Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούρια οθόνη

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είχα στις αρχές του χρόνου την LG L194WT η οποία είχε καμμένα pixel. Αντικαταστάθηκε με καινούργια απο την εταιρεία. Λοιπόν σήμερα ενω έπαιζα ενα game ξαφνικά μια καθετη γραμμή γαλάζια εμφανίστηκε απο το πάνω εως το κάτω μέρος της οθόνης η οποία δεν φεύγει. Είναι συνεχόμενη και σε πάχος όσο η γραμμή που αφήνει ενας στυλός big. Λέτε να είναι κάρτα γραφικών το πρόβλημα ? Εχω την 5700FX περίπου 3 χρόνια :( Ξενέρωσα ασχημα :(

Παραθέτω και εικόνα απο το κινητό μου :

dsc00078uv9.jpg

Πρίν απο λίγο εξαφανίστηκε για 4 δευτερόλεπτα και εμφανίστηκε πάλι :( Μια εμφανίζεται και όποτε θέλει εξαφανίζεται. Πιστεύω κάρτα γραφικών το πρόβλημα

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσεις τι φταίει είναι να βάλεις άλλη κάρτα γραφικών,ή να βάλεις την οθόνη σε άλλο pc...Δυστυχώς..

Δημοσ.

ψιλοαπιθανο ναναι η καρτα...για να το διαπιστωσεις δοκιμασε να κανεις την εικονα αριστερα δεξια απο τα κουμπια της οθονης....την εχεις σε μερος με αποτομα ανεβοκατεβασματα θερμοκρασιας?

Δημοσ.

οχι σε καλό σημείο ειναι η οθόνη. Τωρα εχει εξαφανιστεί η γραμμή. για λίγο ήταν μάλλον. Τι να πώ. Δεν έχω άλλη κάρτα να δοκιμάσω

Δημοσ.

Χαχαχχαχααχαχαχ παιδιά ειναι τραγική η LG. Εκεί λοιπόν που ξάπλωνα μου ρθέ μια φανταστική ιδέα. Εκει λοιπόν που βγάζει την γραμμή σκέφτηκα να δώσω μια σφαλιάρα στο πίσω μέρος στο πλαστικό της οθόνης να δώ τι παίζει. Και να λοιπόν που άρχισε να αναβοσβήνει η γραμμή. Πάω για 2η αντικατάσταση λοιπόν. Μεσα σε 4 μήνες 2 οθόνες θα μου έχουν στείλει. τελικα ισχύει αυτό που λένε " οτι δίνεις πέρνεις". Μπορεί η LG να έχει την καλύτερη τακτική στο service. Αλλα σε ποιότητα προιόντων ειναι απαράδεκτη

Δημοσ.

Παιδιά 2η αντικατάσταση οθόνης γίνεται απο την LG?? 3 μήνες οθόνη είναι. είναι αργία σήμερα και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω

Δημοσ.

εμένα πάντος όπως έχω αναφέρει και σε ένα άλλο Post κάτι άλλο μου μυρίζει. Να βρε παιδιά δεν γίνεται το 50% του πληθυσμού που παίνουν LG και είναι ελλατωματικές να τους τις αλλάζουν με καινούργιες...οι παλιές τί γίνονται? πετιούνται? επισκευάζονται στο κουτάκι και πίσω...μου φαίνεται πως κάνουν ένα μεγάλο κύκλο αυτές οι οθόνες....δεν ξέρω :D

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την καινούρια που μου στείλαν :) μια χαρα και ούτε καμμένο ή κολλημένο Pixel. Παιδιά δεν έχει πρόβλημα η οθόνη αν την κλείνω και αφήνω το pc ανοιχτο? :) επίσης επειδή δεν είχα το απλό καλωδιο την σύνδεσα με το dvi :) Υπάρχει κάποια διαφορά ?

Δημοσ.

Η κάρτα σου έχει dvi, το ίδιο και η οθόνη σου και έβαζες αναλογικό? Κακώς... Καμία σχέση το dvi με το d-sub βρε Κοσμά. Τέλος πάντων, οι παλιές LG γίνονται refurbised. Στα ελληνικά, πάνε στο εργοστάσιο, επισκευάζονται και πάνε προς αντικατάσταση. Κάπου αναφέρει η εγγύηση της LG οτι τον πρώτο καιρό σου την αλλάζουνε με καινούρια. Μετά πας σε refurbised κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...