iNorganic Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Παιδια καλησπερα,θελω να κανω ενα bid για μια δημοπρασια που ληγει σε 9 ωρες αλλα η τιμη του προιοντος εινια εξευτελιστικα μικρη,κατι 5$,ειναι δυνατον να συμβαινει καιτ τετοιο?Μηπως παιζει καμια εξτρα χρεωση που δεν βλεπω(περα απο τα μεταφορικα)?το προιον ειναι αυτο http://cgi.ebay.com/New-Adidas-NBA-Swingman-Carmelo-Anthony-SKY-Jersey-XL_W0QQitemZ220217692897QQihZ012QQcategoryZ83078QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 ευχαριστω Γυρω στο 30αρι θα τελειωσει η δημοπρασια λογικα Στις πιο πολλες δημοπρασιες η τιμη ανεβαινει τις τελευταιες ωρες .Επισης αρκετοι χρηστες χρησιμποιουν καποια προγραμματα τα οποια στα τελευταια δευτερολετα της δημοπρασιας δινουν το μαξιμουμ μπιντ τους.Γυρω στο 35αρι θα τελειωσει η δημοπρασια λογικα και κατι ακομα , το συγκεκριμενο αντικεμεινο στελνεται μονο στην Αμερικη αν δεν το προσεξες. Δλδ για να συμμετασχεις στην δημοπροασια θα ηταν καλο να επικοινωνησεις πρωτα με τον πωλητη να δεις αμα δεχεται να στειλει Ελλαδα ή οχι. Αλλιως θα φας ενα ωραιοτατο αρνητικο φεεντμπακ
piii Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 @pii κοιτα το feedback του πωλητη μηπως εχει πουλησει κ αλλα τετοια ραδιο.Αμα δεν εχει τοτε εχεις ενα λογο παραπανω να ανησυχεις .Συνηθως τα δεματα απο Αγγλια κανουν 3 με 7 εργασιμες μερες για να ερθουν Ελλαδα . Ο τροπος αποστολης που διαλεξες υποστηριζει tracking number? αν ναι , τοτε αμα ειναι οντως απατη λογικα θα παρεις τα λεφτα πισω απο την paypal μεσω dispute. Υ.Γ το αγορασες απο το ebay κ πληρωσες μεσω paypal ;p Ναί απο ότι είδα μόλις τώρα, έχει ξαναπουλήσει στο παρελθόν. Δυστυχώς δεν είχε επιλογή για tracking number οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι. Ναί απο το ebay το αγόρασα μέσω paypal.
QUANTAS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 kalispera. den borw na grapsw me ellhnikous xarakthres..sygnwmh. Merikoi Germanoi den apodexontai plhrwmh mesw paypal alla me kata8esh twn xrhmatwn se logariasmo... Omws to bank transfer einai panakrivo.Gnwrizei kaneis poia ellhnikh trapeza pairnei mikrh promh8eia gia apostolh mesw IBAN?? ps.poio programma metatrepei tous latinikous se ellhnikous xarakthres?
rubens Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ένα αρχ$%&* μου έδωσε αρνητικό feedback γιατί του έδωσα neutral feedback. Δεν απαντούσε στα email μου και άργησε το προιον του να έρθει 21 μέρες απο την Ολλανδία.τι μπορώ να κάνω στον $%^*? ευχαριστώ το μόνο που θα μπορούσε να γίνει ίσως είναι να συννενοηθείς μαζί του και να αποσύρετε αμοιβαία τα feedbacks.
rallis Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 kalispera.den borw na grapsw me ellhnikous xarakthres..sygnwmh. Merikoi Germanoi den apodexontai plhrwmh mesw paypal alla me kata8esh twn xrhmatwn se logariasmo... Omws to bank transfer einai panakrivo.Gnwrizei kaneis poia ellhnikh trapeza pairnei mikrh promh8eia gia apostolh mesw IBAN?? ps.poio programma metatrepei tous latinikous se ellhnikous xarakthres? Καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιου είδους αποστολές χρημάτων γιατι δεν μας παρέχουν καμία εξασφάλιση από ενδεχόμενη απάτη.Γενικά προτιμάμε το paypal-αν ο πωλητής δεν το δέχεται για να μην πληρώσει προμήθεια στο paypal, πρόβλημά του.
ffseriespower Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. Αγόρασα στο ebay πριν από σχεδόν δύο μήνες ένα κολλητήρι και εγώ ποτέ δεν το παρέλαβα. Αρχικά απευθήνθηκα στα ελτα μπας και έχει κολήσει κάπου αλλά λένε ότι δεν υπάρχει κανένα δέμα στο όνομα μου. Έτσι και εγώ του άφησα αρνητικό feedback. Λαμβάνω όμως λίγο μετά ένα email από κάποιο square trade το οποίο λέει ότι συνεργάζεται με το ebay για την λύση dispute και τέτοια. Μάλιστα λέει ότι εκπρωσοπεί αυτόν τον τύπο που του άφησα το αρνητικό feedback και ο οπίος θέλει να του αφαιρεθεί. Στην αρχή το αγνόησα και μετά από δύο ημέρες έρχεται και άλλο email από τον ίδιο αποστολέα λέγοντας ότι αν δεν ανταποκριθώ θα του αφαιρεθεί το αρνητικό feedback που του άφησα. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά?
melenegiorgo Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Γιατι δεν απαντας στο mail??? Μπορεις να ζητησεις επιστροφη χρημάτων η να σου στείλει καινουργιο...
cosmos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εγώ δεν κατάλαβα.Δεν σου ήρθε το αντικείμενο.Επικοινώνησες με τον τύπο να σου βεβαιώσει ότι στο έστειλε?Τα χρηματα τα ζήτησες πίσω?Αν πλήρωσες με paypal ζήτα τα χρήματά σου πίσω και τέλος.Εξωτερικά μειλς είναι ολίγον ύποπτα.
yiannakas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 αν παραγγείλω έναν φακό απο την Ουκρανία, τι πρέπει να αναγράψει πάνω στο κουτί του ο πωλητής για να μην περάσει απο τελωνείο? ευχαριστώ
ffseriespower Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν απαντάω στο email γιατί δεν είναι από τον πωλητή (και εγώ που ξέρω ότι αυτή η squaretrade είναι όντως αξιόπιστη) και γιατί στην σελίδα που με παραπέμπει μου ζητάει προσωπικά στοιχεία. Επίσης κατά την επικοινωνία μου με αυτόν τον τύπο μου λέει ότι το έχει στήλει από την επόμενη κιόλας μέρα που το αγόρασα. Τώρα εγώ όμως μετά από δύο μήνες μπορώ να πάρω τα λεφτά που του έδωσα μέσω Paypal? Αν ναι ξέρετε πως?
al-ex Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν απαντάω στο email γιατί δεν είναι από τον πωλητή (και εγώ που ξέρω ότι αυτή η squaretrade είναι όντως αξιόπιστη) και γιατί στην σελίδα που με παραπέμπει μου ζητάει προσωπικά στοιχεία. Επίσης κατά την επικοινωνία μου με αυτόν τον τύπο μου λέει ότι το έχει στήλει από την επόμενη κιόλας μέρα που το αγόρασα. Τώρα εγώ όμως μετά από δύο μήνες μπορώ να πάρω τα λεφτά που του έδωσα μέσω Paypal? Αν ναι ξέρετε πως? Αν εισαι ακομα μεσα στα χρονικα πλαισια, να απαντησεις διοτι διαφορετικα θα αφαιρεθει το αρνητικο σχολιο που αφησες. Ο square trade ειναι οργανο του ebay. Oσο για τα προσωπικα στοιχεια που αναφερεις πρωτον δε νομιζω οτι σου ζηταει ευαισθητα και δευτερον ηδη τα εχεις δωσει στο ebay, αρα μη κολλας εκει. Για να παρεις τα λεφτα σου πισω, αφου εχουν περασει 2 μηνες δε μπορεις να κανεις τιποτα με το Paypal. Μπορεις ομως να ενημερωσεις τη τραπεζα απ οπου πηρες τη καρτα σου, οτι δεν δεχεσαι τη συγκεκριμενη χρεωση διοτι δε παρελαβες τιποτα. Εαν εχουν περασει 2 μηνες περιπου οπως λες, θα σου επιστραφουν τα χρηματα εκτος και ο πωλητης μπορει ν αποδειξει οτι παρελαβες το αντικειμενο
gigo6125913 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΙΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΒΑΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ US ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ.ΕΙΧΕ 2 ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕ 12$ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ: -Hello.I have just received my shirt today. It was dirty with 2 big red spots.I beleive it was not new shirt, but used. Shipement to greece was overcharged.Package writes 8.80$ and i paid you 20$. I can not avoid to give you neg feedback. What's your opinion? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Hello, thank you for contacting me. the shirt is absolutely new. Feel free to return it. I can give you neg feedback also. -ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ. -ΤΟ FEEDBACK ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ(2).ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΕΣ? ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ LINK: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=350040562825&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
AlexNet Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΙΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΒΑΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ US ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ.ΕΙΧΕ 2 ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕ 12$ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ: -Hello.I have just received my shirt today. It was dirty with 2 big red spots.I beleive it was not new shirt, but used. Shipement to greece was overcharged.Package writes 8.80$ and i paid you 20$. I can not avoid to give you neg feedback. What's your opinion? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Hello, thank you for contacting me. the shirt is absolutely new. Feel free to return it. I can give you neg feedback also. -ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ. -ΤΟ FEEDBACK ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ(2).ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΕΣ? ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ LINK: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=350040562825&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ . Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ DISPUTE, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. BETTER LUCK NEXT TIME Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΒΑΥ (ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ)
gigo6125913 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ . Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ DISPUTE, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. BETTER LUCK NEXT TIME Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΒΑΥ (ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
kyrnikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΙΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΒΑΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ US ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ.ΕΙΧΕ 2 ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕ 12$ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ: -Hello.I have just received my shirt today. It was dirty with 2 big red spots.I beleive it was not new shirt, but used. Shipement to greece was overcharged.Package writes 8.80$ and i paid you 20$. I can not avoid to give you neg feedback. What's your opinion? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Hello, thank you for contacting me. the shirt is absolutely new. Feel free to return it. I can give you neg feedback also. -ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ. -ΤΟ FEEDBACK ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ(2).ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΕΣ? ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ LINK: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=350040562825&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Για τα μεταφορικά πάντως δεν έχεις δίκιο . Μπορεί του τύπου να του κόστισε 8.80 να το στείλει αλλά αναφέρει καθαρά ότι το κόστος αποστολής είναι 20 δολάρια για Ελλάδα. Δικαίωμα του είναι να χρεώσει όσα θέλει για αποστολή ,άσχετα με το τι χρεώνει το ταχυδρομείο,αρκεί να το γράφει στην δημοπρασία . Με την αγορά το αποδέχεσαι αυτό. Συνεπώς σε αυτό το θέμα είναι καθαρός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα