makfil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, georho είπε έχει τύχει σε κάποιον απο ebay να περάσει τελωνείο ; Νομίζεις ότι έχει ασυλία το ebay όταν το δέμα έρχεται από τρίτη χώρα και η αξία του είναι πάνω από 22€; Η μόνη περίπτωση που δεν χρεώνεται με έξοδα εκτελωνισμού ένα δέμα που αγοράζουμε από ebay είναι όταν επιλεγεί ως μέθοδος αποστολής η Global.
georho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 27 minutes ago, makfil said: Νομίζεις ότι έχει ασυλία το ebay όταν το δέμα έρχεται από τρίτη χώρα και η αξία του είναι πάνω από 22€; Η μόνη περίπτωση που δεν χρεώνεται με έξοδα εκτελωνισμού ένα δέμα που αγοράζουμε από ebay είναι όταν επιλεγεί ως μέθοδος αποστολής η Global. Δεν το έχουν όλοι ; οι περισσότεροι έχουν Standard Shipping .
makfil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Επομένως, το δέμα εκτελωνίζεται και χρεώνεσαι στην Ελλάδα.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, georho είπε έχει τύχει σε κάποιον απο ebay να περάσει τελωνείο ; Τι εννοείς; Σε παρα πολλούς φαντάζομαι
georho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 15 hours ago, NikosKallithea said: Τι εννοείς; Σε παρα πολλούς φαντάζομαι τόσο καιρό αγόραζα μικρής αξίας και δεν είχα κάποιο πρόβλημα .τώρα πήγα να κάνω μια παραγγελία στα 35 και διάβασα στο shipping οτι υπάρχει η πιθανότητα να περάσει απο τελωνείο .
bromiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, georho είπε τόσο καιρό αγόραζα μικρής αξίας και δεν είχα κάποιο πρόβλημα .τώρα πήγα να κάνω μια παραγγελία στα 35 και διάβασα στο shipping οτι υπάρχει η πιθανότητα να περάσει απο τελωνείο . Ο Τελωνειακός Νόμος σε όλα τα κράτη της ΕΕ λέει ότι μέχρι τα 22 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) για εμπορικού χαρακτήρα αποστολές δεν χρεώνεσαι τίποτα… Από τα 22 ευρώ και μέχρι τα 150 ευρώ χρεώνεσαι ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού Από τα 150 ευρώ και πάνω χρεώνεσαι ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού + δασμούς. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από bromiaris 1
gkar206 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά επειδή δεν εχω ξανα παραγγείλει απο ebay, θέλω να πάρω αυτή την θήκη https://www.ebay.com/itm/Matte-Rubberized-Hard-Shell-Case-Cover-For-Apple-MacBook-air-Pro-11-13-15-inch/311688450653?hash=item489214525d:m:mtzz68lBP6crGBqtQZ4GR9g Πέρα απο τα μεταφορικά θα πληρώσω κάτι αλλο, τελενωνειο πχ? Το προιον θα ερθει απο κίνα. Επίσης, θα έρθει σπιτι η παραγγελία? Στο ταχυδρομείο? Δεν έχω ιδεα σορρυ για τις κουλές ερωτήσεις.
bromiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, gkar206 είπε Πέρα απο τα μεταφορικά θα πληρώσω κάτι αλλο, τελενωνειο πχ Όχι 27 λεπτά πριν, gkar206 είπε Το προιον θα ερθει απο κίνα. Ναί 27 λεπτά πριν, gkar206 είπε Επίσης, θα έρθει σπιτι η παραγγελία? Ανάλογα το μέγεθος του πακέτου και αν βαριέται ο ταχυδρόμος σου να το κουβαλήσει... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από bromiaris 1
Cbiko Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανένας Αν παραγγείλω από το eBay της Γερμανίας περνάει τελωνείο και πληρώνω ΦΠΑ; ετχωριατω πλ!
makfil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχει σχέση από ποιο ebay θα παραγγείλεις, αλλά που βρίσκεται ο πωλητής και το αντικείμενο.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, Cbiko είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανένας Αν παραγγείλω από το eBay της Γερμανίας περνάει τελωνείο και πληρώνω ΦΠΑ; ετχωριατω πλ! Aν εισαι σιγουρος οτι η αποστολη θα γινει απο γερμανια δεν πληρωνεις επιπλεον τιποτα
gkar206 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, bromiaris είπε Ανάλογα το μέγεθος του πακέτου και αν βαριέται ο ταχυδρόμος σου να το κουβαλήσει... Αλλιώς θα έρθει ειδοποιητήριο να πάω να το πάρω από το ταχυδρομείο?
bromiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, gkar206 είπε Αλλιώς θα έρθει ειδοποιητήριο να πάω να το πάρω από το ταχυδρομείο? Ναι... 1
nosstrom Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες έχω παραγγείλει απο Αμερική, τα παραστατικά είναι οκ αλλα μου γράφει ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ , τι παίζει με αυτο? θα ανοιχτεί η θα περάσει απο ακτίνες??? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από nosstrom
dinos234 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, nosstrom είπε Καλησπέρα παίδες έχω παραγγείλει ένα μεγάλο ηχείο κεντρικό απο Αμερική τα παραστατικά είναι οκ αλλα μου γράφει ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ , τι παίζει με αυτο? θα ανοιχτεί η θα περάσει απο ακτίνες??? Λογικα θα περάσει από τελωνείο για να δουν αν θα φας η όχι πρόστιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα