PanagiotisPC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, makfil είπε Μπορεί να μην το έστειλε ακόμη, μπορεί να φαίνεται η πορεία του στο site που το βλέπεις. Δοκίμασε και σε άλλο. Δεν έχω καθόλου tracking number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Δεν έχω καθόλου tracking number Αφού δεν σου έχει δώσει κωδικό παρακολούθησης, θα κάνεις υπομονή μέχρι να παραλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, makfil είπε Αφού δεν σου έχει δώσει κωδικό παρακολούθησης, θα κάνεις υπομονή μέχρι να παραλάβεις Είναι και με DHL κι όλας... 👎🏻 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Είναι και με DHL κι όλας... 👎🏻 Δεν συμβαδίζει DHL (είτε courier είτε ταχυδρομείο) χωρίς κωδικό. Κάτι άλλο συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, makfil είπε Δεν συμβαδίζει DHL (είτε courier είτε ταχυδρομείο) χωρίς κωδικό. Κάτι άλλο συμβαίνει. Του έστειλα mail να ρωτήσω πότε θα σταλθεί και λαμβάνω την εξής απάντηση: ''Dear customer, Thank you for your message. The order is already being processed in the warehouse and should go out soon. Please have a little patience. We apologize for any inconvenience. '' 4η μέρα έπειτα από τη πληρωμή και ακόμα να σταλθεί. Ο πωλητής έχει 250.000 κριτικές με το 95% να είναι θετικές, οπότε δεν νομίζω να παίζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ο πωλητής στο ebay έχει αποθήκη και έστειλε εκεί την παραγγελία σου; Απίθανες ιστορίες. Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν πωλητή με 95%, έστω και είναι πραγματικές οι 250000. Μακάρι να πάνε όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bailamorena Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παίδες! Έχω παραγγείλει κάτι t-shirts απ το ebay. Ο πωλητής είναι από Ινδία. Η τελευταία κατάσταση του δέματος είναι 30 Jan 202011:48 AM Athens, Greece Shipment held for customs clearance Αυτό να φανταστώ σημαίνει ότι θα πληρώσω τελωνείο ; Το κόστος της συναλλαγής είναι 72 ευρό με τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ολα τα δέματα περνάνε τώρα από το τελωνείο. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρεωθείς έξοδα εκτελωνισμού 72*24%+15= 17,28+15=32,28€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα. Αγορασα απο Κινα ενα σετ επισκευης αλυσοπριονου με τελικη τιμη 24 ευρω. Αν και ζητησα απο τον πωλητη να βαλει <20 ευρω σε περιπτωση που δεν εχει βαλει και περασει τελωνιο ποσο περιπου θα πληρωσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Amix είπε Καλησπερα. Αγορασα απο Κινα ενα σετ επισκευης αλυσοπριονου με τελικη τιμη 24 ευρω. Αν και ζητησα απο τον πωλητη να βαλει <20 ευρω σε περιπτωση που δεν εχει βαλει και περασει τελωνιο ποσο περιπου θα πληρωσω; Η χαμηλότερη δηλωμένη αξία στο αυτοκόλλητο έχει πάψει από χρόνια να λειτουργεί ως μέσον αποφυγής για τη χρέωση εξόδων εκτελωνισμού, πολύ περισσότερο αφού σχεδόν το σύνολο των δεμάτων περνάει πλέον από το τελωνείο, ακόμη και εκείνα με πραγματική αξία κάτω των 22€. Τα έξοδα υα υπολογιστούν στην αξία CIF (κόστος και μεταφορικά και τυχόν ασφάλεια) με ΦΠΑ 24% +15€ τέλος ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Έχω παραγγείλει ένα πραγματάκι απο ebay που έγινε dispatch 28/11/2019. Estimated delivery Mon, 16 Dec - Wed, 29 Jan Tracking number: UT715516174CN Τι γίνεται; Αργεί επειδή έπεσε στα χριστούγεννα ή να κάνω dispute; Γενικώς τα πράγματα που παραγγέλνω δεν χάνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kgian είπε Έχω παραγγείλει ένα πραγματάκι απο ebay που έγινε dispatch 28/11/2019. Estimated delivery Mon, 16 Dec - Wed, 29 Jan Tracking number: UT715516174CN Τι γίνεται; Αργεί επειδή έπεσε στα χριστούγεννα ή να κάνω dispute; Γενικώς τα πράγματα που παραγγέλνω δεν χάνονται. Εδώ φαίνεται ότι στις 30/11/19 έφυγε για το αεροδρόμιο Guangzhou της Κίνας . Ζήτησε επιστροφή χρημάτων και άνοιξε θέμα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 31/1/2020 στις 9:27 ΜΜ, makfil είπε Ο πωλητής στο ebay έχει αποθήκη και έστειλε εκεί την παραγγελία σου; Απίθανες ιστορίες. Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν πωλητή με 95%, έστω και είναι πραγματικές οι 250000. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλα καλά με το δέμα τελικά, ξεκίνησε χθες η αποστολή (ναι, μετά από 6! μέρες από τη παραγγελία). Μου δόθηκε tracking number και αυτή τη στιγμή είναι κάπως έτσι. Γνωρίζει κανείς πότε στο περίπου θα μου έρθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Το δέμα ταξιδεύει οδικώς από το Feucht στην Αθήνα και θα περιμένεις 10-15 μέρες. Με το καλό να παραλάβεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0121 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 παιδια γνωριζει κανεις γιατι εχει κολησει αυτο ID15246316492840CN το δεμα..?εχω παραγγειλει καμια 10αρια φορες απο κινα και παντα σε 2 εβδομαδες ηταν εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα