Προς το περιεχόμενο

Αύξηση τιμών της Ram?

G.O.S.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προχές που πήγα να αγοράσω 256ΜΒ RAM μου είπαν ότι η τιμή αυξήθηκε κατά 5.500δρχ.<BR>Ρώτησα φυσικά γιατί έγινε αυτή η αύξηση και μου είπαν ότι ο σκοπός που μειώθηκε εξ' αρχής η τιμή της ήταν διότι επρώκειτο να κυκλοφορίσει η νέα Rambus που όλοι ξέρουμε και επειδή η SDRAM δεν θα είχε την κατανάλωση που είχε πριν,γι'αυτό και μειώθηκε..<BR>Αλλά μου είπαν επίσης ότι επειδή η νέα Rambus Ram δεν εξελίχθηκε όπως όλοι περίμεναν και για το λόγο ότι η κατανάλωση της SDRAM δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο,γι'αυτό το λόγο σιγά σιγά θα αυξάνονται και πάλι οι τιμές της..<P>Και τους λέω κι εγώ...δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε τις τιμές να φτάνουν στα ύψη όπως πριν 1 χρόνο που έκαναν 130.000δρχ τα 128ΜΒ?<BR>Και μου απαντάει ότι αυτό είναι πολύ πιθανόν,αλλά αν γίνει θα γίνει σταδιακά και όχι με κατακόρυφη αύξηση των τιμών!<P>Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?Αν γίνει πάντος κάτι τέτοιο καλό θα είναι όσοι σκέφτονται να κάνουν αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα να βιαστούν!!

Δημοσ.

Kai ego akousa gia aukshseis timwn stis RAM genika giati exoun kseftilistei pia oi times kai den tous sumferoun oikonomika. Apo Amerikh 8a arxisei opos panta alla siga siga, mhn perimeneis tis palies times! Pantos osoi exoun kato apo 512MB RAM, sigoura kalo einai na anaba8misoun grhgora, xamenh pote den 8a paei h RAM!

Δημοσ.

Loipon paides molis parhggeila 512MB PC2100 DDR RAM (2x256MB) apo thn CRUCIAL (AGGLIA) kai eida oti ontws oi times anevhkan!!! Prin 1 bdomada eixane peripou 31.000drx kai tora tis agorasa peripou 40.000drx!!! Koinos peripou 4.500drx aukshsh sta 256MB DDR RAM!Arketa megalh aukshsh mporo na po kai gia na prolavo ta xeirotera tis parhggeila tora na hsuxaso (mias kai anameno to nForce motherboard ths MSI).

Δημοσ.

Filoi mou idou times apo ton Matzouka stin Thessaloniki: Micron PC2100 DDR266 256Mb 18500, kai Samsung PC2100 DDR266 256Mb 16500... kai ta dio sticks einai AMD approved. Twra vevaia den kserw an oi times einai alithines kai stin praksi mias kai tis eida sto site tou magaziou! <A HREF="http://www.matsoukasbros.com/index_gr.html" TARGET=_blank>http://www.matsoukasbros.com/index_gr.html</A>

Δημοσ.

παιδες με τρομάζετε!!! frown.gif" border="0 <BR>και γω που θα κανω αναβαθμιση ολο το συστημα σεξι μηνες ποσο θα πλεροσω την δδρ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...