sils Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ρε παιδιά. Με αυτούς που πουλάνε τι γίνεται? Τα ΕΛΤΑ έβγαλαν ανακοίνωση ........ Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν ότι οι περιορισμοί που επιβάλλονται καθημερινά στις αεροπορικές μεταφορές παγκοσμίως, ως απόρροια της κρίσης που προκαλεί η εξάπλωση του COVID-19, επηρεάζουν και τη μεταφορά ταχυδρομείου. Επί του παρόντος, αναστέλλεται η αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων, όλων των κατηγοριών, σχεδόν για όλες τις χώρες, εκτός από αυτές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, και έως ότου καταστεί διαθέσιμη και επαρκής μεταφορική δυνατότητα. Σημειώνεται, ότι, αντίστοιχα, πολλές χώρες του εξωτερικού έχουν διακόψει την αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Ελλάδα. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεργάζονται στενά με τους ταχυδρομικούς φορείς του εξωτερικού και εξετάζουν εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς της αλληλογραφίας, όπου υπάρχει δυνατότητα. Για την άμεση ενημέρωση σας και δεδομένου ότι οι εξελίξεις είναι συνεχείς, ο παρακάτω πίνακας θα ενημερώνεται διαρκώς. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΑΔΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mankam Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Έχει ανανεωθεί η λίστα https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΤελευταίαΝέα/tabid/750/newsid1177/1885/---------COVID-19/language/el-GR/Default.aspx Για όσους κανουν πωλήσεις εξυπηρετεί και η ACS μεσω GLS στην ευρώπη με το EU Economy https://www.acscourier.net/documents/10538/1709967/ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ+ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ+ΥΠΗΡΕΣΙΑ+ACS+EU+ECONOMY+Οδική+Μεταφορά+προς+ΕΕ_v+1+3_01042019+NEA+ΕΠΩΝΥΜΙΑ+V4+17+2+2020+(002).pdf/79fab260-897e-431a-b6dd-498e946ec866 το χρησιμοποίησα εν μέσω κορονοιου για αποστολή στην Ιρλανδία και το δέμα έφτασε σε 10 μέρες. Υπάρχει και η DHL που στέλνει και Αμερική αλλά με τιμές εξωφρενικές, 238 ευρώ για ένα δέμα 5 κιλών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkfate Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από darkfate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekpro Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλησπέρα , Θελω να αγοράσω κάποια πράγματα από το eBay τα οποία έρχονται από Κίνα . Το κόστος είναι γύρω στα 125 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά . Μπορείτε να μου πείτε ποσα επιπλέον θα πληρώσω στο τελωνείο και με ποια διαδικασία ; Πρώτη φορά παραγγέλνω από εκεί και παρόλο που διάβασα προηγούμενα ποστ παραμένω μπερδεμένος. ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, greekpro είπε Καλησπέρα , Θελω να αγοράσω κάποια πράγματα από το eBay τα οποία έρχονται από Κίνα . Το κόστος είναι γύρω στα 125 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά . Μπορείτε να μου πείτε ποσα επιπλέον θα πληρώσω στο τελωνείο και με ποια διαδικασία ; Πρώτη φορά παραγγέλνω από εκεί και παρόλο που διάβασα προηγούμενα ποστ παραμένω μπερδεμένος. ευχαριστω πολύ Άμα περάσουν τελωνείο θα σού στείλουν @ ή γραπτή επιστολή στο σπίτι. Μπορείς να το δεις μέσο tracking άμα μπλοκάρει στο τελωνείο το μόνο που χρειάζεται για να ξεμπλοκάρει είναι ή ηλεκτρονικη απόδειξη αγοράς ( PayPal) ή ένα screenshot από τα αντικείμενα πού αναγράφονται ή τιμές τους Όσο για το τί θα πληρώσεις είναι νομίζω 24% επί της τιμής και άλλα 15 € νομίζω για τον εκτελονισμο. https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekpro Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, 4son είπε Άμα περάσουν τελωνείο θα σού στείλουν @ ή γραπτή επιστολή στο σπίτι. Μπορείς να το δεις μέσο tracking άμα μπλοκάρει στο τελωνείο το μόνο που χρειάζεται για να ξεμπλοκάρει είναι ή ηλεκτρονικη απόδειξη αγοράς ( PayPal) ή ένα screenshot από τα αντικείμενα πού αναγράφονται ή τιμές τους Όσο για το τί θα πληρώσεις είναι νομίζω 24% επί της τιμής και άλλα 15 € νομίζω για τον εκτελονισμο. https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Σε ευχαριστώ ! Με το @ εννοείς mail έτσι;Τα επιπλέον χρήματα πως τα πληρώνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, greekpro είπε Σε ευχαριστώ ! Με το @ εννοείς mail έτσι;Τα επιπλέον χρήματα πως τα πληρώνω ; Ναι mail. Κατά τι παραλάβει από τα ΕΛΤΑ θα σού πούνε το καπέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kati90 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Έχω ένα θέμα με το ebay. Αγόρασα μια τηλεφωνική συσκευή από ιταλία προχτες, δεν έχει έρθει ακόμα εννοείται, αλλά ο έμπορος ενώ γράφει στην περιγραφή DHL express international τελικά μου έστειλε ένα tracking number από ΙΤ - GLS το οποίο μάλιστα όταν το βάζω στη σελίδα μου βγάζει πως δεν υπάρχει τίποτα. Προφανώς είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει κατοχυρωθεί στο σύστημα. Έτσι υποθέτω τουλάχιστον γιατί ο έμπορος είναι από τους έμπιστους στο ebay με δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις και με 99.9% θετικές ψήφους. Μπορεί αυτό να αποτελέσει λόγο για να ακυρώσω την παραγγελία και να ζητήσω πίσω τα χρήματα; έχω πληρώσει μέσω paypal. Επίσης κατόπιν εορτής σκέφτηκα μήπως το τηλέφωνο δε δουλεύει στην ελλάδα; Είναι ολοκαίνουργιο κανονικά κλειστό σφραγισμένο κτλ και δεν γράφει κάπου στη σελίδα ούτε πως είναι κλειδωμένο αλλά ούτε πως δεν είναι. Υπάρχει περίπτωση να πουλά κανείς μέσω ebay καινούργιες συσκευές σε άλλες χώρες που να είναι κλειδωμένες; Λίγο το ένα λίγο το άλλο, λίγο μάλιστα πως βρήκα τελικά με λίγα παραπάνω χρήματα την ίδια συσκευή στην ελλάδα, το μετάνιωσα που μπλέχτηκα σε ό αυτό και θα προτιμούσα πλέον να ακύρωνα την παραγγελία. Γίνεται ; Γράφει στη σελίδα επιστροφή μέχρι τριάντα μέρες κάτι τέτοιο, αλλά αν πατήσω επιστροφή θα πάρω τα χρήματα πίσω εύκολα ή και τη συσκευή θα χάσω και τα χρήματα; Μήπως καλύτερα είναι να περιμένω να λάβω τη συσκευή και αν είναι κλειδωμένη από carrier να βρω κάποιον εδώ ελλάδα να μου την ξεκλειδώσει; κοίταξα για εργοστασιακό κλείδωμα samsung και έλεγε πως συνήθως κλειδώνουν μεταξύ ηπείρων και όχι μεταξύ χωρών. Οπότε αφού είναι ευρώπη λογικά δε θα έχω τέτοιο θέμα. Μόνο το carrier σκέφτομαι μήπως δηλαδή και είναι κλειδωμένο για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από μία και μόνο ιταλική εταιρεία παρόχου. Συγνώμη που βγήκε τόσο μεγάλο το μήνυμα, απλά αγχώθηκα και προσπάθησα να γίνουν κατανοητά αυτά που με απασχολούν. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, kati90 είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Έχω ένα θέμα με το ebay. Αγόρασα μια τηλεφωνική συσκευή από ιταλία προχτες, δεν έχει έρθει ακόμα εννοείται, αλλά ο έμπορος ενώ γράφει στην περιγραφή DHL express international τελικά μου έστειλε ένα tracking number από ΙΤ - GLS το οποίο μάλιστα όταν το βάζω στη σελίδα μου βγάζει πως δεν υπάρχει τίποτα. Προφανώς είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει κατοχυρωθεί στο σύστημα. Έτσι υποθέτω τουλάχιστον γιατί ο έμπορος είναι από τους έμπιστους στο ebay με δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις και με 99.9% θετικές ψήφους. Μπορεί αυτό να αποτελέσει λόγο για να ακυρώσω την παραγγελία και να ζητήσω πίσω τα χρήματα; έχω πληρώσει μέσω paypal. Επίσης κατόπιν εορτής σκέφτηκα μήπως το τηλέφωνο δε δουλεύει στην ελλάδα; Είναι ολοκαίνουργιο κανονικά κλειστό σφραγισμένο κτλ και δεν γράφει κάπου στη σελίδα ούτε πως είναι κλειδωμένο αλλά ούτε πως δεν είναι. Υπάρχει περίπτωση να πουλά κανείς μέσω ebay καινούργιες συσκευές σε άλλες χώρες που να είναι κλειδωμένες; Λίγο το ένα λίγο το άλλο, λίγο μάλιστα πως βρήκα τελικά με λίγα παραπάνω χρήματα την ίδια συσκευή στην ελλάδα, το μετάνιωσα που μπλέχτηκα σε ό αυτό και θα προτιμούσα πλέον να ακύρωνα την παραγγελία. Γίνεται ; Γράφει στη σελίδα επιστροφή μέχρι τριάντα μέρες κάτι τέτοιο, αλλά αν πατήσω επιστροφή θα πάρω τα χρήματα πίσω εύκολα ή και τη συσκευή θα χάσω και τα χρήματα; Μήπως καλύτερα είναι να περιμένω να λάβω τη συσκευή και αν είναι κλειδωμένη από carrier να βρω κάποιον εδώ ελλάδα να μου την ξεκλειδώσει; κοίταξα για εργοστασιακό κλείδωμα samsung και έλεγε πως συνήθως κλειδώνουν μεταξύ ηπείρων και όχι μεταξύ χωρών. Οπότε αφού είναι ευρώπη λογικά δε θα έχω τέτοιο θέμα. Μόνο το carrier σκέφτομαι μήπως δηλαδή και είναι κλειδωμένο για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από μία και μόνο ιταλική εταιρεία παρόχου. Συγνώμη που βγήκε τόσο μεγάλο το μήνυμα, απλά αγχώθηκα και προσπάθησα να γίνουν κατανοητά αυτά που με απασχολούν. Σας ευχαριστώ. Γιατί έχεις κολλήσει ότι με το ζόρι η συσκευή θα είναι κλειδωμένη;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kati90 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Γιατί έχεις κολλήσει ότι με το ζόρι η συσκευή θα είναι κλειδωμένη;;;; Και αυτό που λες σωστό είναι γιατί κάθισα και αγχώθηκα για κάτι που δεν ήμουν σίγουρος. Επίσης αντί να γράψω εδώ όλο αυτό το κατεβατό, αυτό που έπρεπε να κάνω από την αρχή ήταν να μιλήσω με τον έμπορο. Μίλησα μαζί του και νομίζω λύθηκε το όποιο θέμα. Δεν είναι τυχαίο που το ebay σου δίνει αυτή τη δυνατότητα της επικοινωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλησπερα παιδια. Αργησε να ερθει το δεματακι, ζητησα τα λεφτα και ο κινεζος μου τα επεστρεψε (άμεσα). Τωρα ομως το πακετο ηρθε και θελω να τα ξαναδωσω στον κινεζο. Πως θα τα επιστρεψω? Μεσω paypal αφου του ζητησω το αναλογο email? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Ναι,το μονο ευκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μπορείς επίσης να έρθεις σε συνεννόηση μαζί του να κάνεις ξανά την αγορά εικονικά, να πληρώσεις κανονικά αλλά να μη σου στείλει το δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2020 στις 4:13 ΜΜ, ringboy είπε Καλησπερα παιδια. Αργησε να ερθει το δεματακι, ζητησα τα λεφτα και ο κινεζος μου τα επεστρεψε (άμεσα). Τωρα ομως το πακετο ηρθε και θελω να τα ξαναδωσω στον κινεζο. Πως θα τα επιστρεψω? Μεσω paypal αφου του ζητησω το αναλογο email? Κρατα τα ρε χαζε 🤣 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από TsironakosMix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Πως μπορώ να κάνω το ebay κάθε φορά που πληρώνω μέσω paypal να μην πληρώνει αμέσως με το που πατήσω το κουμπί "confirm & pay" αλλά να με πηγαίνει στη σελίδα του paypal για να μου δείξει την παρακάτω εικόνα και να διαλέξω εγώ σε κάθε αγορά μου από που να κάνει την ισοτιμία το paypal γιατί πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαλέξεις την ισοτιμία να την κάνει π.χ. η κάρτα σου και όχι το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα