Προς το περιεχόμενο

Pentium 4 VS Core 2 Duo

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ ρε συζητηση κανουμε.Πλακα εκανα για τη σαλονικα.Οσο για αυτο που ειπα,το ειπα γιατι δεν ειναι κατι τρελο αυτο που εχω πετυχει? Εχω δει στο youtube το ιδιο cpu na kanei το ιδιο O/C με watercooling και καταλαβαινεις την διαφορα.Δεν Θυμαμαι πως λεγοταν το video.Σκεφτομαι να παρω μια ψυκτρα για τον p4 αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι μπορει να ανεβω σε dual core αν το επιτρεψουν τα οικονομικα μου.Τα fsb τρεχουν στα 245 νομιζω και παει τερμα αλλα τα φτυνει εκει και μπορω να τα παω μεχρι 250 εσενα ποσο πανε?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν το ζόρισα πολύ, γιατί από air flow δεν έχω τπτ... μόνο τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού, αλλά φοβάμαι και τις μνήμες, αφού οι Kingston είναι stable μέχρι περίπου τα 450MHz :wink:

Πάντως αφού σκέφτεσαι να πας σε C2D μπορείς να αγοράσεις μια Scythe Ninja Plus Rev.B με μόλις 33ε... Δε χρειάζεται να μιλήσω για την απόδοσή της, αφού είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα χρήματά της + του ότι υποστηρίζει και S478 και S775, δλδ την παίρνεις τώρα, και έχεις πολύυυυυυυυ χαμηλότερες θερμοκρασίες, και την βάζεις και μετά στο C2D :wink:

Ειδικά άμα της βάλεις και τον 120άρη να βάζει αέρα, γίνεται ακόμα καλύτερη :wink:

Πάντως άν δεν βάλεις ψύκτρες στις μνήμες (κουβερτούλες που λέμε :-)), και ανεβάσεις ακόμα περισσότερο το FSB, με 1|1 διαιρέτη θα ακούσεις τσαφφφφ... και πάπαλα οι μνήμες

Δημοσ.

Ωραιος,Χωρις προβληματα? Εγω απο 3 σε 3,7 με μαμα ψυκτρα αλλα δεν παει αλλο η μητρικη ειναι αθλια.Μεχρι 250 fsb παει.

Δημοσ.
Για να δουν την διαφορά πρέπει να τρέξουν το super pi πριν και μετά το o/c...

ναι οκ αλλά δεν εννοώ τέτοια διαφορά ή στο 3dmark εννοώ εμφανές διαφορά....με το μάτι :D

Δημοσ.

εμφανές διαφορα ναι θα δεις αλλα πιο πολύ από τις μνήμες αν κανεις oc στα παράθυρα πάνω κάτω τα ίδια θα είναι απλά θα κάνει κάποια πράγματα πιο γρήγορα ;)

Δημοσ.

Και με το ματι βλεπεις την διαφορα αν ειναι αρκετα μεγαλο το ο/c.Στο winRaR πχ βλεπω διαφορά και σε κωδικοποιηση βιντεο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...