Skylined Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 O τίτλος τα λέει όλα. Θέλω να πάρω κινητό walkman μέσα στις επόμενες δύο μέρες και έχω προσέξει το Sony Ericsson W880i. Το οποίο εκτός των άλλων (3G κτλ) με βολεύει πάρα πολύ σαν μέγεθος αλλά και από άποψη βάρους συσκευής. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο ισάξιο μοντέλο; Ευχαριστώ. :-P
Skylined Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Για να μην έχω απάντηση προφανώς διάλεξα το καλύτερο κινητό για τη χρήση που το θέλω. ;-) Οπότε το "τσιμπάω" αύριο.
Skylined Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μετά από μερικές μέρες που έχω το κινητό νιώθω την ανάγκη να κάνω μία αξιολόγηση. Είναι ελαφρύ και πολύ λεπτό κινητό, ότι πρέπει για να μπει στις τσέπες από τα σορτσάκια τώρα το καλοκαίρι χωρίς να τα παραφουσκώσει. Η ποιότητα εικόνας της οθόνης και της φωτογραφικής μηχανής του είναι πολύ καλές. Είναι σαφώς καλύτερη η 2megapixel φωτογραφική μηχανή που φέρει από τις 2megapixel φωτογραφικές μηχανές των Sony Ericsson που βγήκαν πριν από ένα χρόνο(συγκρίνω με το W810i). Από menu και λειτουργίες τα πάει μια χαρά, δεν είχα κανένα παράπονο. Όσο για το walkman, το οποίο ήταν και ο λόγος που το πήρα, έχει ενσωματωμένο stick του ενός GB. Από κει και πέρα η ποιότητα ήχου είναι κατώτερη του παλαιότερου W810i τόσο από τα μεγάφωνα όσο και από τα ακουστικά. Η αυξομείωση της έντασης γίνεται από ένα δύσχρηστο κουμπάκι στα πλάγια. Επίσης τα walkman κινητά της Sony Ericsson σου δίνουν τη δυνατότητα να χειριστείς τις μουσικές λειτουργίες χωρίς να χρειαστεί να μπείς στο menu. Περιέργως αυτό το κινητό δε σου δίνει αυτή την άνεση και έτσι πρέπει να μπείς στο menu για να κάνεις start,pause ή stop το μουσικό κομμάτι όπως επίσης και για να πας ένα κομμάτι μπροστά ή πίσω. Σαν δεν έφταναν όλα αυτά η υποδοχή των ακουστικών(και του φορτιστή) είναι στα πλάγια(!!!) πράγμα απαράδεκτο για walkman, το οποίο αφαιρεί και άλλο από την ευχρηστεία του W880i. Σαν συμπέρασμα όποιος θέλει ένα καλό ελαφρύ κινητό με camera και δεν έχει πολλές απαιτήσεις από το music player θα ικανοποιηθεί από το W880i. Για walkman κινητό δε θα το συνιστούσα όμως και θα περιμένω ένα μήνα ακόμα για να πάρω το W660i. Εννοείται πως το κινητό θα το επιστρέψω αύριο.
artemis3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 to exo ki ego kai eimai poli efxaristimenh.i kaliterh agora kinhtou pou exo kanei ever.to mono tou meion einai oti den exei radio.
biliosis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 to exo ki ego kai eimai poli efxaristimenh.i kaliterh agora kinhtou pou exo kanei ever.to mono tou meion einai oti den exei radio. den pirazi kopelitsa mi stenaxoriese molis sou xalasi tha paris alo me radio kai stereo kiolas!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.