Προς το περιεχόμενο

Sapphire ATI X1950Pro 512mb AGP

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα χθες τα Ati Tray tools και μετα απο ενα μικρο ψαξιμο στο Catalyst...αρχισε να με τρωει το χερι μου για ενα μικρο O/C.Ποιες πιστευετε ειναι καλες ρυθμισεις ωστε να δω διαφορα,αλλα οχι να ξετιναξω την καρτουλα?Αξιζει να την σκαλισω λιγο?Δεν ψαχνω extreme επιδοσεις.Ευχαριστω!

ΥΓ)Ξεχασα να γραψω οτι προκειται περι Ο/C στον τιτλο...!

Δημοσ.

Πιστεύω οτι άνετα μπορείς να την ανεβάσεις.Αν πιστεύεις οτι δεν σε ικανοποιεί σ'αυτό που θες κάν'της o/c ανεβάζοντας λίγο τα Mhz (10-15 mhz) και δοκίμαζε την κάθε φορά μέχρι να δεις σε ποιό σημείο φτάνει στο οποίο δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Σου προτείνω το Riva Tuner για την συγκεκριμένη δουλειά,είναι εύχρηστο και αποτελεσματικό.

Δημοσ.

φίλε επειδή την είχα την κάρτα, την πούλησα πριν από λίγες μέρες λόγω ολικής αναβάθμισης, θα σου πρότεινα να μην την clockareis, όχι γιατί μπορεί να πάθει τίποτα, αλλά επειδή δεν πρόκειται να δεις καμμία ουσιαστική διαφορά...

για σχετικά παλιό σύστημα, αφού μιλάμε για agp, είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις επάνω αυτή η κάρτα, και αν δεν σε ικανοποιεί η απόδοσή της κάπου, (εγώ προσωπικά ήμουν υπέρευχαριστημένος με αυτό που έβλεπα),σίγουρα δεν φταίει η κάρτα αλλά το υπόλοιπο σύστημα που δεν την αφήνει να αποδώσει αυτό που μπορεί... οπότε το o/c δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τίποτα...

αν πάλι δεν κρατιέσαι και θες να το δεις και μόνος σου, κάντο από τα εργαλεία της ati, αυτά που σου έχει μαζί με τους drivers, είναι ασφαλές, και σε αφήνει να την clockάρεις μέχρι ενός σημείου...

το υπόλοιπο σύστημά σου τι είναι?

Δημοσ.

Το συστημα που την εχω σιγουρα δεν ειναι πυραυλος και με κραταει πισω.Απλα ηθελα να πειραματιστω μιας και ετοιμαζω κατι αλλο καλυτερο σε λιγο καιρο.Αφου ομως μου λες οτι δεν θα δω αξιοσημειωτη διαφορα,ας μην το ρισκαρω τωρα που εχουμε και υψηλες θερμοκρασιες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

8a i8ela na se rwtiso ti kakrivos grafei sto caatalyst center sto ati overdrive katw katw, ti xronismo mnimis sou vgazei? emena mou exei 702mhz

kai apo 8ermokrasia 55c alla an kamia fora valw kanena paixnidaki na paiksw kolaei to sistima me mauri o8oni kai meta 8elei restart

Δημοσ.

702mhz memory εχω κι εγω.Απο θερμοκρασιες ειναι αρκετα υψηλες αλλα δεν εχω καποιο προβλημα.Με το ανεμιστηρακι στις μαμα ρυθμισεις φαντασου οτι εχω 60 idle.Οταν παιζω βαζω τον ανεμιστηρα στο 75% και παλι φτανει 66-67 βαθμους τωρα με τις ζεστες αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.Πριν βαλω το Αti Tray tools την ειχα μετρησει με μαμα ρυθμιση ανεμιστηρα και στους 70 αλλα παλι δουλευε απροβληματιστα.

Πριν τις ζεστες παντως,με μαμα ρυθμιση ανεμιστηρα ειχα 55 idle και 63 Full Load.

ΥΓ)Θερμοκρασιες chipset,ετσι?Οχι εξωτερικες.

Δημοσ.
Με το ανεμιστηρακι στις μαμα ρυθμισεις φαντασου οτι εχω 60 idle.Οταν παιζω βαζω τον ανεμιστηρα στο 75% και παλι φτανει 66-67 βαθμους τωρα με τις ζεστες

E, δεν εχεις καθολου μεγαλες θερμοκρασιες, μια χαρα εισαι

Δημοσ.
:-D.Απλα ειδα οτι εγραψε ο φιλος blacksun οτι κολλαει το pc του και ειπα να γραψω τις θερμοκρασιες μου μηπως πιστευει πως εχει καποιο προβλημα με θερμοκρασιες και τα κανει αυτα.:)
Δημοσ.

exo tin idia se pci omos kai eimai ipereyxaristimenos!!apla tora edo kapou diavasa oti mporis na piraksis tis strofes tou anemistira tis....pos ginete ayto?den brisko kati apo ta option tis....oso gia thermokrasies exo tora me tis zestes 55 idle kai 65 full load....prin piasoun oi zestes ixa 43-44 idle kai kamia 55ara full load!! pantos an mpori kapoios na mou pi ta peri anemistira...thx!!!

Δημοσ.

ekatarxin na sas euxaristisw gia to support kai na er8w sto 8ema mou 55c mou einai mono otan den kanei tipota kai einai sto desktop xwris tipota ergasies apla den exw prolavei apo deutera pou tin agorasa na asxoli8w me polla games giati oloi mera eimai sti douleia kai to vradi eimai ptwma mono ligo ena game pou exw egkatestimeno tou 2004 dokimasa kai meta apo ligo kolise kai frikara. 8a dw pos 8a paei to savatokiriako kai i tin paw piso na tin eleksoun opos kseroun autoi i kati allo ftaiei kamia mnimi mipos alla prin den eixa tetoiou idous provlima.

sorry an sas kourasa, kai pali euxaristw.

kati akoma mipos gnorizei kaneis gia antigrafika cd dvd oxi gia tower drive alla olokliri monada pou exei vraxiona kai ta antigrafi ena ena eno merika ta ektiponei.lew tora egw.... :-) einai kamia 4000 cd pou 8elw na copy kai oute tou xronou den prolaveno.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...