Προς το περιεχόμενο

Σώστε το XBOX και τα δισκάκια σας!

neovdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*Σημείωση*: Δεν υπαινίσομαι ότι αν κάνετε τα παρακάτω δεν θα χαλάσει το XBOX360.

Το πρώτο πρόβλημα που πάρα πολυ χρήστες έχουν καταγγείλει είναι το ότι το XBOX360 γρατσουνάει και αφήνει "λίγδα" πάνω στην επιφάνεια των DVD. Από δική μου εμπειρία αυτό γίνεται όταν το XBOX360 είναι κάθετα τοποθετημένο και όταν το drive ρίχνει απότομα την ταχύτητα περιστροφής. Παράλληλα ακούγεται το τρεμόπαιγμα του DVD μέσα στο drive ενώ αυτό δεν συμβαίνει όταν το XBOX είναι οριζόντια τοποθετημένο. Οπότε συνιστώ ανεπιφύλακτα την οριζόντια τοποθέτηση του XBOX.

Το δεύτερο πιο κοινό πρόβλημα είναι η υψηλή θερμοκρασία λειτουργίας του XBOX. Αυτό ιδιαίτερα θα χειροτερέψει με τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ελλάδα. Προς θεού όμως μην αγοράσετε αξεσουάρ τύπου NYCO Intercooler καθώς πολύ χρήστες έχουν αναφέρει ότι χρήση τέτοιου τύπου αξεσουάρ που μπαίνουν ανάμεσα στην τροφοδοσία του XBOX έχουν το χουι να "καίνε" τις κονσόλες. H καλύτερη λύση και αυτή που χρησιμοποιώ είναι να έχω το XBOX οριζόντια και ένα notebook cooler για notebook 15"(To δικό μου είναι της akasa με 35ευρώ.

Απαντήστε με σχόλια και τυχών απορίες...

Δημοσ.
και ένα notebook cooler για notebook 15"(To δικό μου είναι της akasa με 35ευρώ.

popopo re palikare nasai kala poy moy to thimises ayto to cooler...

to exo ksexasmeno apo ena palio forito moy ...

entometaksi etsi pos to exo gymno to 360 tora to cooler ayto einai oti prepei ....:):):)

Δημοσ.

leviathan ναι ρε συ ξέρω ότι έχουν ξαναειπωθεί απλώς έρχεται καλοκαίρι τώρα και καθώς βγαίνουν τώρα καλά παιχνίδια (πχ Forza2) οι νέοι χρήστες πρέπει να τα μάθουν αυτά.

jimbrav για καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε να ανεβάσεις τα 4 λαστιχένια ποδαράκια (εγώ το έκανα με μικρά κομματάκια χαρτί για να μην βουλώσω την εισαγωγή αέρα) για καλύτερο airflow.

Δημοσ.
leviathan ναι ρε συ ξέρω ότι έχουν ξαναειπωθεί απλώς έρχεται καλοκαίρι τώρα και καθώς βγαίνουν τώρα καλά παιχνίδια (πχ Forza2) οι νέοι χρήστες πρέπει να τα μάθουν αυτά.

jimbrav για καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε να ανεβάσεις τα 4 λαστιχένια ποδαράκια (εγώ το έκανα με μικρά κομματάκια χαρτί για να μην βουλώσω την εισαγωγή αέρα) για καλύτερο airflow.

nai nai my friend to exo kanei idi....:):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...