panos0100 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, makfil είπε Πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή, για το ότι δεν υπάρχει πρόοδος επί ένα μήνα περίπου, και να ζητήσεις επιστροφή. Εντάξει τον ρώτησα και είπε να περιμένω 2 εβδομάδες ακόμα, άμα λέει δεν έρθει θα μου στείλει ένα άλλο ή θα με κάνει επιστροφή
makfil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Όταν περάσει η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο να περιμένεις πάλι νέα αποστολή. Εσύ θα αποφασίσεις.
dinos234 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Προσωπικά πιστεύω καλύτερα να ζητήσει κάποιος επιστροφή χρημάτων της περισσότερες φορές που δεν ερχόταν κάτι και ζητούσα να ξανά στείλουν και πάλι δεν ερχόταν δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου έρθει για κάποιο λόγο και δεύτερη φορά να το στείλουν και από τότε ζητάω κατευθείαν επιστροφή χρημάτων.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 το διαστημα για να παρω χρηματα πισω απο το ebay ειναι 90 μερες; μετα δεν δινουν τιποτα;
panos0100 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Για να παρω λεφτα απο την paypal; πρωτα απο τον πωλητη δεν πρεπει να ζητησω; αν αρνηθει μετα απο το ebay και τελος μετα απο την paypal
makfil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Πρώτα από τον πωλητή και αν αρνηθεί η δυστροπεί, απευθύνεσαι στο Paypal ή στο ebay 1
sanaeriko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα λαπτοπ απο ebay, ο πωλητής βρίσκεται στις Ηπα, τα έξοδα αποστολης για Ελλάδα ειναι 35 ευρω. Με τελωνείο τι γίνεται? Δεν έχω ξαναπαραγγείλει κάτι από ebay και δεν έχω ιδέα. https://www.ebay.com/itm/BARGAIN-13-Early-2015-Apple-MacBook-Pro-2-7GHz-i5-8GB-RAM-128GB-SSD-WARRANTY/303402004334?epid=217091238&hash=item46a42b2f6e:g:B9sAAOSwdOxd8~Z~
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, sanaeriko είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα λαπτοπ απο ebay, ο πωλητής βρίσκεται στις Ηπα, τα έξοδα αποστολης για Ελλάδα ειναι 35 ευρω. Με τελωνείο τι γίνεται? Δεν έχω ξαναπαραγγείλει κάτι από ebay και δεν έχω ιδέα. https://www.ebay.com/itm/BARGAIN-13-Early-2015-Apple-MacBook-Pro-2-7GHz-i5-8GB-RAM-128GB-SSD-WARRANTY/303402004334?epid=217091238&hash=item46a42b2f6e:g:B9sAAOSwdOxd8~Z~ Δεν θα σχολιάσω την επιλογή σου για το χρησιμοποιημένο laptop, αλλά με τη μέθοδο που το στέλνει προπληρώνεις τα έξοδα εκτελωνισμού , που θα τα χρεώσει στο checkout
sanaeriko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, makfil είπε Δεν θα σχολιάσω την επιλογή σου για το χρησιμοποιημένο laptop, αλλά με τη μέθοδο που το στέλνει προπληρώνεις τα έξοδα εκτελωνισμού , που θα τα χρεώσει στο checkout Πες μου την αποψή σου. Στο ψάξιμο είμαι έτσι κι αλλιώς.
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Περιορίζομαι στο "χρησιμοποιημένο" και από Αμερική. Αλλά και στο συγκεκριμένο, δεν προχώρησες τα βήματα για να δεις πόσο θα πληρώσεις τελικά, για να διαμορφώσεις πλήρη εικόνα. Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι αγορές από Αμερική μοιάζουν δελεαστικές, αλλά θέλουν μεγάλη προσοχή.
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια σε unpaid item case αν δεν πληρωσεις στο ebay ωστε να ολοκληρωθει η παραγγελια τι επιπτωσεις εχεις στον λογαριασμο σου? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Pwpwpw
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Παιδια σε unpaid item case αν δεν πληρωσεις στο ebay ωστε να ολοκληρωθει η παραγγελια τι επιπτωσεις εχεις στον λογαριασμο σου? Αναλογα πως θα το κρίνει το εβαυ απο την συνολική σου συμπεριφορά απο μια απλη χρεωση ενος unpaid αντικειμενου μεχρι και κλείδωμα
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αναλογα πως θα το κρίνει το εβαυ απο την συνολική σου συμπεριφορά απο μια απλη χρεωση ενος unpaid αντικειμενου μεχρι και κλείδωμα Ειχα πατησει το Βuy Now σε ενα προιον πριν καμια εβδομαδα, ημουν ετοιμος να το παρω, αλλα στο επομενο βημα που ειναι η πληρωμη το ξανασκεφτηκα και τελικα αποφασισα οτι δεν με συμφερει αυτη η αγορα και δεν προχωρησα στην πληρωμη και το παρατησα ετσι. Ειμαι νεος στην πλατφορμα του ebay, εχω λιγοτερο απο ενα μηνα που εχω κανει το account και δεν γνωριζα οτι στην ουσια με το που πατησεις το buy now ουσιαστικα δευσμευεις το προιον και πρπει αναγκαστικα να προχωρησεις στην πληρωμη του απο κει και περα αλλιως υπαρχει θεμα, δυστηχως το καταλαβα πριν λιγες ωρες οτι εκανα πατατα με το email που μου ηρθε για unpaid item case και μου λεει οτι πρεπει να προχωρησω στην πληρωμη (100 ευρω) για να ολοκληρωσω την παραγγελια μου. Το καταλαβαινω οτι ειναι δικη μου ευθυνη 100%, επρεπε να ξερω τους κανονες της πλατφορμας απο την στιγμη που ανοιξα το account, αλλα δυστηχως ημουν αδιαβαστος και την εκανα την πατατα οποτε αυτο δεν αλλαζει Περαν του να δωσω 100 ευρω "με το ζορι" μιας και δεν το θελω το προιον πλεον, υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να αποφυγω την οποοιαδηποτε ποινη, η ο μονος τροπος για να διαφυλαξω πλεον το account ειναι να κανω αναγκαστικα την παραγγελια και ας μην θελω πλεον το προιον? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Pwpwpw
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Να επικοινωνήσει με τον πωλητη και να του πεις αυτα που λες εδω ζητώντας του ακυρωση της αγορας, αν την αποδεκτή θα ερθει ενα εμαιλ που θα λεει οτι πρεπει να κανεις και εσυ αποδεκτη την ακύρωση, πατας αποδοχη και τελος. Αν δεν συναίνεση ο πωλητης τοτε ισχύει οτι σου ειπα στο προηγούμενο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα