theo7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δηλαδη το ασφαλιστρο φαινεται στο τελωνειο, έτσι? Ειναι μεγαλο το ρισκο να μην το ασφαλισω? εχουν το δικαιωμα στο τελωνειο να ανοίξουν το πακετο χωρις την παρουσια μου?
rallis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το ρίσκο είναι υποκειμενική υπόθεση.Αν θέλεις το παίρνεις.Βέβαια αν πληρώσεις 700? και παραλάβεις ένα σπασμένο λάπτοπ κατά τη μεταφορά???? Στο τελωνείο αν θέλουν το ανοίγουν ,ελέγχουν ,υπολογίζουν τελωνειακά και το ξανασφραγίζουν.
harrysvr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Επειδή έχω ένα θέμα με έναν τύπο, 45 ή 60 είναι το όριο για να ανοίξω dispute;Θυμάμαι οτι πρέπει να ήταν 45 αλλά τώρα διαβάζω για 60, τι ισχύει; Κάποιος γνωστικός ;
rallis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κάποιος γνωστικός ; Ενα απλό search στο site του ebay λύνει πολλές απορίες. link:A dispute can only be open for 60 days after the transaction date.
harrysvr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ενα απλό search στο site του ebay λύνει πολλές απορίες.link:A dispute can only be open for 60 days after the transaction date. Αυτό το είχα διαβάσει γι`αυτό ρώτησα 45 ή 60, παλιά ίσχυε μάλλον 45, απλά μια επιβεβαίωση ήθελα...
al-ex Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αυτό το είχα διαβάσει γι`αυτό ρώτησα 45 ή 60, παλιά ίσχυε μάλλον 45, απλά μια επιβεβαίωση ήθελα... Βασει των κανονισμων του PAYPAL (το οποιο ειναι αυτο που θα σου επιστρεψει τα χρηματα) ο χρονος για ν ανοιξεις dispute, παραμενει ο ιδιος δηλαδη 45 ημερες https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/CaseManagement/customerservice/EducationIdentifyIssue Οι 60 ημερες που αναφερονται πιθανον να ειναι απο καποιο αλλο προγραμμα προστασιας που προσφερει το ebay, και υπαρχουν διαφορα, με καποια αλλη μεθοδο πληρωμης εκτος paypal , του οποιου η χρησιμοποιηση δε συνισταται γιατι αν θυμαμαι καλα στο ebay buyer protection εφ οσον αποζημιωθεις πληρωνεις και εξοδα, κατι το οποιο δε γινεται εαν χρησιμοποιηθει η διαδικασια του paypal dispute
poromenos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 να ρωτήσω κάτι.Έχω αγοράσει κάτι εδώ και αρκετό καιρό (περίπου 1 μήνα) από εναν seller και το προιόν έχει έρθει κανονικά κτλ και του άφησα και positve comment,ενώ αυτός όχι!Είναι ευγενικό και καλό να του το ζητήσω μέσω ενώς mail??
klog Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ξερει κανείς οι αποστολές απο ebay μέσω paypal και αρχικά γράμματα CJ στην Ελλάδα μέσω Πόρτα - Πόρτα διακινούνται ή με απλό ταχυδρομείο?
rallis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 να ρωτήσω κάτι.Έχω αγοράσει κάτι εδώ και αρκετό καιρό (περίπου 1 μήνα) από εναν seller και το προιόν έχει έρθει κανονικά κτλ και του άφησα και positve comment,ενώ αυτός όχι!Είναι ευγενικό και καλό να του το ζητήσω μέσω ενώς mail?? Και γιατί δεν του το ζητάς?Ντρέπεσαι?Τι θα πάθει θα παρεξηγηθεί? Ξερει κανείς οι αποστολές απο ebay μέσω paypal και αρχικά γράμματα CJ στην Ελλάδα μέσω Πόρτα - Πόρτα διακινούνται ή με απλό ταχυδρομείο? Το paypal δεν είναι μέθοδος αποστολής ,αλλά τρόπος πληρωμής.Για τρόπο αποστολής κοιταξε μήπως λέει καπου UPS, USPS ,FEDEX ή κάτι άλλο.
al-ex Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ξερει κανείς οι αποστολές απο ebay μέσω paypal και αρχικά γράμματα CJ στην Ελλάδα μέσω Πόρτα - Πόρτα διακινούνται ή με απλό ταχυδρομείο? Τα αρχικα CJ σημαινουν αποστολη με usps Priority Mail International , θα ερθει με ΕΛΤΑ αλλα οχι με υπηρεσια πορτα-πορτα
klog Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Τα αρχικα CJ σημαινουν αποστολη με usps Priority Mail International , θα ερθει με ΕΛΤΑ αλλα οχι με υπηρεσια πορτα-πορτα ''Your purchase will be shipped by PayPal Shipping with U.S. Postal Service®'' @rallis------>δίκιο έχεις δεν το έκανα σαφές με USPS μέσα απο το Paypal δες το παραπάνω. @al-ex------>tnx ελπίζω να μην πάθω καμια νήλα,το βλέπω να έχει φτάσει Ελλάδα
tas21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Παιδια ακομα δεν μου εχει ερθει τπτ και εχω αρχισει να φρικαρω λιγο γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα και παει κατα διαολου...Ο πωλητης γενικα ειναι πολυ αξιοπιστος και δν εχει ουτε ενα αρνητικο feedback σε 1000+ πωλησεις. Πηγα σημερα στο τοπικο ελτα να δω μηπως εχει ερθει τπτ αλλα τζιφος,και που τους ρωτησα τι να κανω μου παν περιμενε. Εν τω μεταξυ το στειλε με USPS Priority Mail International οποτε δεν υπαρχει tracking number. Να παρω σε κανα τελωνειο να το αναζητησω? Τι να κανω???? thanks To εχει στειλει απο 14/4!!! Παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?Τι να Κανω?? THanks
klog Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 To εχει στειλει απο 14/4!!!Παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?Τι να Κανω?? THanks Έχεις το νουμεράκι? http://www.elta.gr/index.asp Ρίξε μια ματιά εδώ ,δεν είναι το Πόρτα-Πόρτα
tas21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Έχεις το νουμεράκι? http://www.elta.gr/index.asp Ρίξε μια ματιά εδώ ,δεν είναι το Πόρτα-Πόρτα Δεν μου χει δωσει νουμερακι o seller αν εννοεις αυτο.Θα πρεπε?
alucard83 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 παιδιά αγόρασα εχθές κάτι από Αμερική το σύνολο πήγε γύρο στα 250 euro. αυτός μου το έστειλε με usps και δεν έκανα καμια από τις ενέργειες που αναφέρεται εδώ,δυστυχώς δεν το είχα δει τι πιθανότητες υπάρχουν να γλιτώσω το τελωνείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα