christarass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743 exei xrhsimopoihsei kaneis aytes tis mnhmes kai poia h gnwmh sas????
Shade Of Purple Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ήθελα να τις πάρω και εγώ (και μάλον αυτό θα κάνω), δεν ξέρω πόσο καλές είναι και ρώτησα έναν τύπο που σχετικά εμπιστεύομαι στο πλαίσιο, "γιατί τόσο χαμηλή τιμή;". η γνώμη του ήταν ότι για όποιον δεν τρελένεται, είναι οκ. και να προσθέσω ότι είχαν εξαντληθεί όταν πήγα, και από ότι έμαθα για πολλοστή φορά. οπότε ή πήραν τόσοι πολλοί μάπα πράγμα, ή για την τιμή τους είναι άψογες. Edit: γιατί μου κάνει τα κεφαλαία, μικρά το φόρουμ;;;
seventh_son Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 2gb gia 88 euro ntaksei einai poli kali timi. den tis exo dokimasei alla standar tha mpaina sto kopo na tis dokimaso efoson dinei eggiisi lifetime opos kai oi alles.
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ολες lifεtime εγγύηση δίνουν πια.Αυτό δεν λέει ότι θα είναι καλές σε σταθερότητα.
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 oxi de leei alla sto finale an deis oti oi mnimes einai eleines tis girnas. gi afti ti timi to risko aksizei. ego toulaxiston tha to pairna.
FoXfOxFoX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εγω τις πηρα, αλλα επειδη τωρα κανω την αναβαθμιση, ηδη πηρα και c2d 6600, και ειμαι στο βημα τις μητρικης, θα θελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε με ποια progs να τις δοκιμασω. και αν γενικά μιας και ειναι ακομα σε καλη τιμη, (πηρα το κιτακι οταν ειχε 80ε.) αν αξιζει αλλο ενα κιτ να παω στα 4gb, πριν ακριβινουν πολυ? στην τελικη ειναι 800αρες. τι λετε?
kag3to Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 πάντος άμα μπορείς να αλλάξεις τις μνήμες που αναφέρεις αργότερα τότε αγόρασέ τες και άμα δεν σου αρέσουν πήγαινε να τις αλλάξεις με καμία καλύτερη (το λέο μόνο και μόνο επειδη δεν έχω ακούσει και πολλά αυτήν την μάρκα )
takos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Me Oc pane sta 960mhz, mou to ipe enas politis sto plaisio. den pezoune kaliteres value 4 money auti tis stigmi. ginete maxi sta simia polisis gia to pios 8a pari apo aftes. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743
tolis_01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Αν τις βρεις παρτες και τρεχα Εξαφανιζονται αμεσως.
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Me Oc pane sta 940mhz to ipe enas politis sto plaisio.den pezoune kaliteres value 4 money auti tis stigmi. Συμφωνώ ότι είναι οι καλύτερες value for money αυτή τη στιγμή. Αλλά μην μας τρελάνεις κι όλας ρε παιδάκι μου. Δεν μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος-απόλυτος για το ότι πάνε στα 940. Και επειδή στο είπε ο πωλητής του plaisiou είναι αναγκαστικά αλήθεια? Αν έχουν ProMos θα τελικιάσουν στα 860-890, εκτός από κάτι lucky bustards που έχουν postarei στο net, και τους έκατσαν micro D9 chipsets με αποτέλεσμα να χτυπήσουν 1000+ με 2.3 τάση (κάπου το είχε ποστάρει ο Vatos)
felikas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 79 ευρώ μου είπε χθες μια κοπελια-πωλήτρια στη Στουρνάρη! Εκανε λάθος ή τόσο πήγανε κ δεν ενημερώθηκε το site? Στο τσακ ήμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.