Προς το περιεχόμενο

Επεκταση εγγυησης για amilo?

ocelotgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες χρειαζομαι λιγη βοηθεια με την επεκταση κ την χρησιμοτητα της...

Πριν κανα μηνα πηρα ενα amilo si1520... Πολυ καλο, δεν μπορω να πω, αν κ με προβληματισε καπως η θερμοκρασια που ανεβαζει (ισως φταιει κ το οτι ειναι 12αρι, με το speedfan παιζω αναμεσα 50-60C)...

Εδω λοιπον τιθεται το θεμα:

Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα αργησω να ξαναβρω λεφτα για laptop κ θελω να το κρατησω 2-3 χρονια τουλαχιστον, κ μιας κ δεν εχω διαβασει κ τα καλυτερα για την αξιοπιστια των fs, σκεφτομαι να παω να παρω μια επεκταση κ να ησυχασω (τωρα εχω 1 χρονο εγγυηση)... Απο την αλλη, το χαρατσι των 150-170Ε μου φαινεται πολυ κ, οπως κ να το κανουμε, καλοκαιρακι ερχεται-λεφτα για διακοπες χρειαζομαστε αλλα κ η εξεταστικη μας γ@@ει λιγο (πρεπει να σταματησω δλδ την δουλεια οποτε κ αλλα γκαφρα μειον)...

Οποτε εχω μπει σε σκεψεις. Παραλληλα, αν το αφησω πανω απο 2μηνο ακομα δεν θα μπορω να την αγορασω μετα, σωστα?

Οποτε, τι στο καλο με συμβουλευεται να κανω?

Service σε φορητο μονος μου εχω κανει (σε hdds, ram, cd drive, ανεμιστηρες κλπ.), δεν εχω τετοια κολληματα, αλλα αν μου καψει κανα mb η καμια οθονη δεν θα μπορω να κανω κ πολλα ε?

Help someone?

Δημοσ.

ναι μπορεις να την αγορασεις σε διατημα 90 ημερων απο την μερα αγορας και η αγορα της γινεται με την επειδηξη της αποδειξης αλλιως δεν ..

Δημοσ.

μολις σου καψει μητρικη (μακαρι να μην σου παθει τιποτα ποτε) θα σου ζητησουν 900 ευρω

παρε επεκταση εγγυησης, γιατι μετα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις οτι δικαιουσαι (2 χρονια) και ας το δικαιουσαι

Δημοσ.

Ti na sou pw to tema einai na mhn pate kati an einai na patei asto kalutera. Emena pantws mou fainetai psiloapath h olh ennoia ths extra egguhshs...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...