιπόν, μέχρι πρότεινως προκειμένου να ποστάρω διάφορες εικόνες σε μερικά forum, συνδεόμουν με το account μου στο imageshack και τις αποθήκευα εκεί για να πάρω το hotlink.

Πρόσφατα όμως ανακάλυψα ότι δεν είναι ανάγκη κάποιος να συνδεθεί στον λογαριασμό του για να το κάνει αυτό, εφόσον πηγαίνοντας απλώς στην αρχική σελίδα, μπορείς να κάνεις αναζήτηση της εικόνας από τον σκληρό και να την hostάρεις για να πάρεις το hotlink ή το clickable thumbnail.

Αυτό έχω πλέον σαν απορία, αν ανεβάζω εικόνες με αυτόν τον τρόπο πηγαίνοντας απλώς στην αρχική σελίδα, χωρίς να συνδέομαι στον λογαριασμό μου για να της αποθηκεύσω εκεί, υπάρχει κίνδυνος να διαγραφούν για κάποιον λόγο??!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιος κινδυνος να διαγραφει μια εικονα σου ετσι φιλε Cloud_7, αρκει βεβαια η φωτογραφια να συμφωνει με τους ορους χρησης της υπηρεσιας. Η χρησιμοτητα του account ειναι οτι μπορεις να βλεπεις μαζεμενες ολες της εικονες που ανεβασες, ωστε να μην ψαχνεσαι που τις εχεις.

Eνα πολυ χρησιμο extension του Firefox, αν χρησιμοποιεις συχνα το imageshack ειναι το:

ImageBot

Πραγματικα σου λυνει τα χερια :-)

Δημοσ.

asmilon, ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, όσο για το extension εφόσον είναι μέρος του browser της mozilla, δυστυχώς δεν μπορεί να μου φανεί χρήσιμο εφόσον δεν θα άλλαζα με τπτ τον internet explorer. Ίσως υπάρχει κάτι παρόμοιο βέβαια, θα το ψάξω, σημασία έχει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διαγραφής των εικόνων.

Δημοσ.

Nα στον προτεινω εστω ως εναλλακτικο φιλε μου, εχε ως main τον Ιnternet Explorer και δοκιμασε λιγο τον Firefox. Ετσι εκανα και εγω μερικα χρονια πριν και κολλησα με τον firefox, δε γυρνας πισω μετα οταν δεις τις δυνατοτες και την ασφαλεια που οσυ παρεχει σε σχεση με τον IE.

Μπορεις να τον κατεβασεις απο εδω και μπορεις να δεις διαφορα χρησιμα extension του, που σου δινουν πιο πολλες δυνατοτες, εδω.

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη αλλά με καίει. Ανέβασα κατά λάθος μια φωτογραφία που δεν έπρεπε. Πως διαγράφεται αυτή; Eχουν πρόσβαση άλλοι στις φωτογραφίες που ανεβάζω αν δε δώσω εγώ το link τους; Να πω ότι δεν είμαι registered user..

Δημοσ.

Aπο το FAQ της σελιδας:

How do I delete images?

Generally, it is not necessary to delete images at all. This is because ImageShack® has enough harddrive space to accommodate your needs.

You will only be able to delete the images you upload after you register at ImageShack. Registration is free.

If you would like to report abuse or request deletion, please click here.

Ελπιζω να σε βοηθησει το τελευταιο...
Δημοσ.

Να'σαι καλά. Ζήτησα να τη διαγράψουν 8 παρά, και πλέον (12.20) δεν υπάρχει.

Αυτό που με νοιάζει είναι αν μπορεί κάποιος να την δεί - εφόσον εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει το link. Το site αναφέρει πως δε γίνεται - ισχύει;

Δημοσ.

Ισχυει, αφου δε εχεις δημοσιοποιησει καπου το link. Το url που παραγεται ειναι αρκετα τυχαιο για να το πετυχει καποιος πληκτρολογωντας το στην τυχη και οι εικονες του imageshack δε υπαρχουν καπου σε μορφη να τις κανει browse καποιος, οποτε πιστευω πρεπει να εισαι ησυχος.

Γρηγοροι παντως μπραβο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...