giankyr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά μάλλον το γρουσούζεψα. Από προχθές έχει μείνει σε αυτή την κατάσταση το tracking.. Είναι λογικό να μένει 2 μέρες στο τελωνείο; Ναι, λογικό είναι. Αν είναι και ύποπτο για κερατιάτικα, αυτό είνια πολύ πιθανό να συμβαίνει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akap475a Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Hello helllo hello hello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akap475a Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 μην χαλάς σάλιο. στο θέμα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 μην χαλάς σάλιο. στο θέμα μας Δικηο εχεις, δεν αξιζει, αλλωστε ο καθενας μ αυτα που γραφει δειχνει και το επιπεδο του.Ας σου απαντησει κανενας αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 @akap475a Θα περιμένεις.. και θα σου έρθει μία περιποιημένη απόδειξη για να πληρώσεις τα κερατιάτικά σου. Την επόμενη φορά θα ξέρεις.. Α, και εδώ μέσα δεν έχεις το δικαίωμα να απαιτείς τίποτα. Είναι forum και όχι εξυπηρέτηση πελατών!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNorganic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Εγω το μονο που δεν εχω καταλαβει με το τελωνειο ειναι οτι αμα ερθει μεσω ελτα δεν πληρωνεις την δουλεια του εκτελωνιστη(η εστω πολυ λιγα) και σου ερχετε στο σπιτι ή στα ΕΛΤΑ για να το παραλαβεις, ενω αμα ερθει απο courrier πληρωνεις 40 ευρω τον εκτελωνιστη + ταλαιπωρια κτλ . ΓΟΥΤΟΥΦΟΥ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, λογικό είναι. Αν είναι και ύποπτο για κερατιάτικα, αυτό είνια πολύ πιθανό να συμβαίνει τώρα. Η πλάκα είναι ότι ενώ ακόμη στο tracking λέει "Into foreign customs" σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ!!! Η μ@λ@κί@ βέβαια είναι ότι ήμουν σπίτι όταν ήρθαν αλλά άκουγα μουσική από τα ακουστικά και δεν άκουσα το κουδούνι! EDIT: Ήρθε!!!! Without keratiatika! Γιούπιιιι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazloud Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΘΛΗΣΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ EBAY? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanandrikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 καλημερα παιδια, ειμαι καινουριοσ χρηστης του ebay(πολυ καινουριος) και θελω να ασχοληθω λιγο με τισ πωλησεις. θελω να ρωτησω οσους απο εδω πουλανε αν εχουν καμια καλη συμβουλη να μου δωσουν.. Εχω διαβασει απειρα αρθρα(απο προχθες στις 2300 ,οποτε αν πω καμια μ@λ@@@@ συγνωμη..!) για το τι ισχυει οταν στελνεις απο Αμερικη προς Ελαδδα αλλα ελαχιστα για το αντιστροφο..το search του ebay τρωει τρελλα σκαλωματα οποτε δεν βγαζω ουτε ετσι ακρη οποτε θελω να ρωτησω αν εχει καποιος καμια καλη συμβουλη.. Σαν νεοσ χρηστης 1)τι shipping να επιλεξω και περιπου ποσο ειναι τα μεταφορικα?(ενημερωνομαι για αυτα μεσω ΕΛΤΑ?) 2)εκτος απο paypal τι αλλουσ τροπουσ πληρωμης θα ηταν καλο να δεχομαι?(εχω kai paypal και λογαριασμο και χρεωστικη και visa..) 3)ειχε καποιος προβλημα με καμια εφορια? 4)κανα καλο tip για την αρχη που θα εχω μηδενικο feedback αρα θα θεωρουμαι και αναξιοπιστος? οποιοδηποτε αλλη καλη συμβουλη καλοδεχουμενη φυσικα!!!ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιο στο φορουμ και εχετε κανει εξερετικη δουλεια! στο θεμα μου λοιπον! δεν εχω αγορασει ποτε on-line και τωρα που ασχολουμε με τον μοντελισμο (αυτοκινητακια) θελω να παρω κατι ρουλεμαν απο ελλαδα και θα μου πανε 56 ευρω! ενω σε ενα σιτε (avidrc)θα μου κοστισουν χωρις μεταφορικα 22 δολαρια! το θεμα ειναι οτι μου εχει δυο επιλογες για τροπο αποστολης 1.USPS First Class Mail 2.USPS Express Mail International ποιον να επιλεξω? για οσους δεν ξερω θελω 20 ρουλεμαν που δεν θα περνανε το μισο κιλο πιστευω και θα εχουν ογκο οσο ενα ποντικι απο υπολογιστη! επισης sto paypal τι ακαουντ να κανω?Personal ή Premium?Το δεμα θα φτασει σπιτι η στα ελτα? θα πληρωσω τελωνειο? αν ερθει σπιτι το πρωι δεν ειμαι εκει ειμαι μετα τις 1! τι γινεται? ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησετε!ΑΑΑ και κατι αλλο η ΑΤΙΚΑ μπανκ εχει κατι προπληρωμενες καρτες το Paypal tις δεχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιο στο φορουμ και εχετε κανει εξερετικη δουλεια! στο θεμα μου λοιπον! δεν εχω αγορασει ποτε on-line και τωρα που ασχολουμε με τον μοντελισμο (αυτοκινητακια) θελω να παρω κατι ρουλεμαν απο ελλαδα και θα μου πανε 56 ευρω! ενω σε ενα σιτε (avidrc)θα μου κοστισουν χωρις μεταφορικα 22 δολαρια! το θεμα ειναι οτι μου εχει δυο επιλογες για τροπο αποστολης 1.USPS First Class Mail 2.USPS Express Mail International ποιον να επιλεξω? για οσους δεν ξερω θελω 20 ρουλεμαν που δεν θα περνανε το μισο κιλο πιστευω και θα εχουν ογκο οσο ενα ποντικι απο υπολογιστη! επισης sto paypal τι ακαουντ να κανω?Personal ή Premium?Το δεμα θα φτασει σπιτι η στα ελτα? θα πληρωσω τελωνειο? αν ερθει σπιτι το πρωι δεν ειμαι εκει ειμαι μετα τις 1! τι γινεται? ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησετε!ΑΑΑ και κατι αλλο η ΑΤΙΚΑ μπανκ εχει κατι προπληρωμενες καρτες το Paypal tις δεχεται? Το First Class Mail ειναι η πιο απλη μορφη ταχυδρομικης αποστολης, αρκετα γρηγορη και αξιοπιστη και βεβαια η πιο φτηνη λυση. Το Express Mail ειναι η πιο εγγυημενη μορφη αποστολης με tracking number ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη που βρισκεται το πακετο, ειναι ασφαλισμενο το πακετο σε περιπτωση απωλειας, γρηγορη και ως εκ τουτου υπολογισε περιπου το διπλο κοστος. Το δεμα συνηθως παει στο ταχυδρομειο και σου ερχεται ειδοποιηση για τη παραλαβη. Τελωνειο οχι δε θα πληρωσεις, τουλαχιστον με τις τιμες που δινεις. Ο Personal λογαριασμος σε καλυπτει μια χαρα. Το αν δεχεται η οχι τις προπληρωμενες καρτες της ΑΤΙΚΑ δε το γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 σε ευχαριστω με καλυψες πληρως! στο συγκεκριμενο σιτε εχει το express mail 25 δολλαρια για τοσο μικρα πραγματα πιστευω πως 25 δολλαρια ειναι πολλα! υπαρχει περιπτωση να χαθει με το first class mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 σε ευχαριστω με καλυψες πληρως! στο συγκεκριμενο σιτε εχει το express mail 25 δολλαρια για τοσο μικρα πραγματα πιστευω πως 25 δολλαρια ειναι πολλα! υπαρχει περιπτωση να χαθει με το first class mail? Οι πιθανοτητες να χαθει ειναι ελαχιστες, αλλα και να χαθει εισαι καλυμμενος εφ οσον πληρωνεις με paypal. Αυτο που δε ξερω ειναι μηπως το συγκεκριμενο site απαιτει να εχεις confirmed paypal address. Αν το απαιτει τοτε δε μπορεις να πληρωσεις με paypal, εκτος και συνενοηθεις εκ των προτερων με το πωλητη και στο επιτρεψει. Φροντισε λοιπον να το ελεγξεις αυτο πριν κανεις την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaxi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα τα φώτα σας.. Εχω παραγγείλει ενα iphone Μέσω ebay,το οποίο έχει σταλθεί απο τις 26/02 απο την Αμερική. Μέχρι σήμερα,δεν έχει φτάσει σε εμένα. Εδω ειναι αναλυτικά το ελληνικό tracking: -- 26/02/2008 16:15:00 IPS ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28/02/2008 09:27:00 IPS ΠΡΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 28/02/2008 10:32:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΚΑΤ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28/02/2008 10:33:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΚΑΤ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 28/02/2008 12:03:00 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΚΑΤ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Απο Usps: International Dispatch, February 26, 2008, 9:06 am, SAN FRANCISCO Bullet Processed, February 26, 2008, 9:05 am, SAN FRANCISCO, CA 94128 Bullet Electronic Shipping Info Received, February 25, 2008 Bullet Acceptance, February 25, 2008, 6:43 pm, SAN JOSE, CA 95101 Bullet Processed, February 25, 2008, 5:55 pm, SAN JOSE, CA 95101 Μήπως έχει χαθεί? Καμμία πληροφορία απο κάποιον? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα τα φώτα σας..Εχω παραγγείλει ενα iphone Μέσω ebay,το οποίο έχει σταλθεί απο τις 26/02 απο την Αμερική. [....] Μήπως έχει χαθεί? Καμμία πληροφορία απο κάποιον? Ευχαριστώ Πώς να χάθηκε? Εφόσον έχεις το tracking, πάρε ένα τηλέφωνο στο 800 11 82000 (ΕΛΤΑ) και θα σου πουν που βρίσκεται. Λογικά με όσα αναφέρει το tracking καταλαβαίνω ότι ήρθαν σπίτι σου για παράδοση οι Ταχυμεταφορές αλλά δεν ήταν κάποιος εκεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα