Giorgio78 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Στις 4/11/2019 στις 1:12 ΜΜ, klainmein είπε Καλημέρα σας.... Σήμερα μπήκα να δω τι γίνεται με καμιά 20αρια αγορές που έκανα με θήκες, tempered glass και λουράκια για mi band και έχω φάει φρίκη... Από 8/10 και μετά όλες οι αγορές που έκανα στο tracking γράφουν: YANWEN tracking ---------------------------- Item Forwarded to Destination Country İSTANBUL(AVR) - BAŞAKŞEHİR Item arrived to Istanbul. Destination Country Departed from Yanwen Facility Process completed in Yanwen Facility Δηλαδή πήγαν Τουρκία ή είναι ενδιάμεσος προορισμός;; ΜΕ μπερδεύει ότι γράφει Item arrived to Istanbul - Destination Country και μετά Item Forwarded to Destination Country δηλαδή βρίσκεται στην Πόλη, κατάλαβαν ότι έγινε λάθος και το προωθούν στην Ελλάδα (αν και δεν αναφέρεται πουθενά η Θεσ/νίκη ή η Ελλάδα); Τα στοιχεία σε όλες τις παραγγελίες που έδωσα είναι σωστά και είναι αυτά που είχα πάντα... Είναι από διαφορετικούς πωλητές και με διαφορετική ημερομηνία αγοράς! Τι παίχτηκε ρε παιδιά...; Μιλάμε για πολλά πράγματα... Και εμενα τα ιδια! 4 πακετα με 4 διαφορετικα traking number φτασανε κωνσταντινουπολη κ εχουν κολλησει εκει μια εβδομαδα! Μαλλον ερχονται μεσω τουρκιας. Εσενα φιλε σου ηρθαν τα πακετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmein Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Giorgio78 είπε Και εμενα τα ιδια! 4 πακετα με 4 διαφορετικα traking number φτασανε κωνσταντινουπολη κ εχουν κολλησει εκει μια εβδομαδα! Μαλλον ερχονται μεσω τουρκιας. Εσενα φιλε σου ηρθαν τα πακετα? Ναι ναι φίλε μου σιγά σιγά έρχονται. Ενδιαμεσος σταθμός είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μια βοήθεια παίδες. Αγορασα ενα refurbished pc απ'το ebay. Ειχε εν τέλει κάποιο πρόβλημα και συννεοήθηκα να το επιστρέψω και να πληρώσει ο πωλητής τα εξοδα αποστολής. Η κουβέντα αυτή εγινε με pm χωρις να ανοίξουμε κάποιο case. Ερώτηση τώρα: Εγώ απλά στέλνω το δέμα σ'αυτον, στη δνση του ετσι απλά; ή πρέπει να κάνω το Ebay "return this item" και μετά να το στείλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, kanesaxo είπε Μια βοήθεια παίδες. Αγορασα ενα refurbished pc απ'το ebay. Ειχε εν τέλει κάποιο πρόβλημα και συννεοήθηκα να το επιστρέψω και να πληρώσει ο πωλητής τα εξοδα αποστολής. Η κουβέντα αυτή εγινε με pm χωρις να ανοίξουμε κάποιο case. Ερώτηση τώρα: Εγώ απλά στέλνω το δέμα σ'αυτον, στη δνση του ετσι απλά; ή πρέπει να κάνω το Ebay "return this item" και μετά να το στείλω; Σαφως και πρεπει να ανοιξεις case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σαφως και πρεπει να ανοιξεις case. Ο πωλητής δεν έχει κάποιο θέμα να του το στείλω και να μου στείλει άλλο. Το πρότεινε άλλωστε μόνος του. Δεν έχουμε δηλ κάποια διένεξη σε αυτή τη φάση για να μας τη Λυσει το eBay. Οπότε, είσαι σίγουρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε Ο πωλητής δεν έχει κάποιο θέμα να του το στείλω και να μου στείλει άλλο. Το πρότεινε άλλωστε μόνος του. Δεν έχουμε δηλ κάποια διένεξη σε αυτή τη φάση για να μας τη Λυσει το eBay. Οπότε, είσαι σίγουρος; 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σαφως και πρεπει να ανοιξεις case. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ανοίχθηκε λοιπόν το Case πατώντας return item. Ηρθε το κλασσικό μύνημα από eBay "αν δε λάβετε απάντηση μέχρι τιαδε ημερομηνία θα step in εμείς". Ζήτησα να το επιστρέψω, για τους λόγους που έγραψα και τικαρα το "doesn't work/malfunction"-οπως το έγραφε τεσπά. Ο πωλητής απάντησε άμεσα, δέχθηκε την επιστροφή και πιστώσε τα χρήματα στο PayPal. Γιατί όμως να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά της επιστροφής τη στιγμή που είναι χαλασμένο; Θυμίζω ότι ο πωλητής στα πμ είχε αναφέρει πως θα τα πληρώσει αυτός. Αλλά κατά το refund ως απάντηση έχει πόσο αντικειμένου συν τα αρχικά μεταφορικά για Ελλάδα που πλήρωσα. Εdit για τη συνέχεια: Οπως ειπα, ο πωλητής πίστωσε άμεσα τα χρήματα. Μου φάνηκε πολύ περίεργο! Διοτι δεν υπάρχει επιλογή στο return item να δημιουργήσω "ebay return ticket" και να προσθέω tracking number! Εστειλα ενα πμ στο support του ebay και μου απάντησαν μέσες άκρες, πως απο τη στιγμή που ο πωλητής δεχθηκε την επιστροφή, έκανε full refund για "εμας σαν ebay" εχει κλεισει η υποθεση και ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να στειλω το προϊον. (μαλιστα μου τα μαυρισαν κιολας) Μου εξηγησαν πως η σωστη διαδικασια ηταν να βγει το ticket, να ζητησω προκαταβολη μεταφορικων απ'το πωλητη και επειτα να το στειλω με tracking number. Stavros, based on my investigation, you are still willing to return the item and you are waiting for the seller to issue you the shipping cost. Since the request has been closed due to the full refund, you do not have to do anything else right now. If a request was closed by the seller due to a full refund, the system will detect that the request has been resolve which mean you are not obligated to return the defective item. If the seller will request for the item to be returned, they should provide you enough fund for the shipping cost. It is the sellers obligation to do that because the item is not as described. If there will be issues, please do feel free to contact us Δεν είναι άδικο ομως να μη το στειλω πισω;;; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από kanesaxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδια.Θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη απο το ebay.co.uk και δεν μπορω να ολοκληρωσω την συναλλαγη.Χρησιμοποιω την visa της Πειραιως και το ποσο ειναι 980€.Η αγορα θα γινει μεσω paypal.Ξερει κανεις τι γινεται; Ευχαριστω. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από gkpapad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, gkpapad είπε καλημερα παιδια.Θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη απο το ebay.co.uk και δεν μπορω να ολοκληρωσω την συναλλαγη.Χρησιμοποιω την visa της Πειραιως και το ποσο ειναι 980€.Η αγορα θα γινει μεσω paypal.Ξερει κανεις τι γινεται; Ευχαριστω. Το πιθανότερο είναι ότι τα 980€ υπερβαίνουν το όριο της ημερήσιας ανάληψης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι φιλε makfil.Εχω ανεβασει το οριο στα 1500€ Υ.Γ. μπορεις να μου πεις τον τροπο να βαλω λεφτα στο balance του paypal?,γιατι εχω χαθει; Φιλικα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από gkpapad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ρώτησε την τράπεζα για το θέμα του ημερήσιου ορίου. Για να στείλεις χρήματα στο balance, πρέπει να έχεις ζητήσει από το paypal να σου δώσει το λογαριασμό της τράπεζας που συνεργάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, makfil είπε Ρώτησε την τράπεζα για το θέμα του ημερήσιου ορίου. Για να στείλεις χρήματα στο balance, πρέπει να έχεις ζητήσει από το paypal να σου δώσει το λογαριασμό της τράπεζας που συνεργάζεται. μισο λεπτο.Και αυτο που εκανα εγω να τα βαλω στο balance λεφτα μεσω αλλου λογαριασμου δεν ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Αυτός είναι άλλος τρόπος, που προϋποθέτει ότι έχεις γνωστό/φίλο/συγγενή για να σου κάνει την εξυπηρέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω την αγορα με το paypal.Με εχει και η πειραιως 5,5 ωρες σημερα σε αναμονη. Υ.Γ.Φαινονται τα λεφτα μεσα στο balance του λογαριασμου μου,αλλα δεν μπορω να κανω με τιποτα την συναλλαγη. Υ.Γ.2 η αγορα μεσω balance του ebay γινεται αν εχεις συνδεσει στον λογαριασμο χρεωστικη;.Η δεν χρειαζεται η χρεωστικη για να γινει η συναλλαγη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από gkpapad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ξεκινάμε πάλι από την αρχής. Δέχεται paypal ο πωλητής; Όταν αγοράζουμε με χρήματα από το balance, δεν έχουν σχέση οι κάρτες που έχουμε συνδέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα