giankyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Για το γνωστό θέμα μου με την οθόνη και το Pixmania ,παρόλο που έχει φτάσει σε αυτούς εδώ και 20 μέρες, το claim status του paypal έχει αλλάξει 2 φορές απο "awaiting sellers response" σε "reviewing case" και refund δεν έχω δει. Υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά μαμακία και να χάσω τα λεφτά? Έκανες elevate to claim κι ακόμα περιμένεις?
mellodos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έκανες elevate to claim κι ακόμα περιμένεις? Βασικά εκτός απο "cancel claim" δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. edit: Ναι το dispute έγινε αυτόματα elevated σε claim κατόπιν αιτήματος του seller.Έπειτα μου ζητήθηκε τους στείλω την οθόνη πίσω με tracking number τo οποίο έδωσα στο paypal.H οθόνη έφτασε εκεί 27/2.Απο τότε γίνεται αυτό που περιγράφω πιο πάνω.To claim ανοίχτηκε 10/2 οπότε σε 2 μέρες θα έχουμε απόφαση απο paypal.Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει refund?
giankyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω. Πρώτη φορά ακούω να κρατάει τόσο πολύ μία τετοια διαδικασία! Κάνε μία ερώτηση στο PayPal ή ρίξε μία ματιά στα FAQ μήπως λέει τί γίνεται σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο πωλητής..
mellodos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω. Πρώτη φορά ακούω να κρατάει τόσο πολύ μία τετοια διαδικασία! Κάνε μία ερώτηση στο PayPal ή ρίξε μία ματιά στα FAQ μήπως λέει τί γίνεται σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο πωλητής.. Πριν στείλω την οθόνη το paypal είχε δηλώσει πως "the seller will offer full refund if you return the item to its original condition" ,δηλαδή 360 euros.To θέμα είναι οτι το paypal protection του αντικειμένου απο την δημοπρασία είναι "up to 200$".Παίζει κάποιο ρόλο αυτό? Αν δεν ανταποκριθεί ο πωλητής τότε απόφαση παίρνει το paypal. Συγκεκριμένα :If the claim is decided in my favor, will I get all of my money back? If a claim is decided in your favor, PayPal will make every effort to recover funds from the seller. The amount of money you are eligible to receive depends on a number of factors, including where you made your purchase and whether your seller is eligible to offer PayPal Buyer Protection. If your seller offers PayPal Buyer Protection, you are eligible to receive up to $1,000.00 USD coverage. Χέσε Μάη μου δηλαδή Βλέπω να παίρνω μόνο 200$ πίσω ΑΝ κλείσει υπέρ μου.
Hamurabi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ως τωρα αγοραζα κανονικα απο ebay μεσω paypal και τωρα ξαφνικα ζηταει ενα "redemption code" αλλιως δε μπροω να πληρωσω. Μα τι διαολο ειναι αυτο ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω;;;;
devet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Τελικα σημερα εστειλε mail με το Tracking number υστερα απο 13ημερες ,παω στο site της EMS γραφω το tracking number αλλα δεν υπαρχει τιποτα,θα δειξει..
giankyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παιδιά σας έτυχε ποτέ να σας κάνει κάποιος πωλητής Unpaid tem Strike? Έγινε μία ανταλλαγή μηνυμάτων και έκλεισε με το μήνυμα "The Unpaid Item dispute has been closed for the following reason: The seller has ended this communication and filed for a Final Value Fee credit." Και θα ήθελα να ρωτήσω, τώρα που η κατάσταση βρίσκεται στο στάδιο Final Value Fee credit, έχω κάποια υποχρέωση εγώ?
simfun Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μου ήλθε δέμα από Αμερική το οποίο πέρασε από τελωνείο. Το ποσό στο οποίο μπήκαν δασμοί ήταν η αξία + τα μεταφορικά!! Κανονικά οι δασμοί δεν μπαίνουν μόνο στην αξία, ή κάνω λάθος?
iNorganic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παντα ετσι κανουν χρεωνουν κ τα μετφορικα οι κυριοι αν ειναι δυνατον. Δλδ αμα εχει καποιος επιλεξει super express για να του ερθει το πολυ σε 2 μερες κ εχει πληρωσει 100$ απλα κλαφτα ... @simfun με το κουριερ τον ελτα σου ηρθε το δεμα ή πηγες στο αεροδρομιο για να το εκτελωνησεις το δεμα ?
giankyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ρε σείς, καμία νομοθεσία για το θέμα της φορολογίας που μασ φοράνε τα τελωνεία υπάρχει? Να την έχουμε εγγράφως και να τους την τρίβουμε στα μούτρα..
iNorganic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Επισης τα εξοδα του εκτελωνιστη τζουζουν που ειναι κατι 40ευρα που συνηθως τις χρεωνεσαι απο τις εταιριες courrier εκτος των ελτα. Εγω πιστευω πως τα εξοδα του εκτελωνιστη + φορολογια για τα μεταφορικα ειναι απλα απαραδεκτα και οτι μας πιανουν κοροϊδα για να εχουν καποιοι δευτερο αυτοκινητο στο γκαραζ τους
yavallat Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλησπερα Σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι παπουτσια απο αμερικη. Η τιμη ειναι 102 $+45$ μεταφορικα. Τωρα εμαθα περι δασμων τελωνειων κτλ. Τι καπελο θα κληθω να πληρωσω πανω κατω ? αξιζει να παρω το ρισκο ?
simfun Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Παντα ετσι κανουν χρεωνουν κ τα μετφορικα οι κυριοι αν ειναι δυνατον. Δλδ αμα εχει καποιος επιλεξει super express για να του ερθει το πολυ σε 2 μερες κ εχει πληρωσει 100$ απλα κλαφτα ... @simfun με το κουριερ τον ελτα σου ηρθε το δεμα ή πηγες στο αεροδρομιο για να το εκτελωνησεις το δεμα ? Με τα ΕΛΤΑ. Για συνολική αξία 75Ευρώ, δασμοί 20 Ευρώ καπέλο.
lalexoulhs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μου ήλθε δέμα από Αμερική το οποίο πέρασε από τελωνείο. Το ποσό στο οποίο μπήκαν δασμοί ήταν η αξία + τα μεταφορικά!! Κανονικά οι δασμοί δεν μπαίνουν μόνο στην αξία, ή κάνω λάθος? Σε όλη την Ευρώπη πάντα ετσι γίνεται. Ο φορος εισαγωγής παει επι της αξίας και το φπα επι του συνόλου.
rallis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ρε σείς, καμία νομοθεσία για το θέμα της φορολογίας που μασ φοράνε τα τελωνεία υπάρχει? Να την έχουμε εγγράφως και να τους την τρίβουμε στα μούτρα.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1892915&postcount=413 Εχω φάει το μυαλό μου να θυμηθώ από πού το αντέγραψα αλλά δεν το βρίσκω.Μάλλον από το http://www.gsis.gr. Αν το βρώ θα σας στείλω το λίνκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα