MINDER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Εχω παρει το συστηματακι απο τα multirama ht digital 1609 με 2 gb μνημη και επεξεργαστη τον 6600. Επισης εχω οθονη την samsung 26 ιντσες που ειναι και TV. Δουλευω στην αναλυση 1360Χ768 32 bit και ειναι στα 60 hertz. Καρτα γραφικων ειναι η 7600gs 256mb Να σημειωσω οτι εχω συνδεδεμενο και ενα παραμυθι για να περνουν και οι αλλες tv του σπιτιου οποτε το βλεπει σαν δευτερο μονιτορ tv. Οταν το ενεργοποιω να βλεπουν οι αλλες τv στο σπιτι οτι βλεπω στον pc χαμηλωνει αυτοματα η αναλυση στην οθονη του υπολογιστη. Δεν ξερω εαν το κανει λογω ανεπαρκειας μνημης η για να υπαρχει μια συμβατοτητα μεταξυ των αναλυσεων στα συνδεδεμενα μονιτορ τv Ενα αλλο οτι στην samsung ta 60 hertz ανανεωσης οθονης εξαρτωνται απο την καρτα γραφικων η οχι ? Δηλαδη εαν βαλω μια αλλη καλυτερη θα μπορει να ανεβει στα 75 hertz ? Οπως και να εχει σκεφτομε να παρω μια καλυτερη. Οχι να δωσω ομως τρελα λεφτα. Και οχι να πρεπει να πληρωσω εκτος απο την καρτα γραφικων και να παρω καινουργιο τροφοδοτικο που θα κανει ενα ενα καρο λεφτά και αυτο. Σκεφτομε συμφωνα με τα παραπανω μια 8600gts. Ποια η γνωμη σας οι προτασεις σας και οι παρατηρησεις σας εαν "λεει" να κανω αλλαγη καρτας. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.