alex2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Χαίρετε... (ίσως είναι λίγο άκυρος ο τίτλος του θέματος) θέλω να μετατρέψω ένα DVD που περιέχει 4 επεισόδεια από μία σειρά!! Χρησιμοποιώ το AutoGk 2.20 το οποίο όταν ανοίγω το .ifo αρχείο μου βγάζει 4 αρχεία video!Επιλέγω αυτό που θέλω και συνεχίζω την διαδικασία! Όπως καταλάβατε όμως τελικά μου κωδικοποιεί όλα τα video μαζί. Ποιά είναι η λύση??
kpartsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μια εύκολη λύση που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι να χρησιμοποιήσεις το Virtual Dub και το μεγάλο avi να το κόψεις στα επεισόδεια.
alex2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ kpatsi αλλά αυτή δεν μου φαίνεται και πολύ καλή λύση! Πάντως βρήκα καλύτερη...με το DVDFab κάνω rip ένα ένα τα επεισόδεια!! Thanx anyway
kpartsi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Όμως πρέπει να τα περάσεις το ίδιο με το AutoGK για να τα έχεις σε avi.
alex2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Όμως πρέπει να τα περάσεις το ίδιο με το AutoGK για να τα έχεις σε avi. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις...παντως τα έκανα rip και τα μετέτρεψα μία χαρα με το AutoGk τα επεισόδεια!! Το μόνο πρόβλημα που φαίνεται να έχω είναι με τους υπότιτλους αφου δεν φαίνεται να τους μετέτρεψε σωστα το AutoGk ή δεν τους έκανε σωστά rip το DVDFab! Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιον λόγο ούτε το Subrip φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι αφού κολλάει! Ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά??
kastel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Για ποια απ' όλες τις δουλειές μιλάς; Για τη μετατροπή από DVD σε avi; Για το χωρισμό του αρχείου σε επεισόδια; Για το συγχρονισμό των υποτίτλων με την ταινία. Πάντως η σωστότερη σειρά είναι: 1. ριπάρεις το DVD στο σκληρό με το DVD Decrypter (σε IFO mode), 2. μετατρέπεις το DVD σε avi με το AutoGK και 3. χωρίζεις τα επεισόδια με το VirtualDub Ελληνικός οδηγός για το DVD Decrypter & το AutoGK Ελληνικός οδηγός εργασιών του VirtualDub
alex2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Αναφερόμουν στο πως να κάνω rip τους υπότιτλους...αλλά τελικά τους έκανα μία χαρά με το Subrip αφού πριν έκανα μαλ..... και δεν τα κατάφερνα!! Τέλος πάντων .....problem solved .... ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.