Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ!

Screenshot.png

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 30/8/2022 στις 2:14 ΜΜ, leonidas777 είπε

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω κάνει αγορά από ebay με το νέο σύστημα με τις χρεώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν το VAT είναι το μόνο έξτρα που θα πληρώσω και δεν θα μου ζητήσουν κάτι άλλο στο τελωνείο. Ευχαριστώ!

Screenshot.png

ναι τυπικα εισαι οκ, εαν θες βαλε και ενα σχολιο στον πωλητη να αναγραψει οτι εχει πληρωθει το VAT

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους,

Μια ερωτηση και απο μενα...

Τι γινετε αν εχεις πουλησει κατι στο EBAY και το εχεις πληρωθει αλλ δεν εφτασε ποτε στον προορισμο του (με tracking servise κανονικα απο ΕΛΤΑ) και ταυτοχρονα το EBAY μετα απο dispute  μου βγαζει refund request το οποιο δεν θελω να πληρωσω? Τι επιπτωσεις εχω απο το EBAY?

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Επεξ/σία από ch_dimitris
Δημοσ.
Στις 30/8/2022 στις 2:14 ΜΜ, leonidas777 είπε

Screenshot.png

σε δική μου περίπτωση πάντως με χρέωσε το τελωνείο 2,5 ευρώ για συνολική αγορά αξίας 3,5 ευρώ με  το vat πληρωμένο 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 6:35 ΠΜ, macgyver3 είπε

σε δική μου περίπτωση πάντως με χρέωσε το τελωνείο 2,5 ευρώ για συνολική αγορά αξίας 3,5 ευρώ με  το vat πληρωμένο 

Παρέλαβα το δέμα από το ταχυδρομείο. Δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Βέβαια υπήρχε από πάνω άλλο χαρτί που έγραφε Ολλανδία και όχι Κίνα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, leonidas777 είπε

Παρέλαβα το δέμα από το ταχυδρομείο. Δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Βέβαια υπήρχε από πάνω άλλο χαρτί που έγραφε Ολλανδία και όχι Κίνα. 

εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν χρεώνουν κάτι. 

ο Κινέζος πάντως προσφέρθηκε να πληρώσει τα μισά λόγω της αμέλειας του. 

Από το ολότελα που λένε... 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για αγορα απο ebay αγγλιας (ιδιωτης) με αξια αντικειμενου 6GBP και μεταφορικων 15GBP, (Royal Mail International Tracked) αν εχω καταλαβει καλα θα χρειαστει να πληρωσω μονο το φπα?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, VasKag είπε

Για αγορα απο ebay αγγλιας (ιδιωτης) με αξια αντικειμενου 6GBP και μεταφορικων 15GBP, (Royal Mail International Tracked) αν εχω καταλαβει καλα θα χρειαστει να πληρωσω μονο το φπα?

Και οχι μονο φπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε συμφέρει να πάρω το ίδιο αντικείμενο ελαφρώς ακριβότερο από Ιταλία?

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εννοείται 

Απο περιεργεια. Για τι ποσο επιπλεον μιλαμε. Ο φπα ειναι περιπου 2 ευρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...