leonidas777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ!
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 2:14 ΜΜ, leonidas777 είπε Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ! ναι τυπικα εισαι οκ, εαν θες βαλε και ενα σχολιο στον πωλητη να αναγραψει οτι εχει πληρωθει το VAT
ch_dimitris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους, Μια ερωτηση και απο μενα... Τι γινετε αν εχεις πουλησει κατι στο EBAY και το εχεις πληρωθει αλλ δεν εφτασε ποτε στον προορισμο του (με tracking servise κανονικα απο ΕΛΤΑ) και ταυτοχρονα το EBAY μετα απο dispute μου βγαζει refund request το οποιο δεν θελω να πληρωσω? Τι επιπτωσεις εχω απο το EBAY? Ευχαριστω για τον χρονο σας Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από ch_dimitris
Πανος999 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Εκανα sign in στο ebay μετα απο καιρο κ μου ζητάει να παρω ένα τηλέφωνο κ να τους πω εναν κωδικο.. Παίρνω τηλ αλλα κλεινει αμεσως ..Τι να κανω??
maletianoi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ξερει κανεις τι παιζει με το ebay international shipping programme για αγορες απο αγγλια; Ευχαριστω
macgyver3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 2:14 ΜΜ, leonidas777 είπε Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ! σε δική μου περίπτωση πάντως με χρέωσε το τελωνείο 2,5 ευρώ για συνολική αγορά αξίας 3,5 ευρώ με το vat πληρωμένο
leonidas777 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 6:35 ΠΜ, macgyver3 είπε σε δική μου περίπτωση πάντως με χρέωσε το τελωνείο 2,5 ευρώ για συνολική αγορά αξίας 3,5 ευρώ με το vat πληρωμένο Παρέλαβα το δέμα από το ταχυδρομείο. Δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Βέβαια υπήρχε από πάνω άλλο χαρτί που έγραφε Ολλανδία και όχι Κίνα. 1
macgyver3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, leonidas777 είπε Παρέλαβα το δέμα από το ταχυδρομείο. Δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Βέβαια υπήρχε από πάνω άλλο χαρτί που έγραφε Ολλανδία και όχι Κίνα. εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν χρεώνουν κάτι. ο Κινέζος πάντως προσφέρθηκε να πληρώσει τα μισά λόγω της αμέλειας του. Από το ολότελα που λένε...
PrettyNose Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για αγορές από την Κίνα? 2 χρόνια τώρα χρησιμοποιηώ μόνο Aliexpress.
VasKag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Για αγορα απο ebay αγγλιας (ιδιωτης) με αξια αντικειμενου 6GBP και μεταφορικων 15GBP, (Royal Mail International Tracked) αν εχω καταλαβει καλα θα χρειαστει να πληρωσω μονο το φπα?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, VasKag είπε Για αγορα απο ebay αγγλιας (ιδιωτης) με αξια αντικειμενου 6GBP και μεταφορικων 15GBP, (Royal Mail International Tracked) αν εχω καταλαβει καλα θα χρειαστει να πληρωσω μονο το φπα? Και οχι μονο φπα
VasKag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπότε συμφέρει να πάρω το ίδιο αντικείμενο ελαφρώς ακριβότερο από Ιταλία? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από VasKag
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, VasKag είπε Οπότε συμφέρει να πάρω το ίδιο αντικείμενο ελαφρώς ακριβότερο από Ιταλία? Εννοείται
VasKag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εννοείται Απο περιεργεια. Για τι ποσο επιπλεον μιλαμε. Ο φπα ειναι περιπου 2 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα