bill_viper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, giannisbb είπε Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω κάτι γύρω στα 250 ευρώ από Γερμανία από ebay...τι ισχύ σήμερα; Θα χρεωθώ τελωνεία,ΦΠΑ,κλπ?ο τύπος λέει ότι το στέλνει με dhl.... ευχαριστώ. Η Γερμανία είναι χώρα της Ε.Ε. Τίποτα επιπλέον δε θα χρεωθείς.
giannisbb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, bill_viper είπε Η Γερμανία είναι χώρα της Ε.Ε. Τίποτα επιπλέον δε θα χρεωθείς. Σε ευχαριστώ,έχω χαθεί τελευταία από αγορές εξωτερικου κ ήθελα να είμαι σίγουρος....
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Ρε παιδιά, χρησιμοποιώ το ebay για αγορες 13-14 χρονια, κατα καιρους τοσα χρονια μου εστελναν κουπονια φαση -10% κλπ... Εδω και 5-6 μηνες θελω να κανω μια μεγαλη αγορα απο Ιταλια (>500€) και περιμενω εναγωνίως για κανενα -10% καθως η διαφορά θα ειναι αξιοπρεπης. Τι εγινε; Τα εκοψαν; ή δεν ερχονται πια σε εμενα; (εχω 3 λογαριασμούς, σε κανεναν δεν εχει έρθει κατι) 1
draculias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Κουπόνια discount vouchers από eBay έχω αρκετό καιρό να δω είναι η αλήθεια... Εμένα συχνά έρχονται voucher codes 5-10% από πωλητές που κάνω follow σε items listings που με ενδιαφέρουν, αυτά εκμεταλλεύομαι
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, draculias είπε Κουπόνια discount vouchers από eBay έχω αρκετό καιρό να δω είναι η αλήθεια... Εμένα συχνά έρχονται voucher codes 5-10% από πωλητές που κάνω follow σε items listings που με ενδιαφέρουν, αυτά εκμεταλλεύομαι μπα ο πωλητης δε δινει τιποτα, ακολουθω και εχω στο watch list το προιον για μηνες... ειπα μηπως παιζουν γενικα codes 10% κ απλα δε μου ερχνται
leonidas777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ!
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 2:14 ΜΜ, leonidas777 είπε Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ! ναι τυπικα εισαι οκ, εαν θες βαλε και ενα σχολιο στον πωλητη να αναγραψει οτι εχει πληρωθει το VAT
ch_dimitris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους, Μια ερωτηση και απο μενα... Τι γινετε αν εχεις πουλησει κατι στο EBAY και το εχεις πληρωθει αλλ δεν εφτασε ποτε στον προορισμο του (με tracking servise κανονικα απο ΕΛΤΑ) και ταυτοχρονα το EBAY μετα απο dispute μου βγαζει refund request το οποιο δεν θελω να πληρωσω? Τι επιπτωσεις εχω απο το EBAY? Ευχαριστω για τον χρονο σας Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από ch_dimitris
Πανος999 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Εκανα sign in στο ebay μετα απο καιρο κ μου ζητάει να παρω ένα τηλέφωνο κ να τους πω εναν κωδικο.. Παίρνω τηλ αλλα κλεινει αμεσως ..Τι να κανω??
maletianoi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ξερει κανεις τι παιζει με το ebay international shipping programme για αγορες απο αγγλια; Ευχαριστω
macgyver3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 2:14 ΜΜ, leonidas777 είπε Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ! σε δική μου περίπτωση πάντως με χρέωσε το τελωνείο 2,5 ευρώ για συνολική αγορά αξίας 3,5 ευρώ με το vat πληρωμένο
leonidas777 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 6:35 ΠΜ, macgyver3 είπε σε δική μου περίπτωση πάντως με χρέωσε το τελωνείο 2,5 ευρώ για συνολική αγορά αξίας 3,5 ευρώ με το vat πληρωμένο Παρέλαβα το δέμα από το ταχυδρομείο. Δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Βέβαια υπήρχε από πάνω άλλο χαρτί που έγραφε Ολλανδία και όχι Κίνα. 1
macgyver3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, leonidas777 είπε Παρέλαβα το δέμα από το ταχυδρομείο. Δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Βέβαια υπήρχε από πάνω άλλο χαρτί που έγραφε Ολλανδία και όχι Κίνα. εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν χρεώνουν κάτι. ο Κινέζος πάντως προσφέρθηκε να πληρώσει τα μισά λόγω της αμέλειας του. Από το ολότελα που λένε...
PrettyNose Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για αγορές από την Κίνα? 2 χρόνια τώρα χρησιμοποιηώ μόνο Aliexpress.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα