Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολόγιο Innovator Slim Office: Γνώμες....

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To exei enas filos mou, to asirmato pou to eixe parei 12 euro, alla na sou pw den leei kai poli...Poli lepta ta pliktra, kati san ayta twn Laptop...

Eidika an pezeis paixnidia ksexna to...

Poli pseftika pliktra...

Apo skediasi pantos kai leptotita exw na pw kala logia...

Δημοσ.
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.502007

Το έχει πάρει κανείς ρε παιδιά?

Πως είναι η αίσθηση των πλήκτρων?

Thx

Το εχω εγω για εναν φορητο που μου καηκε το keyboard...

Προσωπικα με εχει βολεψει αρκετα...λεπτο...χωραει στην τσαντα του φορητου και τα πληκτρα εχουν πολυ ευχαριστη αισθηση (προσωπικη γνωμη)...

Φαινεται μια τιμια προταση για τα λεφτα που ζηταει...

Δημοσ.

Εγώ βασικά θέλω ένα που να μοιάζει με του laptop γιατί (καλο)συνήθισα ένα χρόνο τώρα, και δεν παλεύεται η γκουμούτσα στο σπίτι!

Αν έχετε να προτείνετε και τίποτα άλλο...

Δημοσ.

Logitech Ultra Slim. Παιδιά απλά δεν παίζεται, επειδή και εγώ μετά από χρήση laptop για καιρό δεν μπορούσα να γράψω άνετα στο παλιό μου Keyboard αποφάσισα να αγοράσω αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

Δημοσ.

Το είχα εγώ! Πολύ καλές εντυπώσεις και γενικά με είχε βολέψει πολύ, μέχρι που άρχισε μετά από 1 χρόνο περίπου να μη δουλεύει το γράμμα Α και έτσι γύρισα σε κλασσικό microsoft keyboard.

Αν ψάχνεις κάτι που να μοιάζει σε αίσθηση με laptop, χτύπα το.

edit: To μόνο που μπορεί να σε χαλάσει είναι πως εκεί που έχουν το αριστερό ctrl τα κανονικά πληκτρολόγια, αυτό έχει ένα πλήκτρο για εναλλαγή των παραθύρων (όπως alt+tab)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ros_original είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια η αίσθηση με του φορητού; και στον ήχο και στην αφή; και υπάρχει ίσως κάποια άλλη μάρκα (όπως η Innovator πχ) που έχει ικανοποιητική ποιότητα (αν και ίσως όχι εφάμιλλη της logitech η της M$);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...