Προς το περιεχόμενο

AMDX2 5600 Τάση?

shoco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το σύστημα της υπογραφής ενώ όλα πάνε καλά όταν ανοιγώ το pcprobe μου βγαζει κοκκινο στην τάση της CPU 1.36ν. Ύπαρχει κάποιο πρόβλημα? Ξερετε ποσο πρεπει να ειναι η ταση στην CPU αυτη? Η AMD λεει 1.35ν. Τωρα το πηρα το μηχανημα

Δημοσ.

Μια χαρούλα είσαι, δεν είναι πάντοτε ακριβείς οι τιμές που δίνουν αυτά τα προγράμματα. Αλλά κ να είναι, η cpu αντέχει άνετα μέχρι τα 1.4V!

Βλέποντας το σύστημά σου, μία απορία: γιατί έχεις βάλει 2x1 ram + 2x512? Το ξέρεις ότι έτσι δεν δουλεύει σε dual channel κ χάνεις σε απόδοση? Δώσε τις 2 512 κ πάρε αλλες 2x1gb!

Τι λες, "μετράει" η συγκεκριμένη cpu απο το λίγο που το δούλεψες?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες. Το manual αναφερει οτι για να δουλεψει το dual channel αρκει dimmA1 + dimmA2 = dimmB1 + dimmB2 οποτε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα εσυ τι λες?

Δημοσ.

Μη σου κάνει εντύπωση Felikas. Εδώ σε παλιότερα mobos με 3 memory slots, υποστηριζόταν dc ... :shock: :shock: :shock:, ενώ κανονικά λένε ότι πρέπει να είνα ζυγός αριθμός modules, ίδιας χωριτικότητας, ίδιων χρονισμών και κατά προτίμηση ίδιας μάρκας...

Μια χαρά πάντως, είναι το σύστημά σου shoco, μόνο το τροφοδοτικό είναι λίγο.... αλλά τρώγεται...

Καλωρίζικο, άντε και με μια 9700 Zalman φτάνεις τα 3GHz :wink:

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια. Η απεικονιζομενη ταση εφτιαξε με το AI Booster. Τωρα συμβαινει κατι που δεν πολυκαταλαβαινω, οταν παω να ανοιξω εφαρμογες του MS Office το συστημα σερνεται ενω μπορει και να κολλησει:confused: .Τελοσπαντων θα δοκιμασω και με Openoffice και θα σας πω

Δημοσ.
shoco to mobo einai kalo??ti 8ermokrasies pairneis??arketa xamhles?egw skeftomai na parw idio me to diko sou h to m2r32-mvp...

έχω απαντήσει στο topic που έχεις ανοίξει ήδη :wink: Γενικά ναι το Crosshair είναι καλύτερο, μιας και έχει καλύτερο σύστημα ψύξης, δεύτερον έχει το καλύτερο chipset που κυκλοφορεί για AM2 αυτή τη στιγμή -το 590 SLI της n-vidia, υποστηρίζει 6 SATA έναντι 4 SATA που υποστηρίζει η M2R32-MVP και έχει και κάποια προγραμματάκια extra. Διαφορά στην τιμή δεν έχουν άρα ο μόνος λόγος να προτιμήσεις την M2R32 είναι το Crossfire (αν και δεν νομίζω να σου χρειαστεί αφού όπως σου προαπάντησα πουλάς την 1950pro που έχεις και παίρνεις με τά έξτρα χρήματα της δεύτερης που θα αγόραζες, την 8800GTS :wink:). Αλλιώς πας πλακωτός σε Crosshair :wink:

Δημοσ.

το Μ/Β ειναι πολυ καλο. τωρα για τις θερμοκρασιες ειναι σχετικο να σου απαντησω γιατι εχει σχεση με το κουτι κ.α. Για να ξερεις το Μ/Β σου δινει 3 θερμομετρα για να τα τοποθετεις οπου θελεις και να κανεις monitoring. Επειδη εχω δει οτι ρωτας και σε αλλο post να εχεις υποψη σου οτι το συγκεκριμενο ειναι SLI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...