Hakkthan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδες. Λοιπον οπως διαβασατε και στο τιτλο ψαχνω να αγορασω εναν ενυσχιτη και δυο ηχεια. Ολα αυτα θα τοποθετηθουνε στα ενοικιαζομενα δωματια που φτιαξαμε περισυ στη κεφαλονια. Υπαρχει ενας χορος που προοριζεται για μπαρ και προς το παρον θελουμε να βαλουμε εναν υπολογιστη εναν ενυσχιτη και δυο ηχεια για να πεταμε πανω μια λιστα με τραγουδια και να παιζει ολο το απογευμα για τους πελατες που θα θελουν να καθησουν στην αυλη και να χαλαρωσουν. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι ενας ενυσχιτης σχετικα φτηνος και αξιοπηστος για να μην χαλασει με το καιρο το ιδιο και για τα ηχεια, επειδη ομως εγω δεν γνωριζω κατι γυρο απο το χωρο αυτο θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ο υπολογιστης θα φτιαχτει απο τα παλια μου κοματια που υπαρχουν στη ντουλαπα. Ως τωρα εχω μητρικη, κουτι, (νομιζω) μνημες και τροφοδοτικο οποτε πρεπει να βρω ενα σκληρο αρκετα μεγαλο και εναν επεξεργαστη. Θα κοιταξω στις αγγελιες για αυτον γιατι καινουριος δεν παιζει να μπαινει. Αν υπαρχει κανεις που ασχολειται και γνωριζει που μπορω να ψαξω(μαρκες μαγαζια και τετοια) για κατι καλο και οικονομικο μπορει να μου στειλει πμ, η να το γραψει εδω. Σας Ευχαριστω πολυ ολους
ernesto_che Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλημέρα φιλε. Είδα το μυνημά σου και νομίζω οτι ξέρω ποιός μπορεί να σε βοηθήσει. Αν πας στο http://www.clarino.gr θα δείς πως στο πάνω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα μέρος που λέει "ρωτήστε μας" κάνοντας κλίκ εκεί βλέπεις μια λίστα ερωτήσεως και κάπου λέει "Θέλω να βρώ ηχητικό σύστημα" στέιλε εκεί την ερώτηση σου και να είσε σίγουρος πως θα σε εξηπηρετίσουν και με το παραπάνω.
xsterg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 φιλε γεια χαρα. στειλε μου εμαιλ στο [email protected] η πάρε με τηλ στο 6972229508. βρίσκομαι στην Πάτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.